Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Olesta @ 2010 01 13, 19:46)
barstytas kokosu rafaelas sveria 2-2,1 kg, dengtas mase 2,5 kg, galima dengti, labai skanus su kepintais lazdyno riešutukais smulkintais  4u.gif  kepu 24 cm skardoj, pjaunu į 4 dalis, man asmeniškai kremo mažoka pagal normas  blush2.gif


Uztat as ir tepu 3 biskvitus, nes man irgi mazai kremo..
Atsakyti
o aš dadėsiu daugiau kremo ax.gif
Atsakyti
Na ir as siandien pirma kart dariau snikersa ax.gif Kas gavosi ragausim sestadieni, bet ganasas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 01 13, 16:27)
gal esat dariusios tortą "Katerina"? (Įdėjus Srove) http://www.supermama...?...&p=23494895
aš turiu daug spanguolių, tai noriu išbandyt, bet nesuprantu kaip jį surinkt...  g.gif  ir foto nėra...

būčiau dėkinga, jei kas patartų  ax.gif

As ji kepiau,biskvitai gavosi skanus su rugstele,bet kremas man nesigavo,gal kazak ne taip padariau,nesustingo jis man,jau norejau ir ta torta ismest,ale MB suvalgo viska kas saldu tai neprapuole lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugiagele, Olesta, Jonė, ačiū labai už patarimus dėl Rafaelo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 13, 22:18)
Rugiagele, Olesta, Jonė, ačiū labai už patarimus dėl Rafaelo 4u.gif

Prasom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Noriu paklaust gal kas darė Citrininius pyragėlius pagal Mišelę
Bandau nuorodą įdėt
http://www.kuking.ne...p=686156#686156
Kažin ar ne trupučio nereikia sulaistyti biskvito, ir dar ar jis toks skanesnis šviežias, ar "pabuvęs" porą dienų g.gif
Aš tik darysiu jį kaip tortą, skonis nuo to, manau, nepablogės rolleyes.gif
Atsakyti
ir vėl klausimas dėl Snickers smile.gif

Aš anąkart dariau net tris iš karto, tai vienam bandžiau daryt tą ganašą, bet nesigavo jis man ir kitiem nedariau daugiau, o dabar galvoju daryt gal tą, kur Olesta lygtais išrado 4u.gif tik neužsisaugojau recepto, tai neatsimenu kiek ko turi būt... gal galit įmest? (kur grietinėlė su rududu).
Ir dar, kepiau tortą 24cm formoj, tai man jis labai aukštas gavosi, tokie stori biskvitai... g.gif ar ne per maža forma 24cm?
atrodo viskas. Ai, dar ne, kai aptept reikia sviestiniu kremu, tai ar galima sviestą su rududu? ir kokiom proporcijom? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 01 14, 14:02)
Sveikos merginos
Noriu paklaust gal kas darė Citrininius pyragėlius pagal Mišelę
Bandau nuorodą įdėt
http://www.kuking.ne...p=686156#686156
Kažin ar ne trupučio nereikia sulaistyti biskvito, ir dar ar jis toks skanesnis šviežias, ar "pabuvęs" porą dienų g.gif
Aš tik darysiu jį kaip tortą, skonis nuo to, manau, nepablogės rolleyes.gif

As dariau jau ne karta,darau ir kaip torta.biskvito sulaistyti tikrai nereikia,labai puikus biskvitas gaunasi,nuo kremo sumirksta.Skanus ir sviezias ir pora dienu pabuves,skonis beveik nesikeicia,jam nereikia,kad susitovetu,jis toks lengvas ir purus.
Cia to torto pjuvis(nuotrauka nelabai kokybiska)
user posted image
kadangi biskvito teslos gaunasi nemazai,as iskepiau viena didelej skardoj ir viena kvadratini biskvita mazesnej skardelej.dideli perpjoviau i per puse,aplyginau,kad gautusi trys kvadratiniai biskvitai.
kremo sutepiau du sluoksnius,nes virsu norejau dengti icingu,tam pasidariau sviestinio kremo su kondensuotu pienu,i kuri dar idejau to citrininio kurdo,gavosi labai skanus sviestinis kremas su rugstele.
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 01 14, 16:09)
ir vėl klausimas dėl Snickers smile.gif

Aš anąkart dariau net tris iš karto, tai vienam bandžiau daryt tą ganašą, bet nesigavo jis man ir kitiem nedariau daugiau, o dabar galvoju daryt gal tą, kur Olesta lygtais išrado  4u.gif  tik neužsisaugojau recepto, tai neatsimenu kiek ko turi būt... gal galit įmest? (kur grietinėlė su rududu).
Ir dar, kepiau tortą 24cm formoj, tai man jis labai aukštas gavosi, tokie stori biskvitai...  g.gif  ar ne per maža forma 24cm?
atrodo viskas. Ai, dar ne, kai aptept reikia sviestiniu kremu, tai ar galima sviestą su rududu? ir kokiom proporcijom? ačiū.

Bandysiu is atminties:grietineles indelis 420g+rududu indelis,grietinele kaitinti iki uzvirimo,sudeti rududu,gerai ismaisyti,atsaldyti gerai ir isplakti.Jei kur suklydau,tai mergaites pataisys
Atsakyti
Siandien padariau Snikersa, bet valgysim tik sestadieni. Bet jau dabar seile tysta pamacius ta skanumeli saldytuve, jau kremai patys is save be proto skanus. Ganasas man lyg ir gavosi ir net pavyko ispsausti su svirkstu, bet noretusi siek tiek standesnes mases. Pagalvojau, o jei pries plakant ganasa ideti grietineles standiklio, ar padetu? g.gif Ka profes pasakys? Ir tikrai, del ko gali vienoms nesigauti o kitom gaunasi tas ganasas:hm maniau, gal nuo to, kad perkaitina grietinele, bet dabar skaitau, kad yra receptas kur reikia uzvirint grietinele ir idet rududu. Tai reiksia grietineles virimas netrukdo jai veliau susiplakti...
gal kas gali pakomentuot kas nusimano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 14 sausio 2010 - 17:05
QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 15:03)
Siandien padariau Snikersa, bet valgysim tik sestadieni. Bet jau dabar seile tysta pamacius ta skanumeli saldytuve, jau kremai patys is save be proto skanus. Ganasas man lyg ir gavosi ir net pavyko ispsausti su svirkstu, bet noretusi siek tiek standesnes mases. Pagalvojau, o jei pries plakant ganasa ideti grietineles standiklio, ar padetu?  g.gif  Ka profes pasakys? Ir tikrai, del ko gali vienoms nesigauti o kitom gaunasi  tas ganasas:hm  maniau, gal nuo to, kad perkaitina grietinele, bet dabar skaitau, kad yra receptas kur reikia uzvirint grietinele ir idet rududu. Tai reiksia grietineles virimas netrukdo jai veliau susiplakti...
gal kas gali pakomentuot kas nusimano  4u.gif

Del ganaso tai tikrai neaisku kodel vienom jis gaunasi,kitom ne.gal nuo grietineles riebumo priklauso g.gif bandyk daryt su rududu,su standikliu irgi nezinau,na jis nepamaisytu,jei jau grietinele nenori stovet.
Atsakyti