Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(aureka @ 2010 04 15, 10:59)
AS dariau kelios dienos  atgal, tai MB irgi pirstus laize ir gyresi darbe koki skanu plova valgo  biggrin.gif
Na ka- supjausciau gabaliukais mesyte ir i ikaitinta keptuve sudejau.Toliau morkytes, svogunas, ipyliau truputi aliejaus (ne visada pilu) ir pakepinau.Tada sudejau visus prieskonius, tomata, ryzius, vandens ir ismaisiau viska. Na ir ant silpnos ugnies apie 20min kazkur. Paskui paziurejau ar geri ryziai ir isjungiau.Nu super skonis gavosi ir vandens labai pataikiau  thumbup.gif

kiek vandens mazdaug reikia? ir ryziai cia nevirti dedami?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 04 15, 12:17)
kiek vandens mazdaug reikia?

to paties norejau paklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 04 15, 08:25)
Parasykit kaip darote  ax.gif  4u.gif

aš į įkaitintą keptuvę dedu supjaučiusi mėsą gagaliukais, svogūną morkas. Uždengus dangtį kepu kol nesigirdi kad mėsa čirškia. Paskui atigengus dangtį pamaišau mėsą su daržovėmis pilu stiklinę ryžių ir dvi stiklines vandens. Uždengiu ir kepu kol rodyklė pakyla iki žalio lauko vidurio. Paskui pasižiūriu ar ryžiai jau geri, jei taip dedu prieskonius ir pomidorų padažą. ir dar palieku uždengus kokias penkias minutes. Aš kai gaminu prieskonius visada dedu pabaigus kepti, o padažus gali paskui užsidėti papildomai kas kokių nori. O ryžių gali būti ir kita norma, bet santykis 1/2. jei ryžių 1 stkl. tai vandens dvi. Manau aiškiai parašiau rolleyes.gif Jei kas neaišku klauskit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 04 14, 18:22)
Pas mane panaši situacija, tik aš plovą darau puode, bet prieš tai irgi vyras nevalgė, o dabar giria, kad labai skanu.

maniškis irgi negali atsistebėti kaip jis jį valgo ir dar giria biggrin.gif o kai pirkau puodus tai sužinojęs kainą už galvos susiėmė lotuliukas.gif o dabar džiaugiasi ir sako, kad to verti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 04 15, 13:03)
aš į įkaitintą keptuvę dedu supjaučiusi mėsą gagaliukais, svogūną morkas. Uždengus dangtį kepu kol nesigirdi kad mėsa čirškia. Paskui atigengus dangtį pamaišau mėsą su daržovėmis pilu stiklinę ryžių ir dvi stiklines vandens. Uždengiu ir kepu kol rodyklė pakyla iki žalio lauko vidurio. Paskui pasižiūriu ar ryžiai jau geri, jei taip dedu prieskonius ir pomidorų padažą. ir dar palieku uždengus kokias penkias minutes. Aš kai gaminu prieskonius visada dedu pabaigus kepti, o padažus gali paskui užsidėti papildomai kas kokių nori. O ryžių gali būti ir kita norma, bet santykis 1/2. jei ryžių 1 stkl. tai vandens dvi. Manau aiškiai parašiau  rolleyes.gif Jei kas neaišku klauskit mirksiukas.gif
Papildyta:

maniškis irgi negali atsistebėti kaip jis jį valgo ir dar giria biggrin.gif  o kai pirkau puodus tai sužinojęs kainą už galvos susiėmė  lotuliukas.gif o dabar džiaugiasi ir sako, kad to verti thumbup.gif

aiskiau nebuna aciuks.gif
Atsakyti
išdrįsau kepti omletą šioje keptuvėje, pavyko thumbup.gif ir skonis visai kitoks gaunasi bigsmile.gif jau turbūt senają keptuvę visai lauk mesiu g.gif dar blynus iškept reikėtų pabandyt, nes iki šiol tefloninėje vis kepiau, bijojau šitoje kad nepavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 04 19, 09:11)
išdrįsau kepti omletą šioje keptuvėje, pavyko thumbup.gif ir skonis visai kitoks gaunasi bigsmile.gif jau turbūt senają keptuvę visai lauk mesiu g.gif  dar blynus iškept reikėtų pabandyt, nes iki šiol tefloninėje vis kepiau, bijojau šitoje kad nepavyks blush2.gif

As vakar kepiau kiausiniene-omleta thumbup.gif Nu MB tai pirstus laizo ir vis giria thumbup.gif
Ant sviestuko pakepinau svoguna, po to pomidora sudejau, uzdengiau ir trumpai ant silpnos ugnies.Po to pridejau spinatu, dar siek pamaisiau, uzdengiau ir isjungiau.Susiplakiau kiausinius ir uzpyliau ant darzoviu.Vel ijungiau ugni.Uzpyliau karsto vandenuko, pamaisiau, tarkuoto surio ir uzdengiau kelioms min. Na ir pabaigai krapu.Aisku prieskoniai pagal skoni.As dejau druskos ir pipiru. Apsivalgymas man kiausinienes , visokiais budais skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 04 19, 10:18)
As vakar kepiau kiausiniene-omleta  thumbup.gif Nu MB tai pirstus laizo ir vis giria  thumbup.gif
Ant sviestuko pakepinau svoguna, po to pomidora sudejau, uzdengiau ir trumpai ant silpnos ugnies.Po to pridejau spinatu, dar siek pamaisiau, uzdengiau ir isjungiau.Susiplakiau kiausinius ir uzpyliau ant darzoviu.Vel ijungiau ugni.Uzpyliau karsto vandenuko, pamaisiau, tarkuoto surio ir uzdengiau kelioms min. Na ir pabaigai krapu.Aisku prieskoniai pagal skoni.As dejau druskos ir pipiru. Apsivalgymas man kiausinienes , visokiais budais skanu essen.gif

aš tai kiaušinius su grietine suplaku dar biškį miltų įdedu, o visa kita kas yra šaldytuve thumbup.gif gaunas
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 04 19, 09:11)
išdrįsau kepti omletą šioje keptuvėje, pavyko thumbup.gif ir skonis visai kitoks gaunasi bigsmile.gif jau turbūt senają keptuvę visai lauk mesiu g.gif  dar blynus iškept reikėtų pabandyt, nes iki šiol tefloninėje vis kepiau, bijojau šitoje kad nepavyks blush2.gif

blynai labai skanus gaunasi thumbup.gif omletas ir superinis thumbup.gif tikrai skonis skiraisi nuo iprastines keptuves 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
sakykit kaip kepate blynus ir miltiniu ir iš tarkuotų bulvių ax.gif ? Ar pilate aliejaus blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2010 04 20, 12:46)
Sveiki 4u.gif ,
sakykit kaip kepate blynus ir miltiniu ir iš tarkuotų bulvių ax.gif ? Ar pilate aliejaus blush2.gif ?

BULVINIU NEBANDZIUS DAR smile.gif
i miltinius i tesla as pilu i keptuve nepilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 04 20, 14:58)
BULVINIU NEBANDZIUS DAR  smile.gif
i miltinius i tesla as pilu i keptuve nepilu  4u.gif

Ačiū 4u.gif , reikės įsidrąsinti ir bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2010 04 20, 12:46)
Sveiki 4u.gif ,

Bulviniams pilu aliejaus, tik nedaug, na, žymiai mažiau, nei įprastoj keptuvėj smile.gif
Atsakyti