Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(bmaja @ 2010 04 08, 12:36)
Gal ir idomu naujoves taciau nezinau, ne taip paprasta viskas su tuo cukrumi atrodo, as turiu savo depiliatore esu patenkinta jos darbu, dirba namuose labai jaukiai ten isirengusi, uz koju depiliacija moku 20 lt (iki keliu) o bikini braziliska 45 smulkmeniskai su pincetu dar istraukia likusius pavienius plaukucius, ko pats nepasidarysi. O dabar pavyks nepavyks su tuo cukrumi, visvien skausmas tas pats ir uztrunka ilgiau...  Jei kuria domintu galiu parekomenduoti moteryte, ji dirba Siaures miestelyje.

Kaip kam mirksiukas.gif Man asmeniskai su cukrumi uzima maziau laiko, negu vaziuot pas kazka. Pasidarau ta mase per 5 min, o ir maziau skauda, kai sau darai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 08 balandžio 2010 - 11:58
QUOTE(fedoska @ 2010 04 08, 12:57)
Kaip kam  mirksiukas.gif Man asmeniskai su cukrumi uzima maziau laiko, negu vaziuot pas kazka. Pasidarau ta mase per 5 min, o ir maziau skauda, kai sau darai

joa, laiko tikrai maziau uzima su cukrum mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bmaja @ 2010 04 08, 12:36)
Gal ir idomu naujoves taciau nezinau, ne taip paprasta viskas su tuo cukrumi atrodo, as turiu savo depiliatore esu patenkinta jos darbu, dirba namuose labai jaukiai ten isirengusi, uz koju depiliacija moku 20 lt (iki keliu) o bikini braziliska 45 smulkmeniskai su pincetu dar istraukia likusius pavienius plaukucius, ko pats nepasidarysi. O dabar pavyks nepavyks su tuo cukrumi, visvien skausmas tas pats ir uztrunka ilgiau...  Jei kuria domintu galiu parekomenduoti moteryte, ji dirba Siaures miestelyje.

Turbūt pas tą pačią vaikštome, aš ir esu labai patenkinta jos darbu smile.gif
Atsakyti
..pati sau irgi gali ištraukti likusius su pincetu.reik tik kūną savo pažinot. ax.gif

aš kai pagavoju ant kiek cukrus yra pigu, tai ir skausmą tyliai ištveriu ir nenukabinu nosies, jei išsivirt nepavyksta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 08 balandžio 2010 - 15:15
QUOTE(fedoska @ 2010 04 08, 12:57)
Kaip kam  mirksiukas.gif Man asmeniskai su cukrumi uzima maziau laiko, negu vaziuot pas kazka. Pasidarau ta mase per 5 min, o ir maziau skauda, kai sau darai

parasyk prasau kokiom proporcijom darai ta mase ir kaip eiga visa? jei tau viskas puikiai pavyksta pasidalink 4u.gif nes vis skaitau skaitau tai niekam nesigauna tos mases pasigaminti normaliai..
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 08, 21:19)
parasyk prasau kokiom proporcijom darai ta mase ir kaip eiga visa? jei tau viskas puikiai pavyksta pasidalink  4u.gif  nes vis skaitau skaitau tai niekam nesigauna tos mases pasigaminti normaliai..

Kazka blogai darot, ne proporcijose esme. As dedu tikrai ivairiai, na pvz vakar 8 cukraus, 2 vandens ir is 1 citrinos paspaudziau sulciu. Verdu iki parudavimo, dar balta ta mase issipilu i lekste, truputi praausta, tada imu su rankom kamuoliuka ir ji minkau - istempiu abu galus, tada susedu viena ant kito ir vel istempineju i sonus galus ir taip be galo biggrin.gif Mase darosi balta. Jei limpa prie ranku - paslapinu ( as lyzteliu, nes *** ble kaip skanu man blush2.gif ), jei nesitampo, sukieteja - irgi padeda paslapinimas. Kasnors paaiskejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 04 09, 08:49)
Kazka blogai darot, ne proporcijose esme. As dedu tikrai ivairiai, na pvz vakar 8 cukraus, 2 vandens ir is 1 citrinos paspaudziau sulciu. Verdu iki parudavimo, dar balta ta mase issipilu i lekste, truputi praausta, tada imu su rankom kamuoliuka ir ji minkau - istempiu abu galus, tada susedu viena ant kito ir vel istempineju i sonus galus ir taip be galo  biggrin.gif  Mase darosi balta. Jei limpa prie ranku - paslapinu ( as lyzteliu, nes *** ble kaip skanu man  blush2.gif ), jei nesitampo, sukieteja - irgi padeda paslapinimas. Kasnors paaiskejo?  4u.gif

kiek ziurejau youtube apie tokia depiliacija, tai ten merginos neminko tos mases. Ta isvirta mase supila i kazka, poto kabina ir is karto depiliuoja. Tai vat neiaisku, kuris budas geresnis g.gif
O sakykit, kai issiverdi per daug tos viso reikalo, supili ji i koki stiklaini, ir kaip paskui kita reikia daryt: ar vel virt, ar tiesiog kabint ir sildyt rankose?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 09, 08:59)
kiek ziurejau youtube apie tokia depiliacija, tai ten merginos neminko tos mases. Ta isvirta mase supila i kazka, poto kabina ir is karto depiliuoja. Tai vat neiaisku, kuris budas geresnis  g.gif
O sakykit, kai issiverdi per daug tos viso reikalo, supili ji i koki stiklaini, ir kaip paskui kita reikia daryt: ar vel virt, ar tiesiog kabint ir sildyt rankose?

As kaip suprantu - galiam ir minkyt, ir tept neminkyta. Man daug geriau issiminkyt. As dar tiek nebuvau privirus, kad pasilikt reiketu
Atsakyti
Sveikos mergaites, isilieju i daranciuju depiliacijas buri smile.gif papasakokit, gal kas kokia gudrybe zinot kaip atsaldyti rankas? nes mano dazniau siltos buna, todel dirbti sunkoka unsure.gif jei po saltu vandeniu kisu, kol nusivalau,tik paimu cukraus mase ir vel rankos siltos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2010 04 09, 09:07)
As kaip suprantu - galiam ir minkyt, ir tept neminkyta. Man daug geriau issiminkyt. As dar tiek nebuvau privirus, kad pasilikt reiketu

Asmeniskai as nelabai suprantu kaip toki kieta uzstingusi galima paimti ir minkyti,arba cia laiko reikia marias tureti ax.gif nebent gal virtas namie koks minkstesnis buna, bet pirktas tai man labai jau kitas atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 11, 13:43)
Asmeniskai as nelabai suprantu kaip toki kieta uzstingusi galima paimti ir minkyti,arba cia laiko reikia marias tureti ax.gif nebent gal virtas namie koks minkstesnis buna, bet pirktas tai man labai jau kitas atrodo cool.gif

Na, kaip supranti, su dvimeciu vaiku laiko ne tik kad mariu, bet ir balutes nera biggrin.gif Pasiskaityk idemiau tema, susirask youtubej filmuka, suprasi kaip minkosi
Atsakyti
viriau siandien cukru, tai niekas nesigavo blink.gif greiciausiai del to, kad dejau pr daug cukraus. Is viso to nauda tokia, kad saldainiuku pasidariau biggrin.gif
Kiek jus dedat cukraus? Turiu galvoj ar pilnus saukstus, ar nubrauktus?
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 11, 13:43)
Sveikos mergaites, isilieju i daranciuju depiliacijas buri smile.gif papasakokit, gal kas kokia gudrybe zinot kaip atsaldyti rankas? nes mano dazniau siltos buna, todel dirbti sunkoka  unsure.gif jei po saltu vandeniu kisu, kol nusivalau,tik paimu cukraus mase ir vel rankos siltos doh.gif
Papildyta:

Vienintele iseitis-uzsideti gumines pirstines wink.gif
Atsakyti