gal kas zinote o gal gariunuose yra originalu pirkti?

QUOTE(miracleforever @ 2009 12 14, 12:45)
gal kas zinote o gal gariunuose yra originalu pirkti? 

Manau, kad be sansu.
QUOTE(miracleforever @ 2009 12 14, 12:45)
Gariunuose originalu?

Na ka, su va tokiais (tik mano oranziniai) buvau islekusiu dabartiniu oru i miesta. Siltas kojines uzsidejusi buvau, koja silta, sausa, nekaistanti - vienas malonumas. Grizusi kelias purvo demeles su dregnu skudureliu nubraukiau, ir vel kaip nauji.

QUOTE(linamog @ 2009 12 21, 17:03)
Na ka, su va tokiais (tik mano oranziniai) buvau islekusiu dabartiniu oru i miesta. Siltas kojines uzsidejusi buvau, koja silta, sausa, nekaistanti - vienas malonumas. Grizusi kelias purvo demeles su dregnu skudureliu nubraukiau, ir vel kaip nauji.

dairiausi , nes patiko, kad lygus padas, būtų patogūs

QUOTE(Hopeidea @ 2009 12 21, 17:13)

dairiausi , nes patiko, kad lygus padas, būtų patogūs

Padas storokas, koks pusantro cm, su tais masaziniais taskiukais viduj, o kadangi Croslite netraukia salcio, tai labai faini.

QUOTE(linamog @ 2009 12 21, 17:16)
Padas storokas, koks pusantro cm, su tais masaziniais taskiukais viduj, o kadangi Croslite netraukia salcio, tai labai faini. 

Aiškumėlis

QUOTE(Hopeidea @ 2009 12 21, 17:22)
Aiškumėlis
man tik kažkaip atrodo šalta , kai be auliukų batai..vis atrodo , kad gurneliai nušals 

Tokius vesiu oru tik prie kelniu, o jei kojines siltesnes iki keliu, tai kazkaip vargo nematau...

Mano MB su tokiais dabar tik ir vaiksto oranziniais
sake kad keista kad koja nesala

Gal kas turi modeliuka
LA JOLLA ?

atrodo tai labai patogiai
LA JOLLA ?

QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 23, 16:42)
Gal kas turi modeliuka
LA JOLLA ?
LA JOLLA ?

Gauja merginu uzsisakinejom, kai ispardavimas buvo, bet dar laukiam parkeliaujanciu...

QUOTE(linamog @ 2009 12 23, 16:49)
Gauja merginu uzsisakinejom, kai ispardavimas buvo, bet dar laukiam parkeliaujanciu... 

Per kokia tarpininke cia kooperuojates ?