Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(qgne @ 2010 01 28, 16:08)
o gal galit pasidalint patirtim kur perk? gal zinot kur pigiaiu ?kur geresnes? blush2.gif

As perku is www.proco.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti, kiek mm turi paaukti koju plaukeliai, kad juos kuo efektyviau pasalintu? blush2.gif Atsibodo terliotis namuose, nes neiseina doh.gif Ir jei depiliacija sestadieni, tai man nuo kada nebeskusti plaukeliu? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 08, 13:51)
Merginos, gal galite patarti, kiek mm turi paaukti koju plaukeliai, kad juos kuo efektyviau pasalintu? blush2.gif  Atsibodo terliotis namuose, nes neiseina doh.gif Ir jei depiliacija sestadieni, tai man nuo kada nebeskusti plaukeliu? help.gif

3-5 mm turi buti, manau neskust reiktu apie savaite + priklausomai nuo individualaus plauko augimo smile.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif Tai nuo siandien auginsiu biggrin.gif Tik siaip nemalonu eiti su tokiomis kojomis - kazkaip suprantu, kad tai tas pats, kaip vizitas pas stomatologe biggrin.gif Bet sunku persilauzti.. atrodo, ateini tokia "apkiautusi" su tais plaukeliais ant koju - nesmagu pries meistre bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 08, 16:04)
Dekui 4u.gif Tai nuo siandien auginsiu biggrin.gif Tik siaip nemalonu eiti su tokiomis kojomis - kazkaip suprantu, kad tai tas pats, kaip vizitas pas stomatologe biggrin.gif Bet sunku persilauzti.. atrodo, ateini tokia "apkiautusi" su tais plaukeliais ant koju - nesmagu pries meistre bus doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif smagu bus kai is jos iseisi su glotniomis svariomis kojytemis, cia kaip po visu grozio proceduru, kai jas atlieka taip gera angel.gif
Atsakyti
as tai kazkaip nematau problemos.. gi jos toks darbas smile.gif jei ateisi susitvarkiusi tai netures ka veikt kosmetologe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 02 10, 11:12)
as tai kazkaip nematau problemos.. gi jos toks darbas smile.gif jei ateisi susitvarkiusi tai netures ka veikt kosmetologe smile.gif

drinks_cheers.gif nepatogu buna tik pirma syki smile.gif
Atsakyti
Tai man ir nepatogu, nes 1 syki biggrin.gif Niu parasysiu ispudzius veliau smile.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif Rekomenduoju "ametistejos" meitres kauno "akropolyje" bigsmile.gif Jau taip kruopsciai dirbo. Esu labai patenkinta depiliacija, tik tiek, kad liko mazyciu plaukeliu - matyt, jie dar nebuvo uzauge iki reikiamo ilgio. O visi kiti - ras ir nera biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar yra kuri is jusu naudojusi si vaska? ir ar patiko jums? planuoju isigyti, tai butu idomu suzinoti jusu nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 20 vasario 2010 - 22:18
hm, tai kad ten www.proco.lt extra film vasko kainu nerandu sad.gif ten isvis internetu galima pirkti?

QUOTE(qgne @ 2010 02 04, 17:33)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikasi: 22 vasario 2010 - 19:32
Renkuosi tarp 2vieju sildytuvu:
http://www.amazon.co...pd_luc_ts_01_02
ir
sito
http://www.amazon.co...pd_luc_nr_02_02

Manau pigiau nei LT gausis, gal kuri susidurusi gali parekomenduoti kuri pasirinkti, nes nesigaudau apie skardiniu talpas ir pan.

Aciu
Atsakyti