Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

Man tai labai įdomu kas ten per klausimėliai, nes bijau apsikvailinti prieš kunigą blush2.gif . Žinau, porą klausimų - kuo skiriasi krikščionis nuo kataliko, koks tavo vyro krikšto vardas . .. o daugiau g.gif
Atsakyti
Kai nešėm dokumentus mudu su busimuoju į bažnyčia, tai kunigas iškart mane išvarė į kitą kambarį ir klausinėjo maniškio apie mus, paskiau klausinėjo to paties manes. Tai gal čia ir buvo tie klausimai??? Mūsų atsakymus jis rašė į anketą.
Turiu pasakyti, kad kunigas buvo Labai nemandagus, net keista buvo su juo kalbėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuxx: 16 vasario 2006 - 09:32
labas visoms bigsmile.gif

Renatuxx gal gali pasakyti kokie buvo klausimai mazdaug 4u.gif bijau apsivailint prie kunigeli,nes kai paklaus ko nors ir nezinosiu atsakymo verysad.gif bus labai geda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuxx @ 2006 02 16, 10:30)
Kai nešėm dokumentus mudu su busimuoju į bažnyčia, tai kunigas iškart mane išvarė į kitą kambarį ir klausinėjo maniškio apie mus, paskiau klausinėjo to paties manes. Tai gal čia ir buvo tie klausimai??? Mūsų atsakymus jis rašė į anketą.
Turiu pasakyti, kad kunigas buvo Labai nemandagus, net keista buvo su juo kalbėtis.

Tikrai, parašyk ko klausė. Okokioj Bažnyčioj, gal PetroPovilo?
Atsakyti
sveikos gal kas lankot is kaunieciu paskaiteles Vilniaus g.? Mes su brangiausiu vakar buvom "Namu baznycia" ir siandien "Pasaukti i sventuma" nu patiko nerealiai thumbup.gif thumbup.gif Galetu tokias paskaitas mokykloje skaityti kokioje 11-12 klaseje, gal sumazetu visokiu abortu?
Atsakyti
Niu va pagaliau ir aš atsakinėjau į tą anketą. Klausė kiek laiko draugaujam, kur gyvensim po santuokos, ar nepiktnaudžiaujam alkoholiu ir t.t. mirksiukas.gif
Bet sakė kad tai tik pirmoji anketos dalis, o antrąją pildysim kai baigsim lankyt paskaitėles. Gal kuri jau žino, pildė tą antrą dalį? g.gif
Atsakyti
Niu va pagaliau ir aš atsakinėjau į tą anketą. Klausė kiek laiko draugaujam, kur gyvensim po santuokos, ar nepiktnaudžiaujam alkoholiu ir t.t. 
Bet sakė kad tai tik pirmoji anketos dalis, o antrąją pildysim kai baigsim lankyt paskaitėles. Gal kuri jau žino, pildė tą antrą dalį?

is kur jus tas anketas traukiat blink.gif blink.gif kodel mums nieko nereikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 15, 13:19)
Pas mus irgi  drinks_cheers.gif , jau buvau - "natūralus šeimos planavimas"  sekanti bus lyg "katechezė" ar kažkas panašaus...
Norėjau paklausti tokio klausimėlio...  ar jūs pildėte pas kunigą testuką? Jei taip tai kokie maždaug klausimai buvo?

tai kad kiek zinau seimos planavimo centre tai 6 paskaitos yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 18, 15:17)
is kur jus tas anketas traukiat  blink.gif  blink.gif  kodel mums nieko nereikia  blink.gif

kai jau eisit pas kuniga tartis, tada ir pildysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2006 02 18, 16:30)
tai kad kiek zinau seimos planavimo centre tai 6 paskaitos  yra  ax.gif<br/>[b]

Tai kad mes ne šeimos planavimo centre o prie Jeruzalės Bažnyčios lankom, tai pas mus bus tik 4 mirksiukas.gif
Čia dartokį klausimėlį turiu:
Ar būtina priimti sutvirtinimo sakramentą (dermavonę) norint tuoktis Bažnyčioje g.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 19, 14:00)
Ar būtina priimti sutvirtinimo sakramentą (dermavonę) norint tuoktis Bažnyčioje  g.gif

Niu va palandžiojau po forumą ir sužinojau, kad galima ir po santuokos dirmavotis. (Na čia aišku jei kam įdomu blush2.gif )
Atsakyti
ufff...paskaitėlės baigtos...ačiū bent už galimybę savo nuomonę apie jas pasakyti tongue.gif nors... vargu ar kas pasikeis...
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 19, 14:00)
Ar būtina priimti sutvirtinimo sakramentą (dermavonę) norint tuoktis Bažnyčioje  g.gif

Ne nebutina, zinau 100% 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 02 19, 15:49)
ufff...paskaitėlės baigtos...ačiū bent už galimybę savo nuomonę apie jas pasakyti  tongue.gif nors... vargu ar kas pasikeis...

Kazkaip visos is Klaipedos labai skundziasi tomis paskaitelemis..kodel?
Mes Vilniuje jau dvi atlankem, labai gerus ispudzius paliko, nei nuobuodu, nei ka.
Atsakyti