Normalus praktiski batai, grozio nedaug, bet ziemai faini. Manau, uzteks M9. Draugui su 42,5, pedos ilgis 27,5cm tiko M10, bet modelis nepatiko, tai teko parduot.
Bet reik atkreipt demesi, kad jie kaip botai - be uzsegimo:
as buvau nupirkus savo MB, bet pas ji auksta keltis ir niekaip kojos neimontavo i vidu
Teko grazinti....
Papildyta:
Dar klausimelis:
gal kieno vyriskiai nesioja Polartec'us:
Reikia atsiliepimu - ar nesalta tokiu oru? ar platus isiovimas - reik aukstai kelciai..
Iš karto atsiprašau, kad ,,ne į temą" rašau, bet daugiau neradau kur.
O klausimas toks: Gal kuri iš jūsų užsisakinėja crocs batus iš JAV? Siaubingai užsimaniau Claire modelio, bet nei Lietuvoj, nei UK adresu: crocs.com man reikalingo dydžio nebėra . O JAV pilna. Tai gal kuri pakonsultuotų kaip iš ten užsisakyti ir parisiųsti.
Iš karto atsiprašau, kad ,,ne į temą" rašau, bet daugiau neradau kur.
O klausimas toks:
Gal kuri iš jūsų užsisakinėja crocs batus iš JAV? Siaubingai užsimaniau Claire modelio, bet nei Lietuvoj, nei UK adresu: crocs.com man reikalingo dydžio nebėra . O JAV pilna. Tai gal kuri pakonsultuotų kaip iš ten užsisakyti ir parisiųsti.
as irgi dydziouse pasimetus matavausi w10 sitokius batukus http://www.open24.lt...365.html?lang=2 tai peda kaip ir tiko,bet per kelty jautesi taip nelabai maloniai konsultante pasake kad man reikia w11 bet w10 atitinka 40 o w11 atitinka 42,5 tai man w11 ryskiai bus per didelis ar ne?nes pagrinde nesioju 40-41d.aisku buna ir 39 tinka..juk tuos batus visi vis kitaip numeriuoja...