Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Agalis @ 2010 03 22, 23:27)
Sveiki, pasirodau dar viena paveiksla. Cia tapyta aliejum ant tamsiu akrilu padengtos drobes.

žiūriu žiūriu ir kažkoks jis man išsižarstęs atrodo.. g.gif formatas įdomus pasirinktas, bet manau bereikalo moliūgai du, reikėjo arba vieno, arba masės biggrin.gif o tai jie konkuruoja dabar, beto tas kur ant kilimėlio dar ir pranyksta šiek tiek. man stiklinė taurė patiko, gražiai atlikta thumbup.gif , o va metalinė taurelė pametė elipsę ir atrodo pasvirusi (vienintelė iš visų). kilimėlio forma (lenkimas) galėtų būti labiau išryškintas šviesokaita g.gif labai įdomu, kad ėmėtės veidrodžio, bet regis neišnaudojot šios sudėtingos sąlygos iki galo, veidrodis kažką "meluoja" arba nutyli biggrin.gif , net neiškarto jį pastebėjau. ir manau fono spalva (kairėje) neturėtu sutapti su veidrodžio spalva, spėju ir realybėje tos plokštumos skiriasi labiau (bent jau medžiagiškumu tai tikrai).. 4u.gif arba aš čia kažko neįžiūriu, nes nuotrauka maža biggrin.gif
na apie spalvas tikiuosi dekor užsuks ne po mėnesio ir pakomentuos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 22 kovo 2010 - 23:17
QUOTE(trr @ 2010 03 23, 00:12)
žiūriu žiūriu ir kažkoks jis man išsižarstęs atrodo..  g.gif formatas įdomus pasirinktas, bet manau bereikalo moliūgai du, reikėjo arba vieno, arba masės  biggrin.gif o tai jie konkuruoja dabar, beto tas kur ant kilimėlio dar ir pranyksta šiek tiek. man stiklinė taurė patiko, gražiai atlikta  thumbup.gif , o va metalinė taurelė pametė elipsę ir atrodo pasvirusi (vienintelė iš visų). kilimėlio forma (lenkimas) galėtų būti labiau išryškintas šviesokaita  g.gif  labai įdomu, kad ėmėtės veidrodžio, bet regis neišnaudojot šios sudėtingos sąlygos iki galo, veidrodis kažką "meluoja" arba nutyli  biggrin.gif , net neiškarto jį pastebėjau. ir manau  fono spalva (kairėje) neturėtu sutapti su veidrodžio spalva, spėju ir realybėje tos plokštumos skiriasi labiau (bent jau medžiagiškumu tai tikrai)..  4u.gif arba aš čia kažko neįžiūriu, nes nuotrauka maža  biggrin.gif
na apie spalvas tikiuosi dekor užsuks ne po mėnesio ir pakomentuos.  biggrin.gif

Dekui smile.gif Jo, sitas tikriausiai nelabai gavos, man paciai taip atrodo. Matyt ikvepimas buvo prapuoles smile.gif
Atsakyti
Agali, o kur šviesos šaltinis? Nes kiek žiūriu, tai visi daiktai skirtingai jį rodo ir jo nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 03 23, 12:11)
Agali, o kur šviesos šaltinis? Nes kiek žiūriu, tai visi daiktai skirtingai jį rodo ir jo nerandu  g.gif

Na, nebuvo ten tokio isreiksto sviesos saltinio, kadangi kompozija buvo padeta ant palanges, o langas uzdengtas. Paveiksle matosi, kad visi seseliai is desines puses, tai galime sakyti, kad sviesa is kaires?
Atsakyti
[quote=Agalis,2010 03 22, 22:27]
Sveiki, pasirodau dar viena paveiksla. Cia tapyta aliejum ant tamsiu akrilu padengtos drobes.

labas, natiurmortas issizarstes atrodo todel, kad visi daiktai yra padriki. jie turetu sudaryti grupes, dengti vienas kita, tada atsiras ir sarysis, ir daugiaplaniskumas, ir nebus padrika:)
[COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(brangioji @ 2010 03 25, 13:17)

labas, natiurmortas issizarstes atrodo todel, kad visi daiktai yra padriki. jie turetu sudaryti grupes, dengti vienas kita, tada atsiras ir sarysis, ir daugiaplaniskumas, ir nebus padrika:)
[COLOR=blue]

Cia gal specialiai toks sumanymas buvo, nu ka as zinau, mum cia destytojai taip sustate si natiurmorta. Tai jie gal zinojo, kaip reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 26 kovo 2010 - 18:49
O as smalsuole ir man reikia viska zinot. O kur Agalis mokosi?
Atsakyti
Šiaip ne taip pavyko nufotografuoti viena savo darbų. Vis tiek tikrovėje virš moters galvos ir dešinėje apačioje yra dviem tonais tamsesnė spalva. Na bet čia reikia gero apšvietimo gerai nuotaukai smile.gif Be je, moteris anatomiškai nėra labai taisyklinga, bet toks jau buvo sumanymas nesiekti anatomiškumo mirksiukas.gif

user posted image

Darbas atliktas aliejiniais dažais ir asmeninio archyvo.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
na akademinio anatomijos tikslumo dažnas dailininkas ir nesiekia, tiesiog tam tikrai meninei išraiškai išgauti tas anatomijos išmanymas reikalingas, tad šiuo aveju estetiniam pasitenkinimui trukdo skaudžiai lūžtantis tos moters kūnas.. beto gan vyriški pečiai - viršutinė dalis pameta moterišką grakštumą. jei tai būtų bet koks kitas takus ar lenktas geltonas objektas manau (bent jau man) tas paveikslas būtų geresnis. g.gif o šiaip gėlės žiedlapių linijos, ryškios spalvos, stambus planas visai įspūdingai atrodo.
Atsakyti
Trr: hehe na dėl to lūžio tai aš nebuvau tikra, paprašiau savo dukros tokioje pozoje pagulėti, žinai kai atsiremi alkūne į grindis tas lūžis labai smarkiai išryškėja natūroje. Tai nusprendžiau neapvalinti ir palikti tokį doh.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 28 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(tesulka @ 2010 03 28, 12:37)
Trr: hehe na dėl to lūžio tai aš nebuvau tikra, paprašiau savo dukros tokioje pozoje pagulėti, žinai kai atsiremi alkūne į grindis tas lūžis labai smarkiai išryškėja natūroje. Tai nusprendžiau neapvalinti ir palikti tokį  doh.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas

aha žinau kaip tai išoriškai atrodo, bet juk toj vietoj yra raumenukai, skūra, lenkiant joje atsiranda ar raukšlė ar mėsos bangos, kūnui judant vieni raumenukai susitraukia, susistumia, kiti išsitempa.. na suprantu, kai kūnelis jaunas tas išvis nesimato biggrin.gif , bet ir stuburo linija tai tikrai neturėtų turėti tokių lūžių (kuris po žiedlapiu slepiasi). ji gali būti labai (pernelyg) išlenkta ar banguota, bet jokiu būdu lūžtanti (na, nebent visas darbas laužytom linijom būtų atliktas..). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 kovo 2010 - 11:54
Trr: nu jo, sutinku, tas lūžis man irgi nervus gadina, bet jau nieko nebenorėjau keisti, pamaniau ech tegu darbas gyvena savo gyvenimą, nu nenorėjo šmikis pasiduoti taisymams bigsmile.gif Va dabar baiginėju kitą, tai vargstu su moters plaukais. Ten vietoj plaukų debesis bet vat noriu nenatūralių debesų o tokių pasakiškų. Kiek paišau tiek nepatinka...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti