Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(eglaite2 @ 2010 10 30, 13:52)
Merginos, o kur dabar pigiausiai gauti Ambler? Noriu vyrui juodus nupirkti, yra Open.24, bet 194lt lyg ir daugokai atrodo. Ir kazin ar ten tikrai originalius pardavineja? g.gif Be to, nelabai man aisku kuri dydi imeti, jei nesioja lygiai 43 dydzio batus - 43,5 (puslapyje rekomenduoja imti, jei siaip nesioja 42-43 dydzio batus) ar 44,5 (rekomenduoja, jei nesioja 43-44 dydi)? mastau.gif

Originalus ten 100% , paziurekite USA, UK puslapiuose, pasinaudokite tarpininke. Dar SM isparduotuveje pasizvalgykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 30, 14:32)
Originalus ten 100% , paziurekite USA, UK puslapiuose, pasinaudokite tarpininke. Dar SM isparduotuveje pasizvalgykite  4u.gif

Dekui uz patarima, bet nei crocs.uk. nei crocs.com Ambler nebera, 6pm irgi nera, tai nezinau kur daugiau originaliu gera kaina ieskoti g.gif . Nebent cia pat Open.24 pasiimt, jei tikrai originalus ax.gif. 0 SM isparduotuveje jau ieskau senokai, bet nieko ner schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 10 28, 22:53)
Šiandien kalbėjau su Open.24 per skypa, tai jie sake, kad su tais batais iš mašinos į parde,- tai nesušalsi, bet tipo -25 pasivaikščioti netiks sad.gif O Akropoly konsultantas patikino, kad pernai žiemą prie -30 buvo super  unsure.gif

Dabar radau apie Mėlyno krokodilo akciją parašytą, tai vis -10 proc.  tongue.gif

salta, tai gali butii, juk jie ne su kailiu, bet siuo metu man svarbiausia nesuslapti, nes atsibosdavo kai nueini iki parduotuves ir masinos, o kojos slapios. nes pasivaiksciojimams asmeniskai as aviu ugg'ais..

o sian buvau ant kapiniu, su crocs'ais ir net nepabijojau sijono uzsideti, visiskai nesalta, net karsta kojom buvo smile.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 30, 15:32)
Originalus ten 100% , paziurekite USA, UK puslapiuose, pasinaudokite tarpininke. Dar SM isparduotuveje pasizvalgykite  4u.gif

pirma karta girdziu apie SM isparduotuve, gal gali pasakyti kaip rasti, nes labai ilgai uztrunka man tos visos paieskos, busiu baisiai dekinga smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...5080&st=288
Atsakyti
[quote=latwiesa,2010 10 30, 20:25]
salta, tai gali butii, juk jie ne su kailiu, bet siuo metu man svarbiausia nesuslapti, nes atsibosdavo kai nueini iki parduotuves ir masinos, o kojos slapios. nes pasivaiksciojimams asmeniskai as aviu ugg'ais..

o sian buvau ant kapiniu, su crocs'ais ir net nepabijojau sijono uzsideti, visiskai nesalta, net karsta kojom buvo smile.gif

Ir aš nusipirkau šiuos batukus. Šiandien važiuojam į kaimą, tai vėliau pasakysiu kas kaip.
Bet pirkau irgi dėl to-kad dažniausiais maršrutas mašina-parduotuvė-svečiai-poliklinika. Tai kailio tikrai nereikia, o į kiemą turiu kitus, šiltus batukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2010 10 20, 16:44)
Labas,

gal kas nors jau turite zieminius CROCBAND WINTER BOOT?

Domina kaip ju dydis? Ar pamazinti?

QUOTE(astateta @ 2010 10 27, 18:56)
Gal jau kas surade kur tokie pigiausiai?

Aš taip pat apie tokius galvoju. Sakykit, ar žiemą nebus su tokiais šalta? Ar neslidūs? Man šuniuko vedžiojimui reikia. ax.gif
Labai gražūs Beryessa, bet kažkaip pernelyg prašmatniai atrodyčiau dresūros aikštelėj... Po purvynus pusnynus pasiniurkyt ax.gif
Dar klausmėlis - o kaip Crocsų medžiaginės dalys valosi? g.gif
Atsakyti
Vyro amberiai smeliniai tai super gerai valosi - perbrauki su sepeteliu verstai odai ir vel kaip nauji.

As turiu kita modeliuka, tai virsus kaip aksomas panasiai, tai irgi su skudureliu vandeniu sudrekintu perbraukiu ir liux.

O kitiems crocsams tai turiu crocs batu tepala, labai graziai spalva atstato ir blizgesi suteikia, atnaujina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolta: 03 lapkričio 2010 - 18:09
sveikos 4u.gif
gal kas pirkote vaikams siu modeliuku crocsus g.gif
user posted image
user posted image
idomu ar jie patogus g.gif ax.gif ir gal patartumet koki dydi reiketu imti 21 cm kojytei blush2.gif
busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau uz savo nuomone, bet tokiai mazai kojytei as neimciau tokio modelio, manau mazas vaikas labai judrus, su siuo modeliu galbut gali dazniau issisukti koja ar panasiai. Kaip tik stengciaus nupirkti odinius, juk dar neirodyta ar vaikams crocsai gerai, kazkur skaiciau kad rekomenduojama vaikams crocsus nesioti iki 4 val. smile.gif nebent sie batukai butu skirti i baseina vaikscioti smile.gif

Cia tiktai mano nuomone
Atsakyti
o gal kas turite tokius? kaip su dydziais . man nesiojanciai 39-40 koki UK dydi reiktu imti?

http://www.sportsdir...olcode=22301232
Atsakyti
O gal kasnors gali pakonsultuoti apie situos vyriskus Crocs. raso, kad zieminiai, bet viduje nera kailiuko. Gal kieno vyras nesioja? Man idomu, ar nesalta su tokiais per sniega klampot.

nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ndr: 29 lapkričio 2010 - 09:28
QUOTE(ndr @ 2010 11 29, 09:27)
O gal kasnors gali pakonsultuoti apie situos vyriskus Crocs. raso, kad zieminiai, bet viduje nera kailiuko. Gal kieno vyras nesioja? Man idomu, ar nesalta su tokiais per sniega klampot.

Aulo viduj kailiukas yra. Jie kadangi salcio netraukia, storas padas, su vilnone kojine turetu buti saunus, nes daug kas perka.
Atsakyti