Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(paiduke @ 2006 04 14, 12:52)
aš manau, kad pagrinde dėl kainos ir grožio, apdailininėmis plytomis brangiau kainuos, o beto gražiai suderinus apdailinę plytą su tinku, namas atrodys kurkas gražiau, nei apdailą darant vien iš plytų
čia mano nuomonė smile.gif

mes irgi rinkomės ne iki viršaus klinekerį nes niūrokas namas atrodo.. Čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką manote apie ventiliuojamus fasadus, tipo marmoroc. Tokių plokščių yra ir "a la plytos". Nepykit, gal ir durnas klausimas, bet dabar domiuosi viskuo, kuo galima dengti namą.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 04 14, 13:52)
aš manau, kad pagrinde dėl kainos ir grožio, apdailininėmis plytomis brangiau kainuos, o beto gražiai suderinus apdailinę plytą su tinku(arba medžiu), namas atrodys kurkas gražiau, nei apdailą darant vien iš plytų

Mes galvojam namo dalį apdailos plytom , o ūkinę dailylentėm , man gražu kai visas namas apmūrytas , čia labai nuo namo eksterjero priklauso , vieni gražiau žiūrisi apmūryti , kiti maišyti smile.gif

QUOTE(spyglele @ 2006 04 14, 14:25)
O ką manote apie ventiliuojamus fasadus, tipo marmoroc. Tokių plokščių yra ir "a la plytos".  Nepykit, gal ir durnas klausimas, bet dabar domiuosi viskuo, kuo galima dengti namą.

Kaimynai turi taip pasidarę , bet pas juos kažkokios kaip iš medžio drožlių g.gif , iš toliau tai gražiai atrodo , bet iš arčiau matosi plokščių sujungimai ,nesueina plytos , o kaip iš praktinės pusės tai nežinau unsure.gif
Atsakyti
[quote=Muse,2006 04 14, 06:59]
Kaip suprantu, cia Panevezyje?

Na, mes kol kas derames, lyg ir radom per pazistamus, tai tinkavimas+ dazymas uz darba 18 lt/m2 + medziagos dar keletas litu.

Tik vat neaisku, kada jie gales mums ta padaryti, nes eile eilute... Na, bet iki birzelio gal issitinkuosim, jei sutarsim galutinai. Sake, nama aptinkuotu per 3-4 dienas.

Taip tai kainos Panevėžyje. Tai tu dar pigiai susitarei, nes už nudažyma dar tiek pat ima. Ir namas tikriausiai labai mažas, kad per 3-4 dienas nutinkuotų. Pas mus jau antra savaitę tinkuoja (aišku pas mus 2 aukštai ir dar palėpė, beveik 3)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 04 13, 20:37)
aišku tai aišku ale va neaišku kiek dar jis ten vaikščios  smile.gif . Medūzka, kur tavo ,,lineika"  ax.gif

nerodo ko tajs g.gif

QUOTE(Nerutė @ 2006 04 13, 20:42)

o lineikos tai trūksta , biesas žino kada i svecius prašytis  4u.gif  ax.gif

specialiai jums pasiplanuoti atvykimo laikui,terminas mano uz 5 savaiciu ir 5 dienu mirksiukas.gif ,tajp ,kad greit dazysit lupas ir leksit i pazerus biggrin.gif

QUOTE(remka @ 2006 04 14, 08:41)
meduza,vaizdeliai pas tave per langus,tai ispudingi thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2006 04 14, 18:42)
nerodo ko tajs g.gif

kai rasai atsakyma,reik uzdet varnele apacioj "Įjungti parašą?" -tada rodys ax.gif
Atsakyti
aciu,bandau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 04 14, 13:52)
aš manau, kad pagrinde dėl kainos ir grožio, apdailininėmis plytomis brangiau kainuos, o beto gražiai suderinus apdailinę plytą su tinku(arba medžiu), namas atrodys kurkas gražiau, nei apdailą darant vien iš plytų

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kokia jūsų nuomonė apie tinką, kuris jau su spalva iškart būna? Aš manau, kad gal ir gerai, juk nutinkuoji ir ramu, dažyt jau nereikia g.gif
Atsakyti
Westa westa ax.gif Fotkiu fotkiuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 04 14, 14:52)

as manau priesinagai, tinkuotas fasadas 5-iems metams,vel turesi tvarkyti ir dazyti, jei noresi, kad graziai atrodytu,o apdailines plytos visam eksplotaciniam laikotarpiui, na nebent fours major.
Atsakyti
ar teisybe aiskina statybininkai, kad, atseit, kainos labai pakilusios apdailinem plytom murijimui ir tai, kas buvo sutarta pries Velykas - jau nebegalioja. Gal galit pasakyti, kiek jus saviems uz 1m2 mokat (VLN)?
Atsakyti