Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(paiduke @ 2006 02 24, 10:59)
nežinau, kas per silikoninis tinkas, bet tikrai gerus tinkuotojus žinau

Gal galėtum parašyt į AŽ koordinates ir nuo ko prisistatyti?

Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2006 02 13, 11:19)
Nebijokit taip šildomų grindų.. tik teisingą (nedidelius žiedus) pasidarykit.. Nors, aifa, tu ir tiap gerai žinai  mirksiukas.gif

gal žinot koks storiausias betono sluoksnis gali būti ant šildomų grindų?
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2006 02 25, 12:36)
gal žinot koks storiausias betono sluoksnis gali būti ant šildomų grindų?

gal šita nuoroda padės mirksiukas.gif grindinis šildymas

čia buvau radus apie termo izoliaciją :
"Teoriniai duomenys del putoplasto:
- kai grindys ant grunto – 100 mm;
- kai grindys virš nešildomo rūsio – 100 mm;
- kai grindys virš šildomo rūsio (+15°C) – 50 mm;
- kai grindys virš šildomų patalpų – 30 mm. "

Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 16:08)
va tajp atrodo musu namuks daba 4u.gif

user posted image

user posted image

niu geras, geras thumbup.gif ypač spalvos tai iš vis thumbup.gif o kur langus tokios spalvos rėmais užsakinėjot? aš orgi noriu tokių. vyras tik purto galvą, reiks parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laura 333, mane tiesiog žiauriai suintrigavo atsiliepimai apie tavo namelio apdailą. Beveik savaitę laukiau, kol Foto.lt susitvarkys ir galėsiu pažiūrėti tą grožį. Šiandien įlendu į tavo katalogą, ogi ten lygiai "0" nuotraukų blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras statybininkes smile.gif
Arteja sezonas, pas mus antras roundas ax.gif kazkaip baisu baisu vel darosi, nes...... reikai vel ieskot darbininku sad.gif
Pradzia reik tinkuotoju ;0 Gal galit kas rekomenduot wink.gif Berods Meduza kazkada siunte man bet nors uzmus nerandu kur nukisau sad.gif

Meduzik mirksiukas.gif pagelbek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 04 04, 20:59)
Arteja sezonas, pas mus antras roundas  ax.gif  kazkaip baisu baisu vel darosi, nes...... reikai vel ieskot darbininku sad.gif
Pradzia reik tinkuotoju ;0 Gal galit kas rekomenduot wink.gif Berods Meduza kazkada siunte man bet nors uzmus nerandu kur nukisau sad.gif

Meduzik  mirksiukas.gif  pagelbek wink.gif

Sveika, aš čia naujokė, bet statybininkių pokalbius seniai skaitinėju, nes mes irgi statomės namuką ax.gif Žinau tokius vyrukus, jie turi kelias brigadas, mums sienas mūrijo, stogą dengė. Draugams šiltino ir dažė. Gerai ir normaliom kainom dirbo. Pabandyk paskambint, gal susitarsit g.gif
Tel. 8 687 26741 Eugenijus
Atsakyti
Dauga kokiam mieste darbinikai?
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 04 05, 09:32)
Sveika, aš čia naujokė, bet statybininkių pokalbius seniai skaitinėju, nes mes irgi statomės namuką  ax.gif Žinau tokius vyrukus, jie turi kelias brigadas, mums sienas mūrijo, stogą dengė. Draugams šiltino ir dažė. Gerai ir normaliom kainom dirbo. Pabandyk paskambint, gal susitarsit  g.gif
Tel. 8 687 26741 Eugenijus

Aciuuuuuuuuu dauga mirksiukas.gif Butinai paskambysim blush2.gif
Atsakyti
meduza, kas ir už kiek jūsų namą tinkavo? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 04 05, 10:22)
Dauga kokiam mieste darbinikai?

Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 04 04, 19:59)
Arteja sezonas, pas mus antras roundas  ax.gif  kazkaip baisu baisu vel darosi, nes...... reikai vel ieskot darbininku sad.gif

Meduzik  mirksiukas.gif  pagelbek wink.gif

Meduza is kauno, nors gal kokie vilnieciai pas ja tinkavo ax.gif jei tu neapsirinki ax.gif Beje, ji dabar be interneto sedi ir laaabai jau senai buvo cia pasirodziusi mirksiukas.gif
Atsakyti