Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(Egliukė @ 2009 12 09, 00:01)
Nu žinai, kainos ne tokios jau ir mažos. Mums pažadėjo atvežti lanko krepšį kaip Kamilla puslapyje, tai kainuos 135 Lt. Nu žodžiu, pas juos dar daug planų.

Manau ir neįmanoma tikėtis labai mažų kainų. Svarbiausia kad būtų mažesnės negu perkant kur per internetą ar pan. Šaunu, kad plėtos savo veiklą, tai turėsim nors vieną specializuotą parduotuvę ant Lietuvos bigsmile.gif
Kaip sekasi varžyboms ruoštis, su kokiais įrankiais Eglė rodysis?
Dėl foto nepergyvenkit, svarbu parvežt gerų rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 09, 11:10)
Manau ir neįmanoma tikėtis labai mažų kainų. Svarbiausia kad būtų mažesnės negu perkant kur per internetą ar pan. Šaunu, kad plėtos savo veiklą, tai turėsim nors vieną specializuotą parduotuvę ant Lietuvos  bigsmile.gif
Kaip sekasi varžyboms ruoštis, su kokiais įrankiais Eglė rodysis?
Dėl foto nepergyvenkit, svarbu parvežt gerų rezultatų  bigsmile.gif

Aš nelabai įsivaizduoju kainų perkant prekes internetu, nes neteko pirkti. Planavau, bet taip ir neprisiruošiau. Tai negalėčiau palyginti.
Jūrmalos foto gal ir nebus, aš pati nevažiuosiu, tai jei kokia komandos padruškė nufotografuos ką nors, tai tada nuotraukų bus, jei ne tai liksim be foto. O varžyboms ruošiasi visais frontais: ir Jurmalai ir grupiniams. Bėga į vienas treniruotes, bėga į kitas. Grupinį pratimą ruošiasi pas trenerę Kliukevičiūtę, tai varo į Pilėnų mokyklą. Žodžiu laksto per mokyklas, kad tik tas rezultatas būtų per tą bėgiojimą. Jūrmaloje kamuolys ir lankas. Nenauja programa, tik įdirbio reikia.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 08, 22:11)

O mes laukiam nesulaukiam tavo sportininkės pasirodymo. Gal dalyvaus Kalėdiniam karnavale?  drinks_cheers.gif

Kad nedalyvaus maniškė niekur sad.gif Į varžybas neprileidžia, o kalėdinio nieko neruošia. Palauksim kitų metų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 12 09, 13:47)
Kad nedalyvaus maniškė niekur sad.gif Į varžybas neprileidžia, o kalėdinio nieko neruošia. Palauksim kitų metų irnesakyk.gif

Šiemet dalyvausit žiūrovo teisėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ir i Jurmala nevaziuosim verysad.gif ,nepasveikom....Bet gal dar spesim kaledinem varzybom pasiruosti.
As pirkau internetu Gaivilei kamuoli ir sokdyne...tai jai kam idomu galesiu parasyti kur ir kiek kainavo....
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 12 09, 18:13)
Mes ir i Jurmala nevaziuosim verysad.gif ,nepasveikom....Bet gal dar spesim kaledinem varzybom pasiruosti.
As pirkau internetu Gaivilei kamuoli ir sokdyne...tai jai kam idomu galesiu parasyti kur ir kiek kainavo....

as norejau pirkt kamuoli internetu,bet trenere atkalbejo.Jie grazus,bet nekokybiski.Vyresnes mergaites pirko,tai dabar ir guli pas trenere be paklausos,nes pradejo trukinet ir be to labai slidus.Trenere sake bandys nulupt ta grazia virsutine plevele visai.Viduj jis visas baltas,gal bent treniruotem kada privers.Mes dar savo kamuolio neturim. Gal jum labiau pasiseke?
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 12 09, 20:15)
as norejau pirkt kamuoli  internetu,bet trenere atkalbejo.Jie grazus,bet nekokybiski.Vyresnes mergaites pirko,tai dabar ir guli pas trenere be paklausos,nes pradejo trukinet ir be to labai slidus.Trenere sake bandys nulupt ta grazia virsutine plevele visai.Viduj jis visas baltas,gal bent treniruotem kada privers.Mes dar savo kamuolio neturim. Gal jum labiau pasiseke?

Nu nieko sau, kamuolys su plėvele.. Dar negirdėjau tokio bajerio unsure.gif Aš tai pirkau Euroatlete, Amaya firmos, visai neblogas, neslidus, dukra labai patenkinta, netgi sasakio neprašo, nors visos kitos jau turi smile.gif O internete pirkau sasakio kaspiną.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 09, 21:22)
Nu nieko sau, kamuolys su plėvele.. Dar negirdėjau tokio bajerio unsure.gif Aš tai pirkau Euroatlete, Amaya firmos, visai neblogas, neslidus, dukra labai patenkinta, netgi sasakio neprašo, nors visos kitos jau turi smile.gif O internete pirkau sasakio kaspiną.

Mūsų pirmasis kamuolys buvo Amaya firmos, violetinis su baltais vingiais toks. Tai irgi pradėjo trūkinėti viršutinė plėvelė. Aš dar bandžiau bespalviu nagų laku stabdyti lupimąsi, bet nieko negelbėjo. Visas sutrūkinėjo. unsure.gif Paskui turėjom raudoną irgi Amaya firmos. Toks iš pradžių neblogas pasirodė, bet kai reikėjo pripūsti, tai išsideformavo, pasidarė daug didesnis negu priklauso. Buvom jau nusprendę dar vieną Amaya kamuolį pirkt, bet jau trenerė sustabdė. Liepė palaukt kol važiuos kas į Maskvą ir parveš Sasaki. Turim Sasaki kamuolį. Kol kas nusiskundimų neturim, nors jau reikėjo šiek tiek oro įpūsti. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sonata.x @ 2009 12 09, 18:13)

Nabagės verysad.gif , sveikit greičiau.
Atsakyti
Kamuoli ir sokdyne uzsisakem sasaki firmos.Tai kolkas ir nusiskundimu neturim.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 08, 20:39)
Buvau šiandien Vilniuje, Kamilla dance parduotuvėj. Kol kas labai skurdu. Bet ateityje žada būti gausesnis asortimentas.

šiandieną kalbėjau su ta malonia pardavėja telefonu, tai sakė šiandien gavo ir pajamuoja sukneles gimnastėms mirksiukas.gif kainos dar negalėjo pasakyti...

Įsiroviau pas jus ax.gif Mano mergytė tik šiemet pradėjo lankyti meninę gimnastiką pas trenerę V. Kubilienę Vilniaus VRM rūmuose ax.gif
Kažkaip žiūriu po ligos pavargus jaučiasi, nėra didelio entuziazmo į treniruotes tamsiais vakarais važiuoti unsure.gif mažutė ji dar pas mane, nors labai stengiasi wub.gif tai pamaniau, kad nupirksim kalėdiniam pasirodymui kokį gražesnį triko, gal taip ūpą pakelsim ax.gif Tai ir atradau, kad yra tokia parda cool.gif

O kur jūs perkat treniruotėm ar kokius kitokius gražesnius triko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 12 10, 10:35)
Kamuoli ir sokdyne uzsisakem sasaki firmos.

Aha, įdomu būtų kiek kainavo ir iš kur siuntėt.
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2009 12 10, 16:26)
O kur jūs perkat treniruotėm ar kokius kitokius gražesnius triko?  g.gif

Sveika smile.gif
Treniruotėse tai sportuoja su timpom ir maikėm, nors mažytės tai mačiau ir triko užsivilkusios. Mums pačioj pradžioj davė trenerė kostiumėlį iš grupinuko, ir šiaip matyt turėjo keletą-padalino. Paskui jau kai kurios mergaitės perperka iš didesnių, o kitos siuvasi. Dabartiniai 2 mūsų kostiumėliai siūti dastos (yra nuotraukos, keletas žinučių atgal) Ji pas mus kostiumėlių genijus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 10, 16:40)
Treniruotėse tai sportuoja su timpom ir maikėm, nors mažytės tai mačiau ir triko užsivilkusios.

ačiū wub.gif
Apie Dastą jau žinau thumbup.gif augam ir svajojam rolleyes.gif
O dabar mes iš tų mazgių, kurios treniruojasi su triko tongue.gif pirkom juodą Utenos Trikotažo, tai man labai dailiai ji su juo atrodo - rimta sportininkė cool.gif
Aj, norisi, kad vaikas stengtųsi, tai ir aš stengiuosi ax.gif
Atsakyti