Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaulių gripas

QUOTE(alfa159 @ 2009 11 23, 16:29)
renax, mums tas pats buvo- nekrito temperatura. Kaip skaitau, cia daug kam taip.

taip man nekrito 4 paras temperatūra 40 . db krito bet vakarais dar pakila iki 37 ir keliu ir pati nukrenta be vaistu iki ryto...

daktare pasakė toks virusas kad va būtent temperatūra niekaip nekrenta daug sakė ateina su tokiais simptomais ...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 23, 17:30)
kaip ir dauguma labai bijau komplikacijų , ir mąstau kokių budu galėčiau jų išvengt? ar tai nekontroliuojamas dalykas ? unsure.gif

Kazkiek kontroliuojamas - t.y. reikia nuolat grudinti organizma, gerai ir sveikai maitintis, daug judeti, sportuoti, buti grynam ore, maziau panikuoti, nervintis, bijoti, vaistus gerti tik krastutiniu atveju, nes vaistai ir vakcinos numusa naturalu imuniteta, nors aisku cia medikai tuoj prades varyt del sito. Bet tai tik kazkiek itakos turi. Kita dalis tikimybes isvengti komplikaciju lygiai tokia pati kaip nezuti avarijoj, ar nebuti uzmustam uzkritusios plytos.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 11 23, 14:29)

Idomu, o ar imanoma pasidaryti kokius turimus, ar turi atsparuma sitam gripui, ar jau prasirges juos? Nes dabar neramu, ar cia vaikai situo gripu serga, ar cia tik gelytes? Gal tas kiauliu gripas dar laukia?

Vat vat-visai neaišku kuom čia mes persirgom-tai labiausiai ir neramina..Gal per lengvai išsisukom kaip gripui.. g.gif
Oi, jau nugarą diegia nuo tokių kalbų-simptomai unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 11 23, 16:35)
Kazkiek kontroliuojamas - t.y. reikia nuolat grudinti organizma, gerai ir sveikai maitintis, daug judeti, sportuoti, buti grynam ore, maziau panikuoti, nervintis, bijoti, vaistus gerti tik krastutiniu atveju, nes vaistai ir vakcinos numusa naturalu imuniteta, nors aisku cia medikai tuoj prades varyt del sito. Bet tai tik kazkiek itakos turi. Kita dalis tikimybes isvengti komplikaciju lygiai tokia pati kaip nezuti avarijoj, ar nebuti uzmustam uzkritusios plytos.

čia jau dabar su temperatūra pradėt begiot ir grudintis ir ttt? biggrin.gif

aš kalbu apie dabar kai jau susergi kaip apsisaugot nuo komplikacijų ..

visur pilna informacijos kaip apsisaugot pačio gripo , o kaip jo komplikacijų deja ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 23 lapkričio 2009 - 16:39
QUOTE(Lera @ 2009 11 23, 17:37)
čia jau dabar su temperatūra pradėt begiot ir grudintis ir ttt?  biggrin.gif

aš kalbu apie dabar kai jau susergi kaip apsisaugot nuo komplikacijų ..

Tai cia jau tik antra dalis belieka. Svarbiausia ramiai gulet, gerti daug skysciu, nevaiksciot niekur, gerai vedint patalpas (tik nesisaldyt bevedinant) ir nesedeti prie kompo, nes protinis darbas irgi sekina imuniteta. O siaip lietuvoj siuo metu jeigu tiket delfiu, dabar serga 26 tukstanciai, 2 zmones mire, nu tai paskaiciuok kokia tikimybe turet komplikaciju.
Atsakyti
As kaip tokia imli visokioms ligoms, siandien pat pasiskiepinau nuo kiauliu gripo. Reik tiketis, kad salutinio poveikio nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 11 23, 16:40)
Tai cia jau tik antra dalis belieka. Svarbiausia ramiai gulet, gerti daug skysciu, nevaiksciot niekur, gerai vedint patalpas (tik nesisaldyt bevedinant) ir nesedeti prie kompo, nes protinis darbas irgi sekina imuniteta. O siaip lietuvoj siuo metu jeigu tiket delfiu, dabar serga 26 tukstanciai, 2 zmones mire, nu tai paskaiciuok kokia tikimybe turet komplikaciju.

Iš šitos iformacijos galima paskaičiuoti nebent tikimybę numirti mirksiukas.gif Komplikacijos- net tik mirtis.Reanimacijose šiuo metu guli apie 40 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 23 lapkričio 2009 - 16:46
QUOTE(klomba @ 2009 11 23, 16:40)

skysčių geriam, kompu pamiršom išvis kaip naudotis biggrin.gif valgom nesveikai nes nėra kas pagamintu verysad.gif niekur nevaikštom , tik rytoj į polikliniką ir nori nenori į parduotuve nes jau nėra nei ką valgyt nei ką gert , net muilas baigesi blink.gif doh.gif

einu toliau pas šeimyną į lovą , sveikit visi sergantis , ir saugokitės visi sveiki 4u.gif

IR ŽMONĖS IŠEINANT IŠ NAMŲ DĖVĖKIT KAUKES SAVO IR KITU SAUGUMUI !!!!!!!!
Atsakyti
Ka tos kaukes... uzsidejau, tai kaip i idiote ziuri kas antras parduotuveje doh.gif Niu babanu respublika ta LT - ne kitaip doh.gif O patys vaiksto kostintys, ciaudantys unsure.gif
Atsakyti
aš šiandien buvau vaistinėj, nes reikėjo KT, tai pamačiau siaubingą dalyją. eilė milžiniška, ir beveik kiekvienam pasako kad nėra vaistų. nei osccilococsilum (ar kaip jis ten), nei aflubin, nei tu kitu homeopatiniu vaistu gripo profilaktikai ir gydymui. tai prie progos pasiemiau kaukiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano gripas kažkoks keistas biggrin.gif nežinau, turbūt ne kiaulių (tikiuosi) smile.gif šeštadienį pakilo temperatūra iki 37,5. Sekmadienį pakilo iki 38,7 simptomai - skaudėjo akis, truputėlį galvą ir širdies plote. Šiandien atsikeliu - 36,6 bet akis vis tiek skauda. Kaip man tą gripuką išgyvendinti? smile.gif
Atsakyti
Merginos, jau rasiau anoje temeleje: kas svarbiau:
Ar aplinkiniu nuomone ar jusu saugumas ir sveikata?
Atsakyti