Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Virvutė @ 2010 03 26, 22:34)
O as smalsuole ir man reikia viska zinot. O kur Agalis mokosi?

Na, as lankau tapyba pas jaunuosius menininkus smile.gif Jie vyksta Jaunuju menininku galerijoje, Totoriu gatvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 16:15)
Be je aną dieną pabandžiau paieškoti koks stilius yra pats populiariausias Europoje. Nustebau, bet pirmą vietą vis gi užima gamtos motyvai... Tai va  g.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------

nu, įdomu, ir iš kur tokia statistika? bigsmile.gif nors nieko keisto.
beje stilius ir motyvas tai gi skirtingi dalykai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Trr: čia aš turėjau omenyje daugiausiai parduodamų darbų Europoje yra realistinė gamtos tematika. Nu manau, ir pas mus tokius labiausiai perka bigsmile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 17:00)
Trr: čia aš turėjau omenyje daugiausiai parduodamų darbų Europoje yra realistinė gamtos tematika. Nu manau, ir pas mus tokius labiausiai perka  bigsmile.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas

aa, nu tai tuo labiau nieko keisto biggrin.gif
Atsakyti
Aqalis: niu aš negaliu nei sutikti nei nesutikti. Kai kurie darbai, pvz. gėlės man patiko ax.gif Čia gal todėl , kad man pačiai su gėlėm problemėlė, nu niekaip man nesigauna jos... va norėčiau savo sodyboje ant sienos kokių gėlikių papiešti , bet nors tu ką doh.gif O kas piešia jūros vaizdus mes visi linkę laikyti kičiniais, bet common čia gi Palangos galerija, ką gi jei ne jūrą jiems piešti blink.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 18:52)
Aqalis: niu aš negaliu nei sutikti nei nesutikti. Kai kurie darbai, pvz. gėlės man patiko  ax.gif  Čia gal todėl , kad man pačiai su gėlėm problemėlė, nu niekaip man nesigauna jos... va norėčiau savo sodyboje ant sienos kokių gėlikių papiešti , bet nors tu ką  doh.gif  O kas piešia jūros vaizdus mes visi linkę laikyti kičiniais, bet common čia gi Palangos galerija, ką gi jei ne jūrą jiems piešti  blink.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas

Oi yra labai geru juros paveikslu. Tikrai nekiciniu. pvz., Jozef Israels Children of the Sea. Ir geles gali buti nekicines. Esme ne tame, ka tu piesi, o kaip piesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 29 kovo 2010 - 18:08
Gal kas bandė pirkti per interneta meno kūrinius? Mes norim isigyti darbą iš čia Galerija Gal kas gali ka patart? Gal daugiau panašių svetainių žinot?
Atsakyti
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

O gal kas nors zinot kur Klaipedoj galima pasimokyt? As zinau tik viena dailes studija Guboja. Ten ir ejau pora menesiuku. Eisiu ir dar kada kada nors, kai man susiderins laikas.

Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 30, 14:39)
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje  blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

O gal kas nors zinot kur Klaipedoj galima pasimokyt? As zinau tik viena dailes studija Guboja. Ten ir ejau pora menesiuku. Eisiu ir dar kada kada nors, kai man susiderins laikas.

facebooke mačiau dailininkas arūnas mėčius lyg ir iš klaipėdos (?) ruošiasi rengti savo dailės būrelį, geras piešėjas ir įdomus tapytojas.. pabandykite paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 30, 14:39)
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje  blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

Aha, Totoriu g-ve yra Vilniuje. Lankau neseniai, nuo sausio men. Ten desto dvi dailininkes Agne Juskaite ir Vaida Andrasiunaite. Vyksta karta per savaite. Internetines sveteines jie neturi, bet as siuo metu bandau ju paveiklus "prastumt" i viesuma internete smile.gif Gal kas nors ir pavyks.
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 03 30, 11:13)
čia būdas reklamuotis ar kaip, kad staiga "tiek" žmonių "susidomėja" ta galerija?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Cia stabiliai reklama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 30 kovo 2010 - 15:04
Virvute: "Guboja" Klaipėdoje visai nieko studija. Mano dukra ten lankė nuo 3 metų gal kokius 6 metus, kol vėliau pakeitė į dailės mokyklą. Ar vis dar patalpos pempininkų centriniame?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 30, 17:55)
Virvute: "Guboja" Klaipėdoje visai nieko studija. Mano dukra ten lankė nuo 3 metų gal kokius 6 metus, kol vėliau pakeitė į dailės mokyklą. Ar vis dar patalpos pempininkų centriniame?

Mano darbai, mano blogas

Guboja Zveju kulturos rumuose. Man patinka, tik dabar nesutampa laikas.
Atsakyti