Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ecka @ 2009 11 22, 22:29)
nepavėluotai blush2.gif

Ačiū mergaitės visoms už sveikinimus- savaitgalis ir gimtadienis fantastiškas wub.gif  Sveika gyva grįžau namolio, ryt kibsiu į darbus thumbup.gif  Beje, daugiau negersiu, nė velns neim į galvų, kam da tų gerų gadint schmoll.gif 

Kad pataikyčiau į temą- ryt geros prekybos visoms, nes mėnesio galas, reiks labiau pasistengti wink.gif
Ups, labas vakaras visiems wub.gif
Papildyta:
Beje, pasidarėm ant reklamos dar tokias lenteles, kad nauja siunta, gal labiau suveiks, ryt bus aišku dėl pasiteisinimo.

Niu tai vadinasi fainiai pasibuvai mirksiukas.gif
ale velniop toks gerimas-kai pachmieliuks sunkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 22, 22:46)
Niu tai vadinasi fainiai pasibuvai mirksiukas.gif
ale velniop toks gerimas-kai pachmieliuks sunkus doh.gif

taip, seniai taip buvo biggrin.gif

Net minčių nėra prisigerti, taip tik kalbu, esu priešas alkoholiui biggrin.gif (sekretorius pasakyt abstinentė smile.gif ) Be to ryt į darbą, o darbe diena bus įtempta, daug protinio darbo, tai su pachmielinga galva būt amen doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 22, 22:59)
taip, seniai taip buvo biggrin.gif

Net minčių nėra prisigerti, taip tik kalbu, esu priešas alkoholiui biggrin.gif (sekretorius pasakyt abstinentė smile.gif )  Be to ryt į darbą, o darbe diena bus įtempta, daug protinio darbo, tai su pachmielinga galva būt amen doh.gif

a supratau
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 22, 21:21)

Tai aš savo irgi nenorėčiau,norėčiau tokio kur vilite eckai padovanojo ir kad būtu su rožiniu balionėliu lotuliukas.gif

biggrin.gif ok per tavo gimtadieniu ieškosiu su rožiniu jeigu nerasiu liepsiu savo MB papozuoti lotuliukas.gif

nežinau dėl ko bet šeštadieniais man nekas tai sakiau nuo kovo dirbsiu tik savaitgaliais ax.gif

nu ir prirašėt blink.gif buvo draugė atvažiavus tai vyras naminio vyno degustuoti davė blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, speju tik perskaityti ka parasete, parasyti nera kada. Tik sekmadieni lieka laiko. O praeita sekmadieni keiciau asorimenta tai pavargau smarkiai ir nezinau ar apsimoka. Eckai svaikinimai 4u.gif
Dziaugiuosi uz visas kuriom gerai sekasi. Man irgi paskutiniu laiku prekyba einasi neblogai. Bet amzinai kankina klausimas kur drabuzeliu gauti.
Gal zinote is kur drabuzeliai bus Utenoje si pirmadieni.
Atsakyti
Šį pirmadienį bus angliški,lietuvos ryte skaičiau. Nusipirk šeštadieninį lietuvos rytą,daug skelbimų,reikės man rytoj paskambinėti dėl kainų,ir pabandyti vis kitur ir tada bus galima nuspręsti kas kur ir kaip.
Atsakyti
nebuvau puse dienos o kiek priraset... geeeriiii tempai thumbup.gif lotuliukas.gif
sekmes ryt visoms.... oi reiks stengtis... rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif laba ryta einam ruostis darban.geros visoms prekybos mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif laba ryta,sendiena 50 proc.nuolaida padariau,visa savaite varysiu sitaip.. g.gif ziuresim kas cia bus ar veiks zmones ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 10:20)
4u.gif laba ryta,sendiena 50 proc.nuolaida padariau,visa savaite varysiu sitaip.. g.gif ziuresim kas cia bus ar veiks zmones ar ne biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
kai as ana menesi buvau padarius tokia nuolaida, tai veike smile.gif
as siandien darau 10%... jauciu ne ka sudomins g.gif
Atsakyti
biggrin.gif g.gif kazin ar lasiukas nesirgs...jobstvailiokis tik.. verysad.gif kalu fervex,gal pro sali praeis
Atsakyti
Sveikos is ryto.Nesakysiu si karta kiek prirasete,nes 3 pusl oftopiko,taigi,nesiskaito kad is viso cia rasete tongue.gif
As irgi,jei tureciau darbe kompa,galeciau cia priuuurptiii.....As penktadieni parsiveziau po 1 Lt .kg. megztuku,bliuskuciu,nu tai nesupratau kodel taip pigiai??Tokios geros,grazios,nieko neismeciau,nuotaika praskaidrejo smile.gif Ir dar is Airijos prekyciu gavau,davanelem prekiausiu graziooom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 09:43)
biggrin.gif  g.gif kazin ar lasiukas nesirgs...jobstvailiokis tik.. verysad.gif kalu fervex,gal pro sali praeis

Kas yra?Blogai jautiesi...??
Atsakyti