*juodą mišką apipilti reikia ant sauso biskvito, nu ta prasme sirupu tai sulaistau vis tiek ir kol paruošiu glazūrą, jis susigeria ir tada ant to biskvito užpilu glazūrą (100 g šokolado, 50 g grietinėlės, 50 g sviesto, gražiai blizga, nesuragėja į kaulą, viską reikia ištirpinti ant garų vonelės ir neperkaitinti !!!, kai užverda vanduo ugnį prisukite iki minimumo ir lai lydosi palengva)
*su rasojimu, šokoladas daugiau mažiau visada rasoja, o chuitsai bijo drėgmės, todėl taip nutiko
* snikerį sulaistėt matomai negailėdama, nereikia persistengti

* karamelinis ganašas yra skirtas snikerso puošimui, į vidų nededamas, o kremas tai iš tiesų keista kad dar šiandien nesustingęs, kažkas ne taip

* rafaelo nereikia sutepinėti formoje, tik jei norit būti tikros, dėl torto lygumo, galit ant sutepto torto uždėti lanką

* sėkmės dideliausios ir skanių šventinių tortų, su artėjančiais Naujaisisia visas ir visus


