Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

8 sauks cukraus
5 sauks vandens
puse citrinos sulciu
mano toks mirksiukas.gif ne minkau iki baltos spalvos, o iskart tepu ant kuno.
Atsakyti
man skystesnė irgi labiau patinka, o ir išvirt lengviau.minkoma vos kartą pavyko.. g.gif
Atsakyti
sorry, kad ne i tema, bet gal zinot kokia kosmetologe kedainiuose, darancia braziliska bikini depiliacija. niekaip nerandu ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 03 09, 13:06)
sorry, kad ne i tema, bet gal zinot kokia kosmetologe kedainiuose, darancia braziliska bikini depiliacija. niekaip nerandu  ohmy.gif

bigsmile.gif kas per braziliskas dar? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 09 kovo 2010 - 13:16
QUOTE(rainie2636 @ 2010 03 09, 13:11)
bigsmile.gif kas per braziliskas dar? biggrin.gif

niumami visi plaukeliai nuo lytiniu lupu (viskas plika ir is priekio ir is sikniuko), paliekama tik is priekio juostelyte arba be jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 03 08, 09:41)
cukraus receptukas:

8 saukst cukraus
1saukst vandens
1 saukst citrinu sulciu

sekmes  smile.gif

QUOTE(Margout @ 2010 03 08, 13:52)
8 sauks cukraus
5 sauks vandens
puse citrinos sulciu
mano toks  mirksiukas.gif  ne minkau iki baltos spalvos, o iskart tepu ant kuno.

aciu, bandysiu mirksiukas.gif
kaip jums su savos gamybos cukriuku sekasi?
man kolkas baisu atrodo, nezinau kodel, gal kad cukrus nenuplikytu labai doh.gif biggrin.gif
beje, citrina kam?padezinfekuoti ar kaip? g.gif
ir su tokiu kiekiu, kiek galima 'susitvarkyti'?
ir dar, Margout,-ka naudoji nuplesimui, medziagine skiaute taip pat?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 10, 22:23)
aciu, bandysiu  mirksiukas.gif
kaip jums su savos gamybos cukriuku sekasi?
man kolkas baisu atrodo, nezinau kodel, gal kad cukrus nenuplikytu labai  doh.gif  biggrin.gif
beje, citrina kam?padezinfekuoti ar kaip?  g.gif
ir su tokiu kiekiu, kiek galima 'susitvarkyti'?
ir dar, Margout,-ka naudoji nuplesimui, medziagine skiaute taip pat?

Nežinau kam citrina, toks receptas ir viskas smile.gif
Savo receptu susitvarkau pažastis ir bikini. Masė gali būti panaudota ne vieną kartą. Nuplešiu mase, tepu prieš plauką, plėšau-paplaukiui thumbup.gif
Atsakyti
O jūs po depiliavimo su cukrumi, ką nors tepate ant odos? O prieš?
Aš kartą bandžiau depiliuotis elastiniu vašku, tai be galo išbėrė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2010 03 11, 16:12)
O jūs po depiliavimo su cukrumi, ką nors tepate ant odos? O prieš?
Aš kartą bandžiau depiliuotis elastiniu vašku, tai be galo išbėrė  unsure.gif

Tam yra skirti specialus podepiliaciniai kremukai. O gal isbere del to, kad vienoje vietoje per daug kartu plesete?
Atsakyti
Citrina, man atrodo, tam, kad neliktų cukraus gabaliukų, kad ištirpdytų viską ir nesijaustų granuliukių.

Labai bijau skausmo.vinąkart bandžiau su cukrum bikini, kojas, pažastis.kojos ir pažastys dar normaliai, bet bikini, kol prisiruošiau, vos neišptotėjau.kai jau pradėjau depiliuotis, buvo normaliai.skauda-tiesa, bet kentėt galima, o ypač, kai matai, jog su kiekvienu nuplėšimu plinki. lotuliukas.gif o vat dabar, po žiemos sezono skutimo bijau vėl skausmo.
tai man iškilo klausimas:jei įkalčiau šimtgramį, gal mažiau skaudėtų ir būtų drąsiau? doh.gif
Atsakyti
as vis dar neismokstu normaliai su vasku depiliuotis koju, beto gana nemazai plaukeliu lieka kazkodel doh.gif: tai nusprendziau kad bikini eisiu pas kosmetologe unsure.gif tai va kadangi paciai nelabai sekasi tai su cukrumi irgi nelabai norisi zaisti unsure.gif
Atsakyti
Kaip patartumete geriausiai nusidepiliuoti rankas? nes teks dalyvauti sventeje, ir busiu su atviromis rankomis... norisi ,kad nebutu ten jos visos raudonos ar kazkas pan. unsure.gif nes is ties anksciau epiliatoriu naudojau,o dabar visa ziema to nedariau ,nes nebuvo reikalo.....o dabar jau prispyregalvoju kazka kito reiketu isbandyti....pas kosmetologe niekada nebandziau ranku kazkaip g.gif ax.gif laukiu atsakymu..dekui 4u.gif
Atsakyti