tai Rafaelas Tau garantuotas sėkmės ir skanaus aš irgi išradinėju šį vakarą dviratį, rytoj užbaigsiu, o suskanausim penktadienį, jei bus valgomas, atnešiu čia
oi tikiuosi,nes dievinu rafaelo saldainius intriguojanciai skamba... idomu bus... neragavau,bet svarsciau ar ant vieno biskvito pertepant uzbarscius tarkuoto sokolado nesugadintu skonio bet darysiu aisku originala
nesugadinsi ne, ir riešutų ten įberti gali migdolų kepintų šitas tortas, o ypač jo biskvitas atviras įvairioms variacijoms aš va šį vakar skėliau tešlą per pusę, į vieną dalį įbėriau aguonų, į kitą kakavos, rytoj pertepsiu dviem skirtingais karameliniais kremais su karamelizuotais riešutais
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...
paneles, noriu padekoti uz pasiulyta recepta JUODAS MISKAS Gavosi nerealus torciukas , visiem patiko ir kas svarbiausia, man paciai nerealiai patiko. Jau ner geresnio skonio kaip sokoladas su vysiom
Olesta,skamba tikrai skaniai mano biskvitai jau gatavi.tik kepiau per du kartus po 14min kiekviena...pabijojau,kad pjaustydama sugadinsiu,nes nesu labai patyrusi tortu kepinke dar iskilo klausimelis del kremo ruosimo- o sviestas nesusigumuluos jei maisyti kambario temp su kond pienu negalima istirpinti?
sviestas ir kondensuotas turi būti kambarios temperatūros, išplaksi sviestą iki purumo, tada srovele plakdama supilsi kondensuotą, gaunasi purus kremas
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...
Sveikos, ruošiuosi kepti torta Napoleona Kažkada senai teko daryti kapota tešlą, bet jau pasimiršo Gal žinote kokią nuorodą technologijos, su kokiom aminėtom plonybėm? pvz ar gaunasi tas pats, jei sviesta tarkuoji ir jei tik kapoji?
Sveikos, aš irgi noriu paklausti apie Napoleoną. Tiksliau - apie kremą šiam tortui. Gal kas žinote kremo receptuką, kur nenaudojami žali (nevirti) kiaušinių tryniai? Kai kas deda trynius į karštą kremą, bet bijau, kad juos sutrauks