Labas merginos,
sinden buvau pas savo daktaryte, apziurejo, paklause toniuku, viskas puiku. Tik spaudimas mano 90/50 po kavos puodelio

Bet uztai gimda kaip paaugo

per savaite nuo 17cm iki 24cm

Nerealu

Reiskia mano mazyliui viskas gerai jei taip speriai auga.
Siandien zagsejo, tai man toks palaimingas juokas sueme, vaikelis zagsi, as ji glostau ir dziaugiuos. Kiekviena diena vis stipreja emocinis musu rysys, vis labiau ji jauciu, ka veikia, kada budrauja, kada miega, kada siaip razosi, o sindien va ir zagsi. Sianakt jau net ir vyras ranka ant pilvo uzdejo ir pajuto vaikelio beldima

Dieve, kaip tai miela
Sekanti vizita gydytoja paskyre butent ta mano (gal tik isivaizduojamai) baisiaja diena, mano juodaji antradieni. Kai prasideda 21 savaite. Pasiguodziau, kad labai nerimauju del sios dienos, tai paankstino vizita, is treciadienio perkele i antradieni. Sake paklausysim dar karta toniukus, pasimatuosim, pakartosim paseli

Zodziu manoji auksine daktaryte viska puikiai supranta, man daug net kalbet nereikia, tik uzsiminiau - ir jokiu kabu, prisistatau pas ja lygiai 14.00 Net ir laikas sutampa, kai man nubego vandenys...
Ech, reikia susiimt, ko cia as dabar isskydau, juk kol kas klostosi viskas tiesiog puikiai, priaugau 3 kg

Gydytoja vis juokias, sako, na kad to zmogaus visai nera, o ji dar nescia

Tai taip, jau tokia as - nedidele, bet uztat smugis koks
Kaip smagu Furuja, tu jau atlikai beveik visa darba, beliko dabar sekmingai pagimdyt

Kada tavo terminas? Laikysim dabar kumscius uz tave.
Labai dziaugiuosi, kad musu si temele vel atsigavo, vel sukruto, sujudejo, kaip koks biciu avilys pavasari.
Gero vakaro jums merginos