Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(Acne @ 2009 12 10, 16:53)
ačiū  wub.gif 
Apie Dastą jau žinau  thumbup.gif augam ir svajojam  rolleyes.gif
O dabar mes iš tų mazgių, kurios treniruojasi su triko  tongue.gif  pirkom juodą Utenos Trikotažo, tai man labai dailiai ji su juo atrodo - rimta sportininkė cool.gif
Aj, norisi, kad vaikas stengtųsi, tai ir aš stengiuosi  ax.gif

labas! Mes tai is pat pradziu treniravomes su triko,arba su sortukais,o pernai trenere uzsake pas siuveja visom vienoda apranga treniruotem-sortukai ir maikute.Ant maikutes uzrasytas vardas,ant nugaros -gimnaste.Man labai fainai atrodo,per apsylima iskart matosi,kad is vienos grupes,o ir saviskes lengva atpazint pagal apranga.
Kai mano buvo mazesne,tai labai patikdavo sportuot su triko,lyg tikra gimnaste su specapranga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 12 10, 18:02)
o pernai trenere uzsake pas siuveja visom vienoda apranga treniruotem-sortukai ir maikute.Ant maikutes uzrasytas vardas,ant nugaros -gimnaste

bigsmile.gif o kur jūs treniruojatės?
Vakar maniškė paprašė ant triko jos vardą išsiuvinėti, nes trenerė ją kitu vardu vadina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 12 10, 18:08)
bigsmile.gif  o kur jūs treniruojatės?
Vakar maniškė paprašė ant triko jos vardą išsiuvinėti, nes trenerė ją kitu vardu vadina  tongue.gif

Mes treniruojames Kaune,pas trenere Audrone.O prie vardo tai gal trenere pripras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 12 10, 18:02)
labas! Mes tai is pat pradziu treniravomes su triko,arba su sortukais,o pernai trenere uzsake pas siuveja visom vienoda apranga treniruotem-sortukai ir maikute.Ant maikutes uzrasytas vardas,ant nugaros -gimnaste.Man labai fainai atrodo,per apsylima iskart matosi,kad is vienos grupes,o ir saviskes lengva atpazint pagal apranga.

Kaip fainai, mes tik tarp tėvelių šnekamės, kad reikia, pasižiūrim į kitas mergaites pasidžiaugiam, kad gražu.. Kaži kur čia kreiptis reiktų, kad pasiūt?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 12 10, 20:46)
Kaip fainai, mes tik tarp tėvelių šnekamės, kad reikia, pasižiūrim į kitas mergaites pasidžiaugiam, kad gražu.. Kaži kur čia kreiptis reiktų, kad pasiūt?

Maciau kad pas kitas gimnastes vienodi treningai,o pas mus ekipiruotes.Musu trenere susitare su siuveja,kuri siuvo mum kostiumelius grupiniam. Manau kad kiekviena trenere turi kokia pazystama siuveja,o gal is teveliu kas turi kokiu variantu.
Atsakyti
sveikos gyvos.maniskiai gimnastei 5,5. lankom sportine gimnastika-aerobika jau beveik metaukai. ateja pirmosios varzybos. trenere paprase isigyt juoda triko varzyboms. gal zinot kur kaune ju galima isigyti? nes dabartini tai gavom dovanu. o dabar per savaite reik juoda isigyt. gal galit patart? jei cia negalima tokios reklamos tada i az.
isanksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2009 12 10, 23:36)
trenere paprase isigyt juoda triko varzyboms. gal zinot kur kaune ju galima isigyti?

Utenos trikotažas prekiauja būtent tik juodais triko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 12 11, 09:24)
Utenos trikotažas prekiauja būtent tik juodais triko  4u.gif

Aš esu ir Audimo parduotuvėje mačiusi.
Atsakyti
Sėkmės mergytėms Jūrmaloje!!!!
Parašykit mamukės, kai ką sužinosit.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 11, 10:22)
Aš esu ir Audimo parduotuvėje mačiusi.

Mačiau šiandien Audimo pard. Hypermaximoj, 39.90 Lt.
Atsakyti
Sveiki, nuo kokio amziaus galima pradeti vesti mergaite i menine gimnastika? Ar reikalingi kokie fiziniai duomenys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(draugietis @ 2009 12 11, 23:47)
Sveiki, nuo kokio amziaus galima pradeti vesti mergaite i menine gimnastika? Ar reikalingi kokie fiziniai duomenys? 4u.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Milaaaabraaaa 000189.gif biggrin.gif
Atsakyti