siokia tokia istorija papasakosiu ir as. 2 savaitem iki termino 7 ryto nubego man vandenys, pradzioj pagalvojau, kad apsisysiojau, zengiu zingsni.... vel ale sysius. pasizadinu vyra ir ziurim abu

pasiskambinau savo mamai, tad kolektyviai nusprendem, jog tai vandenys. Atsiprausiu, susiruosiu i ligonine, o vaziuot reikejo 120km. pirmas gimdymas, nelabai issiaiskinus kiek tu vandenu isbega ir ar bega toliau, o as... grazuole... isidejusi dienini iklota bandziau sausai pasiekt ligonine.

Pacios suprantat, kad nessekmingai

uzpildo dokumentus, nuveda i palata, jokia veikla nevyksta, uz gimdyklos lango parkelis, kuriame ryte atrado zmogaus kuna, vykst tyrimas, veiksmo daug, ateina akuseres ir kitas personalas pro langa paspoksot

veikla vis nevyksta, nusprende paskatint. O as buvau isitikinusi , jog pagimdysiu pati, jokiu nuskausminamuju man nereikes ir pan. Vyksta saremiai, skausmelis siaubingas, teko nusileist principams ir paprasciau epiduro. Skatinamieji mazino vaiko tonusus, tad teko daryti Cs, suejo 3 gydytojai, staigiai liepe kazka pasirasyt, perkele i vezama lova, o as verkiu krokodilo asarom ir uzveliu... kaip blogai, kad CS darys, du metus negalesiu vaiku turet... dar ne to paties neisoperave, o as jau apie 2 spangau

iki siol MB juokiasi is manes uz tuos zodzius