Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 13:41)
as visa savaite darysiu jei reiks ir kita,nesiruosiu vezt nauju kol neisikratysiu

biggrin.gif Mes irgi pradžiai 50proc; 5lt; 3 lt ir tt. kol neišsivalysim, nes jei gruodį sausį ner pirkimo, neapsimoką na smile.gif ujų pirkt, geriau prieš pavasarį išsivalyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 23, 12:05)
Sveikos mergaites  4u.gif  Oi kaip liudna  verysad.gif prekyba neina, dar kursinis nebaigtas  verysad.gif  jau nezinau kaip cia viska speti. Su prekyba tai visai kaskaip liudna, nesuprantu, padariau 50 proc.nuolaida ir tai keli zmones ateina  verysad.gif

pas mane irgi buvo padaryta vaik 50 proc o kelnėm 40 proc bet vargiai o dabar vyras padarė šiandien visos prekes po 5 lt tai eina bigsmile.gif va vadinas žmonėm reikia ne proccentu o rubu kaina tokia ir tokia g.gif

QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 12:40)

g.gif Gal kas daniškų ėmėt-girdėjau neblogi g.gif

aš ne tik girdėjau bet ir mačiau daniškus geri madingi firminiai rubai bet nesako kur ima schmoll.gif tai ir aš ieškau kur ju rasti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 23, 13:48)
pas mane irgi buvo padaryta vaik 50 proc o kelnėm 40 proc bet vargiai o dabar vyras padarė šiandien visos prekes po 5 lt tai eina  bigsmile.gif  va vadinas žmonėm reikia ne proccentu o rubu kaina tokia ir tokia  g.gif
aš ne tik girdėjau bet ir mačiau daniškus geri madingi firminiai rubai bet nesako kur ima  schmoll.gif  tai ir aš ieškau kur ju rasti  doh.gif

g.gif Nu ką bandau guglintis prie daniškų, jei ką duosiu žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 12:52)
g.gif Nu ką bandau guglintis prie daniškų, jei ką duosiu žinot smile.gif

lauksim jeigu kažka rasi nes kiek goglinau neradau arba jau nebemoku ieškoti doh.gif
Atsakyti
čIA per ggogle

Europos pr. 114, LT-44355, KAUNAS
Didmeninė prekyba dėvėtais drabužiais ir avalyne. Prekyba iš sandėlio ir furgono.Nerūšiuoti šeimyniniai maišeliai (originalas) iš Airijos, Danijos, Anglijos. Didmeninė prekyba. Didesnis kiekis pristatomas klientui.
Dėvėti drabužiai, avalynė | Drabužiai, aksesuarai, priedai
Prekiaujame devetais drabuziais is Danijos. Drabuziai kokybiski, kadangi renkame patys. Rinkimas tik Kopenhagoje. Labai daug vaikisku ir zaislu. Galimybe paziureti pasirinktus maisus. Didesniam pirkejui galime pasiulyti per 100 tonu/men. Tel. Lietuvoje 370 64841005, 370 600 10005, Danijoje 4550336642, 4550195843.
Parduodu geros kokybės (MIX) dėvėtus drabužius iš Danijos. 1 kg. kaina 6,00 lt. Pasiteiravimui skambinti mob. tel.: 8-614-84902
Lt6.00
Dar paklausiu draugo-jis prieš daug metų prekiavo devėtais ir sakė, kad daniški geriausi, reiks paklaust kur pirkdavo.
Atsakyti
Nu aš čia biggrin.gif Trumpam parlėkiau namo vaikų ir savęs pamaitint,o tai sakau numirs nabagėliai be mamos iš alkio biggrin.gif
Man dienelė prasidėjo neblogai,žmonės vis dar plūsta,tik va radus tarpelį,kada išėjo viena likusi bobelka,užsirakinau.

Paskaičiavau praeitos savaitės įplaukas. Tai super thumbup.gif tokia suma paskutinį sykį tebuvo liepos pirmą sav. assa.gif Tai reiškia išpardavimas labai smarkiai pakėlė prekybą
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 11 23, 14:48)
vadinas žmonėm reikia ne proccentu o rubu kaina tokia ir tokia  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 23, 13:37)
laba visom
erikute as namie pirma karta prekiavau tai surinkau beveik ta pati ka isleidau zadu imti patenta ir prekiauti normalaii:))))is kur imsi prekytes pasidalink kas ir kaip?
Papildyta:

o siaip pati patenkinta, daug teks ismesti zadu ir as is ten pirkti, o kiek kg emei???ar patenta isemei ax.gif

Aš irgi susirinkau pinigėlius,ir dar truputuką uždirbau smile.gif Bet dar daug prekių turiu.
Maiše buvo 54 kg.Patentą pasiėmiau.Už patentą 4 lt mokėjau biggrin.gif O už sveikatos draudimą 72 lt unsure.gif Dabar planuoju daugiau suprekiaut.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 23, 14:42)
Nu aš čia  biggrin.gif Trumpam parlėkiau namo vaikų ir savęs pamaitint,o tai sakau numirs nabagėliai be mamos iš alkio  biggrin.gif
Man dienelė prasidėjo neblogai,žmonės vis dar plūsta,tik va radus tarpelį,kada išėjo viena likusi bobelka,užsirakinau.

Paskaičiavau praeitos savaitės įplaukas. Tai super  thumbup.gif tokia suma paskutinį sykį tebuvo liepos pirmą sav.  assa.gif Tai reiškia išpardavimas labai smarkiai pakėlė prekybą
Papildyta:

drinks_cheers.gif

g.gif Otai po kiek žiemines striukes, paltus išparduodi, ar gerenius atrenki ir tuo metu kai išpardavimas išemi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 15:12)
g.gif Otai po kiek žiemines striukes, paltus išparduodi, ar gerenius atrenki ir tuo metu kai išpardavimas išemi g.gif

biggrin.gif viska varau su nuolaida kokia uzdeta,dzin ar paltas ar triusikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 15:31)
biggrin.gif viska varau su nuolaida kokia uzdeta,dzin ar paltas ar triusikai biggrin.gif

g.gif Nu jo kaip pagalvoji ar pirkt triusikus už5lt, ar paltą už5lt- nuu tiksliai pirkčiau paltą, nes p lotuliukas.gif o paltu gali ir be triūsikų but, o siu vienais triusikais g.gif -toli nenueisi
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 15:36)
g.gif Nu jo kaip pagalvoji ar pirkt triusikus už5lt, ar paltą už5lt- nuu tiksliai pirkčiau paltą, nes p lotuliukas.gif o paltu gali ir be triūsikų but, o siu vienais triusikais g.gif -toli nenueisi

g.gif Blyn, vėl ne į tema g.gif kas čia su manim daros g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 15:54)
g.gif Blyn, vėl ne į tema g.gif kas čia su manim daros g.gif

lotuliukas.gif viskas super..zek..varai pas mane palto pirkt lotuliukas.gif uz pitaka...ir as tave numi be triusu paleisiu lotuliukas.gif
Atsakyti