Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 26, 23:04)
tai cia tas knygeles isduos vmi blush2.gif nes jei as po kaimalius vazinesiu ju ne jau reikia duoti tuos cekius lotuliukas.gif

cia kazka mes jau painiojam..yra individuali veikla pagal liudijima ir ind.veikla pagal pazyma..pagal liudijima jo isduot tam kas praso,taciau jei pazyma duot reikia praso ar nepraso..va kur su kokiu prekiaujama nezinau as pagal pazyma prekiauju tad kisu reik nereik,kaip loterijos bilieta i terba biggrin.gif
Papildyta:
psio mergaites,einu liuliuko jua,nes visiskai be jegu sedziu lovoje su kompu,geros dienos visom ryt,nenusiminkite katrom nesiseka,o kurios dar baigia prarast vilti siulau gerai apsvarstyt uz ir pries..antra karta pradet ir sukurt viska is naujo ir nebus lengva,taciau prekiaut be pelno cia jau didesne nesamone.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 26, 21:37)
Būdavo ir pas mane pradžioj tokių, geros dienos palinkėdavau  biggrin.gif Paskui atsibarstė, dabar eina tik tos,kurios pastoviai pas mane apsiprekina. Kam mano kainos nepatinka,į Humaną tegul čiuožia.  O šiaip labai daug kas girė ir parduotuvę,ir prekes,ir ..mane  ax.gif Ir tokių daugiau, todėl į nepatenkintas gyvenimu niurzgas nebekreipiu dėmesio

nebekreipiu ir aš dar pasijuokiu, nes jeigu imsi i galva tai nervus tik gandinsi biggrin.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 26, 21:59)

biski ne į temą,bet papasakosiu vieną bajerį kaip tvarkytis su bjauriais klientais reik. Viena moteriškė atėjo į mėsos parduotuvę,ir suraukė nosį iš kart (pas mus dėvėtuose tas irgi pasitaiko) Ir klausia "- kas čia pas jus taip smirda?" Pardavėja atsakė "' užsisekit viršutinę sagą,jums iš apačios smirda"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vyras prieš daug metų dirbo toj parduotuvei,lydžiaus kai papasakojo. Bet dar nei vienai neišdrįsau taip pasakyt,o gerai kartais būtų  biggrin.gif
Bet daug užeinančių?

lotuliukas.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 26, 22:04)
Nu jei per du mėnesius nepasipildei,tai nenorėk,kad eitusį.

drinks_cheers.gif va čia tai jo va aš dabar po 5 lt rubus moteriškus paleidus tai viena atėjus apžiūrėjo ir sako nieko naujo, o aš jai o todėl kad išpardavima darau biggrin.gif
o žmonėms reikia "NAUJA SIUNTA" VISKAS PO 5...4..3...2...1. LT TOKIU BAJERIU biggrin.gif
pabandyk daryti ne proc nuolaida o pvz kad viskas po kelis litus, nes bent jau pas mane tie proc nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 00:18)
drinks_cheers.gif  va čia tai jo va aš dabar po 5 lt rubus moteriškus paleidus tai viena atėjus apžiūrėjo ir sako nieko naujo, o aš jai o todėl kad išpardavima darau  biggrin.gif 
o žmonėms reikia "NAUJA SIUNTA" VISKAS PO 5...4..3...2...1. LT TOKIU BAJERIU   biggrin.gif
pabandyk daryti ne proc nuolaida o pvz kad viskas po kelis litus, nes bent jau pas mane tie proc nepasiteisino  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi procentai nieko negelbėjo. Taip pat negelbėjo ir padaryti atskiri skyreliai po 1 ir 2 lt.,prie jų niekas beveik ir neprieidavo,nes žinodavo,kad ten š... BET ,kai visur iškabinėji "NUOLAIDOS" "IŠPARDAVIMAS" "VISKAS PO 3 lt." Vo tada tai veikia ir dar kaip thumbup.gif Nes psichologiškai žmogų veikia,kad dar ir gero ką gali rast ir tarp tų nupigintų

Vienu žodžiu reik žaist kaip Humanos žaidžia,jei prekes nelabai kuo skirias nuo jų. Aikšu,kurios ten įsikūrusios boutikus,su ekskliuzyviniais prabangiais drabužiais,tai ten jau sistema,kaip ir su naujais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 26 lapkričio 2009 - 22:25
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 00:00)
bandyk...imk ziemini mixa sumokesi apie 90 lt.biski atsinaujinsi,daug neisleisi..taciau jei ir tada nieko..patarciau stabdyt,nes cia jau ne biznis

zmoniu daug uzeina.... bet irgi ne visada... tarkim savaitgaliais zluges reikalas.. ir va kaip siandien puse dienos nei zmogaus...

del nuomos neiseina tartis, nenori nuleist.. uz gruodi 800 reiks moket, bet cia vienakart daro tokia nuolaida svenciu proga....

as jau buvau pirkus ziemini miksa ir treningus.. atnaujinau prekes.... ir dar pririnkau savo, dar kai atnese mamos irgi kazkiek atsinaujino... uzpirkimo reiktu... bet... is striukiu kurios pakliuvo tada zieminiam pardaviau tik 2... ir tai tik siandien... oi ne kas.... ar verta pildyt.... reiktu dar vaikisku, megztuku...gal kokiu bliuskuciu... nemazai reikia... ka daryt..... doh.gif
Papildyta:
kai pas mane buvo uzrasas nauja siunta, tai keista, bet neveike blink.gif kai nuolaidas pradejau daryt, pradejo judet reikalai...
Atsakyti
Sėkmės tau Vajuta 4u.gif
Aš tai ir sakiau,kalbėsiu su šeimininke dėl nuomos sumažinimo,jei nesumažins tada kelsiuos į kitas patalpas,jei rasiu pigiau,jei nerasiu žiemai gryšiu namo. Nes aš ir tokios nuomonės,kad kam sėdėti ir uždirbinėti kažkam nuomą schmoll.gif

Geros prekybos mergaitės,gal rytoj bus geresni orai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 26, 22:22)
drinks_cheers.gif man irgi procentai nieko negelbėjo.

Vienu žodžiu reik žaist kaip Humanos žaidžia,j

tai va proc žmonėms asociacija užkėlė kainas ir dabar tipo su nuolaida o va kai po 5 lt tai tada ir perka biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 11 26, 22:26)
zmoniu daug uzeina.... bet irgi ne visada... tarkim savaitgaliais zluges reikalas.. ir va kaip siandien puse dienos nei zmogaus...

žmonės ir pas mane buna užeina tik pro duris apsisuka ir išeina nu ka padarysi nesivisi buna kad eina eian eina ir stop, va kad ir šiandien 4 val prasedėjau dykai po to prieš uždaran prigužėjo bet taip dažnai buna blush2.gif

savaigaliais aš nedirbu nes du kartus bandžiau du kartus su baronka grižau biggrin.gif

Atsakyti
Gal aš truputį ne į temą, bet girdėjau, kad Vilniuj sekmadieniais vyksta centre "Blusų turgus"... kažkur skaičiau, bet tiksliai nepamenu kur... tai galima man regis parinkus gerų rūbelių pabandyt ten vilnietėms sudalyvaut. smile.gif

Va, kažką radau, bet kiek pamenu lyg ten rašė, kad parduotuvės kiemely, o ne mokytojų namų kiemelyje...

http://www.lrytas.lt...

O radau dar vieną, rašo, kad lapkričiui nėra vietų ir reik registruotis gruodžiui ir dar bus kaldėdinis blusturgis:

http://blusuturgus.wordpress.com

Reikėtų jaučiu praskalbt rūbelius, kad nebūtų to specifinio kvapo, nes galima dalyvauti su savo rūbais ir daiktais... ir ką, dalyvaut kaip su savais smile.gif

Radau ir dar vieną nuorodą, kur sakiau Gedimino 9. kiemely:

http://www.gedimino9...niai_ir_parodos
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 26, 22:30)

nepamiršk elementu kitus žaislus išbandyti lotuliukas.gif

o aš rytoj tik nuo pietu dirbsiu nes iš ryto MB turgun važiuos o vaiku nėra kur palikti tai va ir sedėsiu su leliais
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 27, 00:30)
Aš tai ir sakiau,kalbėsiu su šeimininke dėl nuomos sumažinimo,jei nesumažins tada kelsiuos į kitas patalpas

Nepadaryk mano klaidos mirksiukas.gif Įdirbis geras,kodėl turėtų savininkas leist nuomą. Jis tai žino,žino,kad geriau nerasiu,ir nenuleido,ir rado kitus,kurie sutinka tą kainą mokėt. Galvojau pagasdinsiu,kad išeisiu,nuleis kainą,nes neras kitų nuomininkų šiais laikais. Vat ir prigasdinau doh.gif Vsio,šaukštai po pietų,sėdžiu ir plaukus raunuos.

QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 00:32)
savaigaliais aš nedirbu nes du kartus bandžiau du kartus su baronka grižau  biggrin.gif

Tik du tedirbai blink.gif Vertėtų pamėgint, kartais šeštadienis būna geresnis už bet kurią kitą sav. dieną. Man taip ne kartą buvo. Kartais sėdi iš eilės kokius 3 šešt. su 20 lt. Paskui kokį vieną kaip deda 300 lt. Visada einu darban,nežinai kada geras pirkėjas paklius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 26 lapkričio 2009 - 22:48
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 27, 00:30)
Sėkmės tau Vajuta 4u.gif
Aš tai ir sakiau,kalbėsiu su šeimininke dėl nuomos sumažinimo,jei nesumažins tada kelsiuos į kitas patalpas,jei rasiu pigiau,jei nerasiu žiemai gryšiu namo. Nes aš ir tokios nuomonės,kad kam sėdėti ir uždirbinėti kažkam nuomą  schmoll.gif

dekui uz palaikyma smile.gif
bandysiu gal kaip nors dar gelbetis.. gal dideli uzpirkima padaryt...
na, lekiu lovyten...labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 00:33)
o aš rytoj tik nuo pietu dirbsiu nes iš ryto MB turgun važiuos o vaiku nėra kur palikti tai va ir sedėsiu su leliais

Mano vargšeliai visą šią sav. vieni sėdi nuo 10 iki 19 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 26, 22:53)

rudeninis po 1,70,keista kad kailiniai tokiam papuolė,tokie dalykai galvojau,kad tik žieminiam papuola  g.gif

na as kai sakiau kad noriu ir zieminio ir rudeninio tai mane is pradziu norejo i kita sandeli nuvest bet as jau is jusu pasimokiau kad nereikia geriau eit tai ir sakau kad nenoriu is kito sandelio jokiu rubu tai tada biski lukterejau kol pririnko ir dave is normalaus sandelio o kai paziurejau saskaitoj uzrase viska po 1,70lt tai ir nelabai supratau ka as ten nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti