O aš po peržiūros pas ginę... Praverkiau visą kelią ir dar šiek tiek... Matėm savo pumpuriuką nardantį ir sprunkantį nuo echoskopo apžiūros.

Su rankytėm, kojytėm, galvyte ir aiškiai matoma plakančia širdute. Negalėjau patikėti, kad tai, ką matau - mūsų vaikutis. Mažytis, bet cielas žmogutis! Parodė į klynelį ir pasakė: "matau ryškų cveką."

Bet žinau, kad iki 13sav. vaikiukų organai atrodo vienodi. Bet ginė sakė,kad kai jai darė tuo metu,kaip man echo, irgi buvo toks didelis atsikišimas ir buvo sūnelis. Bet aš dar nelabai tikiu.

Nors dūšia jau seniai kuždėjo "berniukas".
Jei trumpiau - viskas yra gerai. Negaliu atsigauti iš to jauduliuko... Tai,ką mačiau savo pilvely...
P.s. labiausiai patiko vyro reakciją, kaip jis ten su gine diskutavo apie judėjimo grožį ir širdutę. Net man ekraną nusuko, kad jis geriau matytų!

Nereik nė sakyti, kokiam ir kelinam danguje buvo vyrulis mano...
Papildyta:Ederi, stebiuosi tavo atsipalaidavimu iki 5 ryto... Norisi tave ūkiškai pabarti, bet tikiuosi, kad pabarimo ir taip esi gavusi nuo pačios savęs. Laikykis ir mylėk save tūkstantį kartų! Dar nė jokios linksmybės ir nuotykiai neatpirko laukimo džiaugsmo ir laimės...