Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(heryte @ 2010 03 27, 21:39)
Mes vaikui turim žieminius Columbia sniego batus (jie spec pritaikyti žiemai), tai kojytės būdavo drėgnos. PAti nešioju Nadia, plaunu juos po kranu ir nieko neperšlampa.
Manau visa esmė, kad koja nebūtų labai suspausta. Turi kvėpuoti.

Mes irgi turim tokius Columbia batukus, tai mum kojytes buvo dregnos kai per pliusine temperatura vaiksciojo, nes jie is tikruju skiri ziemai ir sniegui. O siaip superiniai batukai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2010 03 27, 20:39)
Mes vaikui turim žieminius Columbia sniego batus (jie spec pritaikyti žiemai), tai kojytės būdavo drėgnos. PAti nešioju Nadia, plaunu juos po kranu ir nieko neperšlampa.
Manau visa esmė, kad koja nebūtų labai suspausta. Turi kvėpuoti.

Maniškiam su Columbia niekad šlapios kojos nebuvo schmoll.gif Tai gal ir su crocsais nebūtų? Gal tas drėgnumas dar ir nuo kojų priklauso g.gif

Ir aš tundra, sugebėjau savo mažojo Columbia sniegbačių vidpadžius prie židinio padėjus sudegint...Po šiai dienai keikiuos prisiminuos, kad po batų, nes atskirai tų vidžadžių negaunu.
Atsakyti
išvada viena, batai neparšlampa, greičiausiai kojos yra taip šiltai, kad suprakaituoja. Kai pagalvoju, ir tapkutėse mano vaiko kojos kartais būna drėgnos.
Atsakyti
sveikos, gal kuri turite modeliuka MADEIRA? ar tiktu siaurai kojai?
mano stovimas darbas, visa diena ant koju. dabar nesioju BAYA tai super, nei kojos skauda, nei nugara. vasarai noreciau atvirais galais, nes jau dabar darbe po trumpom rankovem vaikstau. kos modeliukas tiktu siaurai kojai?
Atsakyti
Merginos, nešiojant EU42 kokio dydžio UK reikia pirkti Crocs Ambler?
Nebesusigaudau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 04 03, 11:07)

4u.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit, prašom, ar Crocs Juneau atitinka dydį? nepadidintas modelis?user posted image
Atsakyti

mes pirkom UK 9 buvo mazi doh.gif atitiko musu 41 dydi, nepirkit Ambleriu jeigu labai auksta keltis, nes mano tevui netiko, labai sunku uzmaut, kadangi nera uztrauktuku ir spaude ta vieta kur guma susijungia su oda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 08 balandžio 2010 - 12:23
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 04 08, 13:21)
mes pirkom UK 9 buvo mazi doh.gif atitiko musu 41 dydi, nepirkit Ambleriu jeigu labai auksta keltis, nes mano tevui netiko, labai sunku uzmaut, kadangi nera uztrauktuku ir spaude ta vieta kur guma susijungia su oda 4u.gif

Ačiū už tokį išsamų atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

M10, jei is crocs.co.uk, M11 jei is corocs. com.
Atsakyti
Parduotuvėj pamačiau Crocsus bet ant jų pado parašyta "Made in China". Kažkaip praėjo noras juos matuotis. O gal be reikalo taip suregavau? g.gif Kas parašyta ant originalų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 08, 18:59)
smile.gif  baikit, visada, bet nesvarbu, kad ir vakar Stella  McCartney batai  smile.gif  man dėl to neskauda nieko, ir aplamai nieko čia blogo kaip ir nėra, tik taip kvailai skamba.

parsiunciau visiem jau nezinau kiek poru doh.gif , ir jie visi made in china 4u.gif
Atsakyti