Na sendien prekyba nekokia

Bet kaip nors pergyvensim .... gal.
Jo klientai tai uzknisa neraliai. Pas pame pradzioje vaiksciojo gal trys zmones kurie kas savaite tikrindavo ar dar nebankrutavom. Bet po dvieju men matyt nusibodo. Budavo uzeina ir pradeda savo dainele: Tai dar nebankrutavot , tai kita savaite tikriausiai bankrutuosit. As ramiai sakau taip visko gali buti. Tada dar labiau selsta, bet as rami sypsausi.
Bet labiausiai mane sunervino viena bobele. Pas mus labai tvarkinga grazus baldai su apsvietimu visi giria. O ta tik atejus pradejo man nepatinka kaip sukabinta banbedama viska apleke ir iseidama garsiai pareiske man pas jus labai nepatinka,labai nepatinka. Taip izeidzianciai pasake, kad puse dienos negalejau nurimti. Nors pati apsirengusi baisiai, matosi nieko ir nepirktu nes pinigu neturi.
O tom senesnem bobelem kurios pradeda aiskinti kokios ju spintos pilnos as sakau kad jaunesni zmones labiau perka, nes jiems daugiau reikia. Tai dabar jos pas mane nebevaiksto. Joms Humana dievas.

Ten joms rojus visiskai uzhipnotizuotos.
Rytoj ir as pradedu nuolaidas . Matysim kaip cia bus.
Tas versliukas tai vargo vakariene, va video tai buvo kazkada ane ecka.
Nu siandien prirasiau, bet todel kad tingiu vakarienes daryti. Einu recepto ieskoti