Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(meduza @ 2006 04 13, 18:40)
Westos cia man ko taj truksta g.gif
VA VAJZDAI MAN PRO VITRINA KOKIE DZIUGINA SIRDELE ax.gif

user posted image

Nu esu esu, tik kitoj temoj daugiau reiškiuos tongue.gif mirksiukas.gif Dabar laukiam langų ax.gif ir medieną kalsim neužilgo.. Žodžiu tuoj prasidės judesys drinks_cheers.gif

Ale bet vaizdai pas tave.. Kaži kodėl daba čia g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

As nesuprantu, is kur jus tokias kainas traukiat? Mes kalbejom su statybininkais, tai stavke apie 16 lt/ m2 lauko sienos tinkavimo, lyg ir su medziagom jau g.gif

Sveikutes, norėčiau ir aš į jūsų tėmele įsijungti. Štai jau antri metai gyvename pusiau neįrengtame name. dabar kaip tik tinkuojamos namo sienos. Be jiokio apšiltinimo, vien tinkavimas kainuoja mums 14 lt/m2, su mūsu medžiagomis.
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2006 04 13, 19:40)

VA VAJZDAI MAN PRO VITRINA KOKIE DZIUGINA SIRDELE ax.gif

user posted image

QUOTE(westa @ 2006 04 13, 20:03)
Ale bet vaizdai pas tave.. Kaži kodėl daba čia  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu vaizdeliai tai pavydet tik reikia wub.gif O delko tai ir taip aisku drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 04 13, 20:27)
nu vaizdeliai tai pavydet tik reikia  wub.gif  O delko tai ir taip aisku  drinks_cheers.gif  wub.gif

aišku tai aišku ale va neaišku kiek dar jis ten vaikščios smile.gif . Medūzka, kur tavo ,,lineika" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 04 13, 21:37)
aišku tai aišku ale va neaišku kiek dar jis ten vaikščios  smile.gif . Medūzka, kur tavo ,,lineika"  ax.gif

Ziū Westa prisižiūrėsim ir prisipavydėsim mudvi drinks_cheers.gif Pas Meduza gandrai vaikšto ne šiaip sau ir vaizdelius matyt ne šiaip sau kelia 4u.gif Nu čia aš šiaip pasvajojau blush2.gif

o lineikos tai trūksta , biesas žino kada i svecius prašytis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 04 13, 16:11)
Turbut cia skirtumas? g.gif

Gal g.gif Nu bet toks skirtumas nelabai realus doh.gif Mes kol kas nieko neradom. Aišku visiems labai keista - namo dar nėra, o jau ieško kas tinkuos fasadą lotuliukas.gif
Atsakyti
meduza,vaizdeliai pas tave per langus,tai ispudingi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2006 04 13, 19:34)

Sveikutes, norėčiau ir aš į jūsų tėmele įsijungti. Štai jau antri metai gyvename pusiau neįrengtame name. dabar kaip tik tinkuojamos namo sienos. Be jiokio apšiltinimo, vien tinkavimas kainuoja mums 14 lt/m2, su mūsu medžiagomis.

Kaip suprantu, cia Panevezyje?

Na, mes kol kas derames, lyg ir radom per pazistamus, tai tinkavimas+ dazymas uz darba 18 lt/m2 + medziagos dar keletas litu.

Tik vat neaisku, kada jie gales mums ta padaryti, nes eile eilute... Na, bet iki birzelio gal issitinkuosim, jei sutarsim galutinai. Sake, nama aptinkuotu per 3-4 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 04 13, 14:58)
As nesuprantu, is kur jus tokias kainas traukiat? Mes kalbejom su statybininkais, tai stavke apie 16 lt/ m2 lauko sienos tinkavimo, lyg ir su medziagom jau g.gif

tai jau tikrai be medžagų 16Lt, nes dabar darbininkai be 13-14Lt net nemato eiti reikalo dirbti, pagrinde ir eina apie 15-16Lt uz kvadratą vien darbininkui+medžiagos +jei firma daro PVM ir visi kiti mokesčiai, tai jau ir gaunasi sumelė
Atsakyti
Peskaičiau beveik visą šią temą ir padariau išvadą , kad visgi dauguma renkasi namo apdailai- tinkavimą. arba kombinuotai kaip šiais laikais madinga pusė apdalinės plytos, pusė tinko arba medienos kažkokia dalis.
Įdomu kodėl., kodėl nesirenkama na pvz. visas namo fasadas- apdailine plyta ?
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 04 14, 13:44)
Įdomu kodėl., kodėl nesirenkama na pvz. visas namo fasadas- apdailine plyta ?

aš manau, kad pagrinde dėl kainos ir grožio, apdailininėmis plytomis brangiau kainuos, o beto gražiai suderinus apdailinę plytą su tinku(arba medžiu), namas atrodys kurkas gražiau, nei apdailą darant vien iš plytų
čia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 14 balandžio 2006 - 13:04
QUOTE(paiduke @ 2006 04 14, 13:52)
aš manau, kad pagrinde dėl kainos ir grožio, apdailininėmis plytomis brangiau kainuos, o beto gražiai suderinus apdailinę plytą su tinku, namas atrodys kurkas gražiau, nei apdailą darant vien iš plytų
čia mano nuomonė smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti