Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(Egliukė @ 2009 12 03, 13:52)
Nu tu kaip visada greita ant informacijos sugaudymo biggrin.gif

Nu kartais netyčia ką nors nugirstu tongue.gif drinks_cheers.gif
Mūsų klubely šiuo metu - "total bardak" taip sakant. Į Rygą važiuojam, o po to jau nieks neaišku, nes vienos nori Kalėd. varžybų, kitos nenori; vienos nori grupinio, kitos asmeninių. Dėl dičkių grupinio nebespėja sustatyt Kalėdinio pasirodymo smile.gif Vienžo..
O mumi kaip ir vienodai, kaip jau bus, taip ir gerai.
O kaip pas jus mamytės, kokios situacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 03 gruodžio 2009 - 19:27
QUOTE(Glacier @ 2009 12 03, 20:21)
Nu kartais netyčia ką nors nugirstu  tongue.gif drinks_cheers.gif
Mūsų klubely šiuo metu niekas neaišku - "total bardak" taip sakant. Į Rygą važiuojam, o po to jau nieks neaišku, nes vienos sako nori Kalėd. varžybų, kitos nenori; vienos nori grupinio, kitos asmeninių. Mumi kaip ir vienodai, kaip jau bus, taip ir gerai.
O kaip pas jus mamytės, kokios situacijos?

Mes tai ruosiames Jurmalai,del to gripo beveik niekas nelanko is mazesniu.Vakar is musiskiu buvo 3,siandien 2 mergaites.Is pradziu trenere sake,kad naujametinem varzybom maniske darys kamuoli ir grupini su lankais.Bet jeigu ner kam ta grupini daryt! verysad.gif Vyresnes mergaites ruosiasi grupiniam su virvutem ir juostom,pas musu trenere atkeliavo 4 gimnastes treniruotis grupini.Nezinau is kurios treneres.Vis nedaeinu iki treneres,gal ryt nueisiu pasiteirausiu kokie planai.Nors ka cia suplanuosi,matyt pas visas treneres tokia neaiski situacija.Bent jau del Jurmalos zinau,o toliau bus matyt.
Atsakyti
Su Jūrmala ir man aišku, su kalėdinėm varžybom nebe. Aš galvoju, kad kalėdinėms ruošis tos, kurios nevažiuos į Jūrmalą. Tos kurios važiuoja į Rygą, gali dar spėti pasiruošti kalėdinėms. Bet vėlgi, jei tai visai naujas pratimas, tai per dvi savaites pasiruošti, kad nebūtų "žalias numeris", nelabai pavyks. Situacija baisiai kebli g.gif.
Atsakyti
Mes ir nieko nezinom...nes dar niekaip nepasveikstam...Ir i Jurmala kazi ar spesim pasiruosti verysad.gif O taip visur norisi sudalyvauti
Atsakyti
Kaledines varzybos 18-penktadieni.Pas mus jau gauseja mergaiciu.Sake pirmadieni nebus choreografijos,reikia ruostis varzybom.I Jurmala is mazesniu vaziuoja 2,kitos pradejo ruostis kaledinem.
Atsakyti
Manoji tik grupiniuose dalyvauja, o individualioje programoje ne.
Atsakyti
Glacier, kaip sekėsi Rygoje? Norim nuotraukų photo.gif , įrašų
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 06, 08:42)
Glacier, kaip sekėsi Rygoje? Norim nuotraukų photo.gif , įrašų

Egliuke, ačiū gerai smile.gif turim 2 vietą ir diidelį medalį blush2.gif Tai jau buvo džiaugsmo, gavo ant pakylos užsilipti smile.gif Jaunių ir jaunučių grupėse po pirmą vietas "nusinešė" irgi mūsų mergaitės. Asmeniškai man renginys buvo visai gražus, nekreipiant dėmesio į pobaisę šaltą salę.
O vat su nuotraukom yra kažkas negerai. Ar tai fotikas pagedo, ar kas-ryškumas tiesiog tragiškas. Ir dastai esu pažadėjus nuotrauką į jos puslapį.. Įdėsiu dienos bėgyje ir nuotraukų, ir filmuką. Pabandysiu paredaguot.
Atsakyti
Glacier 4u.gif Sveikinu ! Dziaugiuosi -tai ne tas zodis!Kuo toliau ,tuo graziau.Super metus pabaigsite.O ir merginai tavo tikras paskatinimas sportuoti ir stengtis toliau. biggrin.gif
O fotikas ,tai as isitikinusi,kad sugedo,man panasiai buvo ,tai net netaise blink.gif Kuo greiciau prasyk kaledu senio naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 06, 12:31)
Egliuke, ačiū gerai smile.gif turim 2 vietą ir diidelį medalį  blush2.gif Tai jau buvo džiaugsmo, gavo ant pakylos užsilipti smile.gif Jaunių ir jaunučių grupėse po pirmą vietas "nusinešė" irgi mūsų mergaitės. Asmeniškai man renginys buvo visai gražus, nekreipiant dėmesio į pobaisę šaltą salę.
O vat su nuotraukom yra kažkas negerai. Ar tai fotikas pagedo, ar kas-ryškumas tiesiog tragiškas. Ir dastai esu pažadėjus nuotrauką į jos puslapį.. Įdėsiu dienos bėgyje ir nuotraukų, ir filmuką. Pabandysiu paredaguot.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė Rūta!

Dėl fotiko, tai jei salė šalta, gal ir jam buvo per šalta.
Atsakyti
Sveikinu,Glacier! 4u.gif Saunuole tavo mergaite. Sparciai kyla karjeros laiptais thumbup.gif Lauksim nuotraukyciu.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 06, 12:31)
Egliuke, ačiū gerai smile.gif turim 2 vietą ir diidelį medalį  blush2.gif Tai jau buvo džiaugsmo, gavo ant pakylos užsilipti smile.gif Jaunių ir jaunučių grupėse po pirmą vietas "nusinešė" irgi mūsų mergaitės. Asmeniškai man renginys buvo visai gražus, nekreipiant dėmesio į pobaisę šaltą salę.

Saunuole,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti