Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

laba vakara

oras nu toks jau blogas visa diena lija doh.gif ateina ir aiškina kad ar apsimoka dirbti, kitas atėjas aiškina kad ir taip rūbu turi, trečias atėjas žiemine striuke nori už 5 lt nusipirkti blink.gif ir jau antra diena eina ir zyzia ateina ir sako vistiek nupiginsi sakau nea pabranginsiu nuo gruodžio, nes žiema, o jeigu neparduosiu kitai žiemai paliksiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos visos,kaip prekyba siandien? as tai buvau is ryto i humana nulekus biski rubeliu nusipirkt biggrin.gif tai sikart visai neblogi pasitaike man. vienam maise radau net trumpus kailinukus rudus tokius biggrin.gif tai jau nuotaika thumbup.gif pakele.
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2009 11 26, 16:56)
Vajuta, ten visai šalia tavęs nuomoja, buvau privažiavus, bet kad labai jau šalia, būt toliau tai gal ir gundyčiausi, nes nelabai toli namai, bet kad labai jau prisiglaudus būčiau  biggrin.gif  O ir kaina  doh.gif  O kiek tu moki už savo patalpas ?

Sakiau reikia kad su visais mokesčiais gautųsi ne daugiau kaip 1500, kitaip neapsimoka , ar ne  g.gif

cia kur nuomoja? kur arti ginklu? kiek praso?
as moku nuomai 1000lt plius komunaliniai.. man perdaug 1000. antras menuo prekiauju ir antra menesi nuomai nesurinksiu.... verysad.gif prekyba taip mirus, kad galvoju nutraukt veikla, nes aukojami taupyti pinigeliai....
Atsakyti
laba vakara,oras sudins,ale nors zmones zylioja,tai ne taip nostalgija ima biggrin.gif nebesitikiu jau dideles prekybos gale men.taciau kapeika kiekviena brangi tongue.gif sekmadieni nusprendziau tikrai daryt ispardavima vnt po 3 lt.ryt skelbima kabinsiu tegu ruosiasi,bus kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
as siandien suprekiavau uz 26lt.... ir kazkur nuo 13 ar 14 val neatejo nei vienas zmogus doh.gif ir uzpakalis ir nugara paskaudo sedet ir nert.... valanda anksciau uzsidariau ir nulekiau i europa prasibaskyt, sau kazka nusipirkt, nes juodai nuotaikos nebuvo... vis mastau.... gal uzbaigt viska, gal rogrintai perleist parduotuve..... nzn ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Na sendien prekyba nekokia 4u.gif Bet kaip nors pergyvensim .... gal.
Jo klientai tai uzknisa neraliai. Pas pame pradzioje vaiksciojo gal trys zmones kurie kas savaite tikrindavo ar dar nebankrutavom. Bet po dvieju men matyt nusibodo. Budavo uzeina ir pradeda savo dainele: Tai dar nebankrutavot , tai kita savaite tikriausiai bankrutuosit. As ramiai sakau taip visko gali buti. Tada dar labiau selsta, bet as rami sypsausi.
Bet labiausiai mane sunervino viena bobele. Pas mus labai tvarkinga grazus baldai su apsvietimu visi giria. O ta tik atejus pradejo man nepatinka kaip sukabinta banbedama viska apleke ir iseidama garsiai pareiske man pas jus labai nepatinka,labai nepatinka. Taip izeidzianciai pasake, kad puse dienos negalejau nurimti. Nors pati apsirengusi baisiai, matosi nieko ir nepirktu nes pinigu neturi.
O tom senesnem bobelem kurios pradeda aiskinti kokios ju spintos pilnos as sakau kad jaunesni zmones labiau perka, nes jiems daugiau reikia. Tai dabar jos pas mane nebevaiksto. Joms Humana dievas. 4u.gif Ten joms rojus visiskai uzhipnotizuotos.
Rytoj ir as pradedu nuolaidas . Matysim kaip cia bus.
Tas versliukas tai vargo vakariene, va video tai buvo kazkada ane ecka.
Nu siandien prirasiau, bet todel kad tingiu vakarienes daryti. Einu recepto ieskoti 4u.gif
Atsakyti
sunku sitaip..ir gaila net man jau..skaitau znk ir nzn kaip pasielgciau as..vadovaujantis sveiku protu jei jau neusdirbciau nuomai,prekem ir kas be ko jei neliktu man as nesiversciau prekyba,nes sutiksite manau visos dirbt tam kad kazkam moket nuoma ir kazkam uzvezt prekiu nauju jokios naudos paciam zmogui nelieka..as pradejau sita versla tik viska gerai pasverusi,kad neatimsiu is seimos pinigeliu,nereiks skolintis,viska ivertinau kad jei nuomai nesurinksiu pakankamai dali dengsiu is draudimo kur ir dirbu..tad alga,daugiavaikes pinigeliai ir dar uz teveli vaikai gauna pinigelius tad nebus nuskriausti niekas..cia mano verslas kuri as galiu vystit toliau is to ka pati sukuriau..netinkamas sis metas klaikiai kazka kurt,cia visos matot jau ir nieks nepasakis kad meluoju as kad kitos nekurtu..duok dieve tik pirmyn,taciau ne viskas einasi taip kaip mes norim.
Atsakyti
Aš irgi manau gruodį paprekiaut,o paskui tik kokį vasarį vėl pradėt. g.gif
Sunkūs laikai visose veiklos srityse.Šiandien su viena pažįstama kalbėjau- panaikino darbo vietą tam mieste,kur gyvena,siūlo kitam mieste,dar algą sumažino,tai paskaičiavo,kad viską atmetus liktų apie 200 lt. blink.gif Tai ar apsimoka dirbt?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 26, 22:34)
as tai buvau is ryto i humana nulekus biski rubeliu nusipirkt biggrin.gif tai sikart visai neblogi pasitaike man.

thumbup.gif nu va kaip šaunu. Žieminį pirkai?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 26, 21:07)
Joms Humana dievas. 4u.gif Ten joms rojus visiskai uzhipnotizuotos.

drinks_cheers.gif oi ateina pasižiūri ir išeina o pas msu šiandien humanoj viskas po du litus tai ateina ir prikaišo sakau nu ir lėkit ten, o viena atėjo iš humanos apsipirko ir sako nu toj humanoj siaubas kažkos rūbai baisus po du litus o žmonės perka maiašais tai net gera pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 26, 23:08)
sunku sitaip..ir gaila net man jau..skaitau znk ir nzn kaip pasielgciau as..vadovaujantis sveiku protu jei jau neusdirbciau nuomai,prekem  ir kas be ko jei neliktu man  as nesiversciau prekyba,nes sutiksite manau visos  dirbt tam kad kazkam moket nuoma ir kazkam uzvezt prekiu nauju  jokios naudos paciam zmogui nelieka..as pradejau sita versla tik viska gerai pasverusi,kad neatimsiu is seimos pinigeliu,nereiks skolintis,viska ivertinau  kad jei nuomai nesurinksiu pakankamai dali dengsiu is draudimo kur ir dirbu..tad alga,daugiavaikes pinigeliai ir dar uz teveli vaikai gauna pinigelius  tad nebus nuskriausti niekas..cia mano verslas  kuri as galiu vystit toliau is to ka pati sukuriau..netinkamas sis metas klaikiai kazka kurt,cia visos matot jau ir nieks nepasakis kad meluoju as kad kitos nekurtu..duok dieve tik pirmyn,taciau ne viskas einasi taip kaip mes norim.

tikra tiesa... oi nelaiku pradejau.. kad bent nuoma butu mazesne, tai ir man gal kas liktu... o dabar vien nuomai kiek verysad.gif pinigeliai tik kapsi....mazeja....negerai taip.. kai namie sedejau, tai dar kaip ir uztekdavo ir pragyvent ir visa kita... o dabar mano vesliukui vis reikia dadet.. vadinas islaidos daug didesnes.... nzn ar verta laukt pavasario.. bijau, kad ir jam atejus nepasiteisintu sita veikla.... gal tikrai isisparduot, gal bent jau pinigeliai griztu.. o as ka namie sededama veikciau.... gal ko ismokt ir internetu pardavinet.. ar siut, ar megzt... ar ka....ir dabar vaikiska pleduka baigiu padaryt.... paskui parduot bandysiu...
gilioj nevilty as verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(vajuta @ 2009 11 26, 22:51)
man perdaug 1000. antras menuo prekiauju ir antra menesi nuomai nesurinksiu.... verysad.gif prekyba taip mirus, kad galvoju nutraukt veikla, nes aukojami taupyti pinigeliai....

šakės,nedaeina man,ten gi toks,kaip man atrodė "prachodnoj dvor" ,žmonės ten pulkais zuja,kas yra? kas per priežastys? unsure.gif

Atsakyti