o kiek laiko neatauga plaukai po tokios depiliacijos? jauciu po to kaip ataugdineja taib turbut nemazi berimai buna?
QUOTE(GITALE @ 2010 04 05, 12:08)
o kiek laiko neatauga plaukai po tokios depiliacijos? jauciu po to kaip ataugdineja taib turbut nemazi berimai buna?
Vienintelis budas, po kurio manes neberia. Plaukai neauga jau virs menesio. Logikos nesuprantu - su vasku atauga po 2 savaiciu, nors principas toks pat.
o tai jūs iš pat pradžių išminkot tą masę, o ne iškart dedat ant plaukų? nes aš kai bandydavau tokia minkyt, tai man tik rankos sulipdavo, susinervindavau ir baigdavau viską.

šian pusę dienos su tuo cukrum terliojaus, viriau kokius 6-8 kartus (jau net nebesuskaičiuoju
) nė karto nieko gero nesigavo
Kai dariau proporcijas 8 cukraus, 1 citr, 1 vandens (šitą variantą radau dažniausiai siulomą internete) tai gaunasi kieta kaip akmuo masė, jei bandau imt pakankamai šiltą, tai biški ne tokia kieta, bet nelimpa prie odos visiškai ir galiausiai sustingsta vistiek
Poto perskaičiau šioje temoje, kad ir kitokiom proporcijom darot, daugiau vandens, citrinos dedat, tai išbandžiau irgi kelis variantus, bet gaudavosi tokia lipni ir per skysta masė, kurią užtepus ant kojos nenuimsi niekaip (ploviau vandeniu ją lauk
). Gal su popierium jei plėšt, tai būtų ir pavykę su tokia (nors abejoju
), bet neturėjau kuo plėšt ir labai jau noriu tą mikomą išmokt daryt.
Na nežinau ar kada dar bandysiu virtis, nes po tiek nesėkmingų bandymų tai nelabai jau noris, o ir nežinau ką kitaip daryt, atrodo viską išbandžiau

Poto perskaičiau šioje temoje, kad ir kitokiom proporcijom darot, daugiau vandens, citrinos dedat, tai išbandžiau irgi kelis variantus, bet gaudavosi tokia lipni ir per skysta masė, kurią užtepus ant kojos nenuimsi niekaip (ploviau vandeniu ją lauk

Na nežinau ar kada dar bandysiu virtis, nes po tiek nesėkmingų bandymų tai nelabai jau noris, o ir nežinau ką kitaip daryt, atrodo viską išbandžiau

nu siandien perskaiciau ir isbandziau is puse normos, , na su karsta nudeginau oda, o atvesus nelimpa, vel pasildziau dapyliau vandens gavosi skysta bet ne taip stengo , istepiau kojas nei velnio ji nesilupa su rankom nu jokiu juostu neturiu ir musu "kaime" gal ir pirkt nera, radau senukuose pirktos lipnios popierines juosteles, na tos kur dazo tai priklijuoja kad kazko sone nenudazyt
panaudojau as ja, nu jega, nuplese kojas su saknim plauku, a vat pazastys skustos buvo tai tik viena kita plaukeli ispese, bet ziuriu kojos dabar raudonais taskiukais
,nu va galvoju kam pirkt tas juostas jei sita galima uz 3 lt panaudot

Minkyt reikia, ilgokai. Jei kieteja - paslapint vos vos. Minkyt, kol pasidaro balta, panasi i sukramtyta kramtomaja guma

aš minkiau, bet tokia kieta buvo, kad pirštus skaudėjo, ir plyšinėt galiausiai, lūžinėt pradėjo ir nesukibdavo vėl
aj nznau, nesuprantu kaip per tiek virimų nieko neišėjo, kažką matyt netaip darau

nu tai kai pagalvoju kad nesigauna minkyt, tai man gerai ir nemynkyta buvo, nusiplese liuks su ta juosta, kojos svelnios, kaip prades augt bus matyt ar geriau skust ar taip lupt
na ka merginos, pabandziau ir as su tuo cukrum.Negaliu atsidziaugti rezultatu.Radau recepta su video, ten cukraus nemazai, visas kg dedasi.... kaip prisiviriau
bet sako , kad tokio kiekio uzteks 4 men. isviriau mase, ja palikusi atvesinau, ir tada kai buvo vos silta, paemiau gabaliuka ir minkiau,ilgokai, gavosi man ji aukso spalvos kai isminkiau.su vienu rutuliuku nuravejau viena pazastuka ir ranka
patiko nerealiai, nei isbere, nei niezti.... ziuriu teliko ir minkau, kai jau matau kad mase tinkama , varau i vonia dirbti

QUOTE(bravada @ 2010 04 06, 01:14)
Negaliu atsidziaugti rezultatu.Radau recepta su video, ten cukraus nemazai, visas kg dedasi.... kaip prisiviriau

tai rodyk čia tą receptą-gal ten kiekis "palankesnis" pradedančiom

Negaliu patiketi, kokios jus kantrios ir uzsispyre
As jaun seniai buciau viska metusi
Saunuoles, balioniukas uz kantrybe jums
Nors as namuose turiu pirktines tos mases 2 indelius, bet vis tiek depiliuoju su vasku, man jis kazkaip labaiu prie sirdies...