Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labukas visiems biggrin.gif
Ecka birthday.gif
neramilgedaa, klausei dėl bazės Baltijos pr. Nežinau,ar gerai atknisau bet gali būti kad ten Krelista, Baltijos pr. 10, tel 846341929.Kaip tau prekyba?Ar namie prekiauji? Ryt galvoju imtis prekių,bet neapsisprendžiu iš kur g.gif O jei pataikysiu gerą maišą,tai pirkėjų bus pilna troba biggrin.gif

Atsakyti
g.gif Nu va-buvo daug merginų-bet nei viena nebendravo-mato-ką čia su durniais veikt doh.gif Darau išvadas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 22, 21:41)
g.gif Nu va-buvo daug merginų-bet nei viena nebendravo-mato-ką čia su durniais veikt doh.gif Darau išvadas g.gif

Ale rimts visos išsilakstė g.gif Nepatiko ką čia pamatė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 22, 20:43)
Ale rimts visos išsilakstė  g.gif Nepatiko ką čia pamatė  unsure.gif

g.gif Tai va, manau laikas lyst į pogrįndį cool.gif
Atsakyti
Nu siaubas tiek rašiau ir visas rimtas postas dingo kažkur intiko platybėse,nu ką reikia viską per naujo rašyti biggrin.gif

Laba vakarą mergaitės ir ne tik bigsmile.gif

Sveikinu Ecką su gimtadieniu,linkiu visko visko,bet tik pačio geriausio happybday.gif happybday.gif

Nu ir pliurpiat,jau septintą temą tuoj įpusėsit bigsmile.gif Ką savaitgalį gero? Aš tai nedirbau,reikėjo namus apkuopti,draugus aplankyti,nes jau visai per tuos skudurėlius buvon pamiršti. doh.gif Kitą savaitgalį reikės jau darbuotis,nes man tai šeštadieniai būna neblogi,nežinau kodėl tau čia taip Vilite nekas buvo per šeštadienį.

Nusipirkau šeštadienį lietuvos rytą ir prateriojau jau kažkur,skaičiau skelbimus tai nemažai naujų sandėlių atsidaro,bet nei vienam neparašyta kainų,reikia skambintis,bet va dingo tas lietuvos rytas doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir pagalvojau,kad ir aš noriu turėti savo sekretorių... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 22, 22:11)
Nu siaubas tiek rašiau ir visas rimtas postas dingo kažkur intiko platybėse,nu ką reikia viską per naujo rašyti biggrin.gif

Laba vakarą mergaitės ir ne tik bigsmile.gif

Sveikinu Ecką su gimtadieniu,linkiu visko visko,bet tik pačio geriausio happybday.gif  happybday.gif

Nu ir pliurpiat,jau septintą temą tuoj įpusėsit bigsmile.gif  Ką savaitgalį gero? Aš tai nedirbau,reikėjo namus apkuopti,draugus aplankyti,nes jau visai per tuos skudurėlius buvon pamiršti. doh.gif  Kitą savaitgalį reikės jau darbuotis,nes man tai šeštadieniai būna neblogi,nežinau kodėl tau čia taip Vilite nekas buvo per šeštadienį.

Nusipirkau šeštadienį lietuvos rytą ir prateriojau jau kažkur,skaičiau skelbimus tai nemažai naujų sandėlių atsidaro,bet nei vienam neparašyta kainų,reikia skambintis,bet va dingo tas lietuvos rytas doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir pagalvojau,kad ir aš noriu turėti savo sekretorių... g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mano sekretorius nesutinka cia dirbt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 22, 22:11)
Nu siaubas tiek rašiau ir visas rimtas postas dingo kažkur intiko platybėse..
...bet va dingo tas lietuvos rytas doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

kažkokia mistika,kaip čia tau viskas dingsta g.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 22, 22:12)
mano sekretorius nesutinka cia dirbt g.gif

tai ir džiaukis. Siaubas,nenorėčiau kad MB čia lankytųsi,jei jis taip susirgtų,kas tada? Kas vaikas pasirūpintų? g.gif Be to ir kompu nepasidalintumėm,būtų karas.. kas toliau...
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 22, 22:16)
kažkokia mistika,kaip čia tau viskas dingsta  g.gif
tai ir džiaukis. Siaubas,nenorėčiau kad MB čia lankytųsi,jei jis taip susirgtų,kas tada? Kas vaikas pasirūpintų?  g.gif Be to ir kompu nepasidalintumėm,būtų karas.. kas toliau...

kadangi pas mus namie du kompai tai bedos nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 22, 22:25)
kadangi pas mus namie du kompai tai bedos nebutu lotuliukas.gif

tai bet turbūt vaikų nėr? Jei tėveliai prie kompų,vaikams dar po vieną,ir gaunas- debilų šeimynėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 22, 22:29)
tai bet turbūt vaikų nėr? Jei tėveliai prie kompų,vaikams dar po vieną,ir gaunas- debilų šeimynėlė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėra čia jokios mistikos,internetas dinginėja,besiunčiant dingo internetas ir visa bėda biggrin.gif
Tai aš savo irgi nenorėčiau,norėčiau tokio kur vilite eckai padovanojo ir kad būtu su rožiniu balionėliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 22, 19:31)
Laba vakareli
Dideliausi sveikinimai ,,kaltininkei,,-nors ir paveluotai
wub.gif  4u.gif  happybday.gif  flirt.gif

nepavėluotai blush2.gif

Ačiū mergaitės visoms už sveikinimus- savaitgalis ir gimtadienis fantastiškas wub.gif Sveika gyva grįžau namolio, ryt kibsiu į darbus thumbup.gif Beje, daugiau negersiu, nė velns neim į galvų, kam da tų gerų gadint schmoll.gif

Kad pataikyčiau į temą- ryt geros prekybos visoms, nes mėnesio galas, reiks labiau pasistengti wink.gif

Ups, labas vakaras visiems wub.gif
Papildyta:
Beje, pasidarėm ant reklamos dar tokias lenteles, kad nauja siunta, gal labiau suveiks, ryt bus aišku dėl pasiteisinimo.
Atsakyti