Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(Tunacka @ 2006 02 19, 18:04)
Ne nebutina, zinau 100%  4u.gif<br/>Papildyta:<br/>

Kazkaip visos is Klaipedos labai skundziasi tomis paskaitelemis..kodel?
Mes Vilniuje jau dvi atlankem, labai gerus ispudzius paliko, nei nuobuodu, nei ka.

ne kiekvienas žmogus gali skaityt paskaitas smile.gif reikia būti savikritišku... be to, te labai nesupyksta, bet tas paskaitas pavadinčiau kam iki 16
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 19, 18:19)
ne kiekvienas žmogus gali skaityt paskaitas smile.gif reikia būti savikritišku... be to, te labai nesupyksta, bet tas paskaitas pavadinčiau kam iki 16

O ka pagal tave reiskia "kam iki 16" ?
Mums dvi paskaitas apie bendravima seimoje vede psichologas, jokiom aukstom materijom nekalbejo, tai irgi galima pavadinti "paskaita kam iki 16" g.gif bet tas paprastumas ir patiko, pasake daug senu tiesu, kurias ir taip visi zinojom, bet esam linke pamirsti. Zodziu, tas psichologas man paliko labai gerus ispudzius rolleyes.gif
Atsakyti
Na trecioji paskaitele, tai mane labai nervino, zodziais ane ir zinai, pastoviai juos kartojo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Aciu dievui liko viena paskutine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 20, 09:33)
O ka pagal tave reiskia "kam iki 16" ?
Mums dvi paskaitas apie bendravima seimoje vede psichologas, jokiom aukstom materijom nekalbejo, tai irgi galima pavadinti "paskaita kam iki 16"  g.gif bet tas paprastumas ir patiko, pasake daug senu tiesu, kurias ir taip visi zinojom, bet esam linke pamirsti. Zodziu, tas psichologas man paliko labai gerus ispudzius  rolleyes.gif

nebuvo pas mus psichologų... ir oratorių gerų nebuvo smile.gif na, išskyrus kunigėlį tongue.gif besimokydama esu kandusi visokių šeimos psichologijų, o po to dar ir kvalifikaciją toj srity teko kelti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 20, 10:59)
nebuvo pas mus psichologų... ir oratorių gerų nebuvo smile.gif na, išskyrus kunigėlį  tongue.gif besimokydama esu kandusi visokių šeimos psichologijų, o po to dar ir kvalifikaciją toj srity teko kelti  tongue.gif

Tai visos mes cia mokslu kande, vienos vienokiu, kitos kitokiu, bet kad taip kategoriskai "nepatiko", tai tik klaipedietes sako. Uztat ir idomu kas ten pas jus kitaip? g.gif
Atsakyti
Idomu buvo kai kunigelis kalbejo, o seimos psichologija tai moteriskeles man jau nepatiko, kazkaip neuzvedanciai kalbejo, o viena dar pasako koki teigini ir paskui pati ji uzgincyja.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 20, 10:43)
Idomu buvo kai kunigelis kalbejo, o seimos psichologija tai moteriskeles man jau nepatiko, kazkaip neuzvedanciai kalbejo, o viena dar pasako koki teigini ir paskui pati ji uzgincyja.... g.gif

aha mums ir ta psichologė nelabai patiko, viską iš lapų tiki skaitė, o kitos tai visai neblogos buvo, gal pasikeitė vedėjai paskaitų g.gif
Papildyta:
QUOTE(majami @ 2006 02 15, 14:29)
Man tai labai įdomu kas ten per klausimėliai, nes bijau apsikvailinti prieš kunigą  blush2.gif . Žinau, porą klausimų  -  kuo skiriasi krikščionis nuo kataliko, koks tavo vyro krikšto vardas . .. o daugiau  g.gif

tikrai ten nesunkūs klausimai, kiekviena į juos gali atsakyti, gi ne krikšto ar dirmavonės sakramento eini kad taisyklių klausinėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 20, 11:20)
Tai visos mes cia mokslu kande, vienos vienokiu, kitos kitokiu, bet kad taip kategoriskai "nepatiko", tai tik klaipedietes sako. Uztat ir idomu kas ten pas jus kitaip?  g.gif

mane erzina tokie priverstiniai dalykai, kurie naudos mažai teduoda smile.gif per tą laiką geriau protingą knygą paskaičiusi būčiau... nebūdavo anksčiau kursų ir nereikėdavo, o dabar varu varo, nors per 4 val. gyvenimo tiesų vis tiek neišmokys...
Atsakyti
Galiu pasakyti kuo skiresi kursai Vilniuj ir Klaipėdoje!!! 4u.gif
Vilniuj kursus veda kvalifikuoti žmonės, psichologai, jie moka bendrauti su grupėmis. Na o pas mus Klaip kursus veda savanorės kurios vaikšto į visokius kataliku šeimų susirinkimus. Kursus veda paskaičiusios knygų, ir iš savos patirties nelabai žinodamos kaip bendrauti su grupe jaunavedžių.

Na bet čia tik mano nuomonė.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 20, 12:34)
mane erzina tokie priverstiniai dalykai, kurie naudos mažai teduoda  smile.gif per tą laiką geriau protingą knygą paskaičiusi būčiau... nebūdavo anksčiau kursų ir nereikėdavo, o dabar varu varo, nors per 4 val. gyvenimo tiesų vis tiek neišmokys...

Na nezinau...as nevisiskai sutinku. Aisku visas idomumas priklauso kaip jau saket, nuo destytoju, kaip jie moka islaikyti demesi i save. Pvz.: tas psichologas, kuris deste mums apie bendravima seimoje, tai taip prikaustydavo demesi, kad pamirsti kas aplinkui. Na ne visa paskaita bet momentais ax.gif
O del gyvenimo tiesu, tai man atrodo tokia tiesa "santuoka-tai pasirinkimas toliau nebesirinkti", kuria pasake tas musu psichologas, tai yra daugiau nei vertinga. Ta posaki turbut atsiminsiu visa gyvenima, jis mane priverte labai susimastyti "ar tikrai pasirinkau nebesirinkti, nebeieskoti?" ar suvokiu ka tai reiskia "daugiau nebesirinkti" ?
Zodziu, man tie kursai, tiksliau pirmosios musu lankytos paskaiteles, dave tikrai daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuxx @ 2006 02 20, 12:49)
Galiu pasakyti kuo skiresi kursai Vilniuj ir Klaipėdoje!!! 4u.gif
Vilniuj kursus veda kvalifikuoti žmonės, psichologai, jie moka bendrauti su grupėmis. Na o pas mus Klaip kursus veda savanorės kurios vaikšto į visokius kataliku šeimų susirinkimus. Kursus veda paskaičiusios knygų, ir iš savos patirties nelabai žinodamos kaip bendrauti su grupe jaunavedžių.

Na bet čia tik mano nuomonė.... blush2.gif

esu linkusi sutikti drinks_cheers.gif žmonės kelis metus mokosi, kaip kitiems informaciją pateikti... na negalima gi šitaip - tep lep ir yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 20, 13:01)
esu linkusi sutikti  drinks_cheers.gif žmonės kelis metus mokosi, kaip kitiems informaciją pateikti... na negalima gi šitaip - tep lep ir yra  blush2.gif

O tai jums reikejo po tu kursu parasyti savo atsiliepimus ir pageidavimus ax.gif ir ten viska isdestyti, jeigu tikrai taip prastai. Pas mus praso parasyti atsiliepimus, tai jei ir toliau taip idomu bus, tai butinai parasysiu, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti