Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(dasta @ 2010 01 06, 12:08)
Sveika ,sveika,ai  kada nors pasakysiu ,ko taip retai uzsuku,bet kol kas paslaptis 4u.gif
O tai nori pasakyti ,kad kita antradieni jums varzybos,cia pas jus taip normalu ,kad savaites viduryje buna varzybos biggrin.gif

Vieną paslaptį gal ir žinau smile.gif O tos varžybos..antradienis.. nu ką aš žinau, dabar niekas nebestebina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 01 06, 10:37)
Labas labas smile.gif Ir aš pasižiūriu-tylu, ramu. Gal žiemos miegu visi užmigę ar po švenčių dar neatsigavę tongue.gif  Nu ką, o mes ruošiamės intensyviai individualioms (be įrankio, lankas, šokdynė), dičkės grupiniams. Jau ir laiko ne marios..
Žadėjau keletą Kalėdinių pasirodymų įmest kas nematė ir kam įdomu, paveizėkit.
Sudėjau ne visus, nes aptingau  blush2.gif
Meninė gimnastika:
http://www.youtube.c...h?v=1FTD3UjPN6c
http://www.youtube.c...h?v=hostDbEhCq0
Sportinės gimnastikos beždžioniukės smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=2qsxQBnH3uc

Aciu uz vaizdelius! As filmavau kamera,o su ja nelabai draugauju.Mano panele viena diena pasigyre kad treniravosi su mergaite is YOUTUBE,kuri Rygoje uzeme 2 vieta! smile.gif Musu trenere grizo,ryt jau pas save treniruojames.
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2010 01 06, 23:14)
Mano panele viena diena pasigyre kad treniravosi su mergaite is YOUTUBE,kuri Rygoje uzeme 2 vieta!  smile.gif  Musu trenere grizo,ryt jau pas save treniruojames.

Hmmm... kaži kur, nebent Miško gatvėj? Mergaitė iš Youtube lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 01 07, 00:07)
Hmmm...  kaži kur, nebent Miško gatvėj? Mergaitė iš Youtube  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes su Krina ziurejom jusu psyrodyma Rygoje,maniskei tai padare ispudi! Tai va,butent apie Ruta ji kalbejo,tik dar vardo neisimine. Taip ir gavosi-mergaite is youtube biggrin.gif O tai grupiniai 11 ar 12? pAS MUS TAI PASIRUOSIMAS bebe.gif
Paskutine treniruote maniske praleido,viena is pagrindiniu grupinio isvis nevaziavo treniruotis pas kita trenere,idomiai cia bus smile.gif
Atsakyti
Maniškė ir grupiniams ir individualioms ruošiasi, o kada vyks, tai aš taip ir nežinau. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visai naujokė visam šitam reikale.... Norėtų dukra išmėginti šią sporto šaką g.gif
Tai Jūs mane paprotinkit, nuo ko pradėti? Ar vidury mokslo metų mus išvis kur priimtų... Kur Jūsų mergaitės treniruojasi... kažkuri minėjote Puškino m-lą, gal galėtumėte plačiau pakomentuoti, ar trenerės kontaktus duoti? Mums vieta labai tiktų...
Atsakyti
[quote=dinarad,2010 01 07, 02:01]Mes su Krina ziurejom jusu psyrodyma Rygoje,maniskei tai padare ispudi! Tai va,butent apie Ruta ji kalbejo,tik dar vardo neisimine. Taip ir gavosi-mergaite is youtube  biggrin.gif  O tai grupiniai 11 ar 12? pAS MUS TAI PASIRUOSIMAS  bebe.gif
Paskutine treniruote maniske praleido,viena is pagrindiniu grupinio isvis nevaziavo  treniruotis pas kita trenere,idomiai cia bus  smile.gif
Eik tu Dinarad, perdedi smile.gif koks čia įspūdis.. Karina man daug geriau už Rūtą pratimus atlieka, o kai kurie jos elementai mums išvis "misija neįmanoma"..
Įdomiai pas jus su treniruotėm-nori eina, nenori-neina. Suprasčiau jei negali dėl kažko. Mūsų į grupinį tai kaip cvekai visos eidavo, metę viską, kartais net ir pamokas mokykloj bigsmile.gif
Papildyta:
Leliukass o kiek metų Jūsų dukrai? Jei ji nori, galit pabandyti, aišku reikia pirma susisiekti su trenere. Čia egliukė kompetentinga šiuo klausimu dėl Puškino mkl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 07 sausio 2010 - 14:58
dukrai 6m. smile.gif
Atsakyti
6 metai - pradėti lankyti gimnastiką pats tas, bet ar mergaitė turi kokių nors duomenų, tai turi spręsti trenerė. Puškino mokykloje tokio amžiaus mažiukės treniruojasi nuo 17 val. Kartais joms treniruotės vyksta ir Sporto mokykloje, nuo 18 val. Šiaip siūlyčiau pirmiausiai kreiptis į Sporto mokyklą ir ten gal ką patars, gal ir trenerę nurodys, o gal ir pristatys kokiai nors trenerei. smile.gif
Papildyta:
[quote=Glacier,2010 01 07, 15:56]
[quote=dinarad,2010 01 07, 02:01]Mes su Krina ziurejom jusu psyrodyma Rygoje,maniskei tai padare ispudi! Tai va,butent apie Ruta ji kalbejo,tik dar vardo neisimine. Taip ir gavosi-mergaite is youtube  biggrin.gif  O tai grupiniai 11 ar 12? pAS MUS TAI PASIRUOSIMAS  bebe.gif
Paskutine treniruote maniske praleido,viena is pagrindiniu grupinio isvis nevaziavo  treniruotis pas kita trenere,idomiai cia bus  smile.gif
Eik tu Dinarad, perdedi smile.gif koks čia įspūdis.. Karina man daug geriau už Rūtą pratimus atlieka, o kai kurie jos elementai mums išvis "misija neįmanoma"..
Įdomiai pas jus su treniruotėm-nori eina, nenori-neina. Suprasčiau jei negali dėl kažko. Mūsų į grupinį tai kaip cvekai visos eidavo, metę viską, kartais net ir pamokas mokykloj bigsmile.gif
Papildyta:
Leliukass o kiek metų Jūsų dukrai? Jei ji nori, galit pabandyti, aišku reikia pirma susisiekti su trenere. Čia egliukė kompetentinga šiuo klausimu dėl Puškino mkl.
[/quote]
Nu pas mus treniruotė - irgi šventas reikalas, o jei dar grupiniam ruošiasi, tai jokių praleidimų.
Papildyta:
Puškino mokykloje dirba trenerės Aušra ir Edita
Atsakyti
Pas mus paskutiniu metu isvis neaiski sudetis.Viena eina i treniruotes,jei turi laisvo laiko(nes uzsirase i sokius),kita dazniausiai negali pati atvaziuot( o ir tevai nevisada speja atvezt) Paskutine treniruote Puskino m-loje isvis tik maniske galejo,nes kas i svecius,kas i gimtadieni.Kazkaip labai nerimtai nusiteikusios.Tai vienos nera,tai kitos.Vakar irgi 2 truko,vat ir treniruokis gripini kaip nori. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2010 01 07, 09:51)
Maniškė ir grupiniams ir individualioms ruošiasi, o kada vyks, tai aš taip ir nežinau. g.gif

Kiek girdejau antradieni asmenines,treciadieni grupiniai,penktadieni Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2010 01 08, 19:35)
Kiek girdejau antradieni asmenines,treciadieni grupiniai,penktadieni Vilniuje.

Aš supratau, kad maniškei antradienį ir individualios ir grupiniai. Tai dabar neaišku visai g.gif
Atsakyti