QUOTE(aureka @ 2010 04 15, 10:59)
AS dariau kelios dienos atgal, tai MB irgi pirstus laize ir gyresi darbe koki skanu plova valgo
Na ka- supjausciau gabaliukais mesyte ir i ikaitinta keptuve sudejau.Toliau morkytes, svogunas, ipyliau truputi aliejaus (ne visada pilu) ir pakepinau.Tada sudejau visus prieskonius, tomata, ryzius, vandens ir ismaisiau viska. Na ir ant silpnos ugnies apie 20min kazkur. Paskui paziurejau ar geri ryziai ir isjungiau.Nu super skonis gavosi ir vandens labai pataikiau

Na ka- supjausciau gabaliukais mesyte ir i ikaitinta keptuve sudejau.Toliau morkytes, svogunas, ipyliau truputi aliejaus (ne visada pilu) ir pakepinau.Tada sudejau visus prieskonius, tomata, ryzius, vandens ir ismaisiau viska. Na ir ant silpnos ugnies apie 20min kazkur. Paskui paziurejau ar geri ryziai ir isjungiau.Nu super skonis gavosi ir vandens labai pataikiau

kiek vandens mazdaug reikia? ir ryziai cia nevirti dedami?