Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

Gal jusu srautui kitaip.Maniske dalyvaus asmeninese su 99-aisiais antradieni.O treciadieni daro grupini .Glacier,o kaip pas jus? Kada dalyvaujate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinarad: 09 sausio 2010 - 10:27
QUOTE(dinarad @ 2010 01 09, 11:27)
Gal jusu srautui kitaip.Maniske dalyvaus asmeninese su 99-aisiais antradieni.O treciadieni daro grupini .Glacier,o kaip pas jus? Kada dalyvaujate?

Mums antradienį 4 val. Trenerė pasakojo,bet aš nelabai supratus likau,kad lyg ir grupinių bus antradienį-dičkių, o trečiadienį-mažiukių. Viską daro vienu metu dėl pinigų trūkumo. Dinarad, mes su šokdyne ir be įrankio, o jūs?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 01 09, 17:07)
Mums antradienį 4 val. Trenerė pasakojo,bet aš nelabai supratus likau,kad lyg ir grupinių bus antradienį-dičkių, o trečiadienį-mažiukių. Viską daro vienu metu dėl pinigų trūkumo. Dinarad, mes su šokdyne ir be įrankio, o jūs?

Kadangi asmeninese jauniausias srautas 99-tu,tai si karta prie jusu prisiplaksim biggrin.gif Be irankio,virvute.Del lanko dar nezinau,trenere vakar sake-kad del lanko klaustukas,gal uzteks be irankio ir virvutes.O siandien dar ir lanka treniravosi. Ten kazkoks misrus srautas gaunasi 99-tu ir jaunesnes,nes is musu grupes ruosia viena 99-tu,viena 2000-ju ir maniske 2001.
Atsakyti
Rūta sakė, kad iš viso bus 13 dalyvių jos sraute. Sakyčiau nedaug, jei prijungtos jaunesnės mergaitės. Ech, jau nujaučiu... apmėtysit mus kepurėm doh.gif biggrin.gif
Dėl lanko, tai sakė nuo Vilniaus priklausys, kaip nuspręs, bet greičiausiai nebebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 09 sausio 2010 - 21:06
QUOTE(Glacier @ 2010 01 09, 22:04)
Rūta sakė, kad iš viso bus 13 dalyvių jos sraute. Sakyčiau nedaug, jei prijungtos jaunesnės mergaitės. Ech, jau nujaučiu... apmėtysit mus kepurėm  doh.gif  biggrin.gif
Dėl lanko, tai sakė nuo Vilniaus priklausys, kaip nuspręs, bet greičiausiai nebebus.

Tai ir man keistai pasirode,kad tik 13,nes visada budavo didziausias srautas.Karina visai nenori dalyvaut asmeninese.Mum tai tikrai nesviecia patekt i 6-ka. Musu grupinis vaziuos i Vilniu.Tikimes,gal is musu grupes mergaite 99-tu neblogai pasirodytu. Trenere sake 2 vietos aiskios,lieka dar 4! Rutai sekmes! Ji irgi turi sansu,jug per naujametines buvo 4!
Atsakyti
Tai jau ziuriu vietas dalinates,ka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Teisingai ,nera cia ko kuklintis biggrin.gif Man tai cia nelabai aiskus treneriu komentaras 2-os vietos aiskios blink.gif ,o gal neaiskios,sportas yra sportas,ismesi iranki ir nuplaiks medalis pro sali biggrin.gif Na ,svarbiausia,nesusirkit ir smagiai laika praleiskit 4u.gif Laikysiu kumscius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2010 01 10, 11:35)
Tai jau ziuriu vietas dalinates,ka? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Teisingai ,nera cia ko kuklintis biggrin.gif Man tai cia nelabai aiskus treneriu komentaras 2-os vietos aiskios blink.gif ,o gal neaiskios,sportas yra sportas,ismesi iranki ir nuplaiks medalis pro sali biggrin.gif Na ,svarbiausia,nesusirkit ir smagiai laika praleiskit 4u.gif Laikysiu kumscius  drinks_cheers.gif

Mazdaug primetam galimybes vaziuot i Vilniu biggrin.gif Na o del 2 gimnasciu is sio srauto ,manau butu keista jei jos nepatektu.Trenere nesake,kad jos uzims pirmas 2 vietas,bet dave suprast,kad jos tai tikrai papuola i Vilniu. Beje kaip ir del musu grupinio jau tiksliai pasake,nors visko gali nutikt smile.gif
Atsakyti
Kaip čia jūs šauniai komentuojatės kas užims prizines vietas, kas likusias pasidalins smile.gif Iš kur taip gerai žinote, kas kaip pasirodys? Sprendžiat nuo šeštadienio jau lotuliukas.gif Karina nėra tokia silpna konkurentė kad ir vyresnėms už ją. Rūta irgi gali gerai pasirodyti, kai nori. Aišku, sėkmė yra toks dalykas - nusisukti gali nuo bet kurios. Aš prisimenu vienas grupinių varžybas Vilniuje. Išvažiavo iš Kauno rinktinė komanda - su Sklenyte priešaky, kitos irgi stiprios gimnastės komandoje. Kaune be konkurencijos I vietą užėmė. Vilniuje taip nesėkmingai pasirodė - kamuoliai lakstė po aikštę, lankai skriejo bet kur. Liko IV vietoje. O iš Kauno važiavo tokia mintimi - kad jei ne pirmos, tai antros tikrai. Visko pasitaiko.
Atsakyti
Įdomu, kurios dalyvauja iš 99. Šiaip man net keturios vietos aiškios: S.Valašinaitė, M.Varnaitė, J. Navickaitė gal D.Slišajevaitė smile.gif paskui jau sunkiau spręst. Net nežinau ar čia mums labai norisi į tą Vilnių, bet kad greičiausiai ir nepapulsim. Šokdynė Rūtai nelabai.. O prognozės tai čia labai paprastos-pagal pastoviai užimamas prizines vietas, balus. Žinočiau sąrašą, galima būtų visas surikiuot biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su Glacier-Smilte ir Migle tikrai patenka i 6-ka.Nezinau kas turetu nutikti,kad jos uzimtu 7-8 vieta biggrin.gif O del musu grupinio trenere mum tiksliai pasake,nes ruosia dar musu mazes.Nezinau kiek ten bus komandu,na bent savo mazes turetume aplenkt,gal to ir uztektu biggrin.gif
Aisku varzybose visko buna ir prognozes nepasiteisina.
Atsakyti
Mum siandien grupiniu varzybos 14.30 val. o individualios apie 17.00 val. g.gif
Atsakyti
Klausykit, o varžybos tai Eigulių mkl. vyks?? Aš net nepaklausiau trenerės doh.gif
15.30 sakė vyresnių grupiniai, o mums varžybos nuo 16 val.
Sėkmės visoms!
Atsakyti