Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Sveikos merginos
jus jau pasikausciusios sioje srity,o as galima endo diagnoze isgirdau tik vakar.Gal padesit su atsakymais blush2.gif
Man operacijos nedare,speja tik is pozymiu kad gali buti pirmos endo stadijos-rudai ir ilgai tepa pries is po mmm,labai kraujuoju.Bet neskauda ypatingai.Skyre KT.As jas nuo kokiu 19m geriu(tai sumoj kokie 9m),nutraukusi buvau tik pries ir po gimdymo.Ir aisku dabar pries koki pusmeti,ale pailseti.Va ir islindo beda.Klausimas-ar KT gydo ar tik slopina pozymius kol jas geriu.Kai nutrauksiu endo vel ims veseti?Antro vaikelio mes dar nesiruosem planuoti,bet galimas nevaisingumas pasejo nerimo seklu jau.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 07 08, 10:26)
Klausimas-ar KT gydo ar tik slopina pozymius kol jas geriu.Kai nutrauksiu endo vel ims veseti?

KT kaip ir nėštumas TIK APSLOPINA endo verysad.gif Pavartosi KT 3 ciklus ir tipo pusmetį turi apslopintą endo, o paskui vėl giesmė iš naujo doh.gif
Tavo atveju gerčiau KT iki noro pastoti, o paskui pusmetį bandyčiau natūraliai pastoti. Jei nesiseks tai laparoskopiją pasidaryčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 08, 08:58)
Nu KT galima kas pusmetį po 2-3 ciklus pagerti, kad neužpelytum iš vidaus nuo endo, bet vistiek  irnesakyk.gif

nu sitas geras posakis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 07 08, 09:30)
Futbolas  doh.gif Aš iš tų retų moterų, kur futbolą DIEVINA  thumbup.gif

o taip ir as prie tu retenybiu, bet vakar pamaciau, kad ispanai imuse, susinervinau ir netycia nuluzau, net su akiniais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 07 08, 10:41)
nu sitas geras posakis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tos endo dėmės fotkėj TIKRAI kaip pelėsiai atrodo- kažkokios nesąmonės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 08, 09:34)
KT kaip ir nėštumas TIK APSLOPINA endo  verysad.gif Pavartosi KT 3 ciklus ir tipo pusmetį turi apslopintą endo, o paskui vėl giesmė iš naujo  doh.gif
Tavo atveju gerčiau KT iki noro pastoti, o paskui pusmetį bandyčiau natūraliai pastoti. Jei nesiseks tai laparoskopiją pasidaryčiau  mirksiukas.gif

aha, nu jaisku mastau.gif
blyn kad as prisiminciau kokios mmm iki KT buvo.Visada gausios,bet del tepimu nepamenu.Jauciu nebuvo taip prastai kaip dabar.Su pirmu vaiku pastojau be problemu,KT jau buvau koki pusmeti negerusi(nu tipo nuo hormonu valiausi hihihi.gif).Bet po gimdymo vos baigiau maitinti ir vel KT.Velnias zino kada cia viskas atsirado ir ar verta del pastojimo nerimauti.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 07 08, 15:25)
Velnias zino kada cia viskas atsirado ir ar verta del pastojimo nerimauti.

Aš pirmą irgi pasigavau 5 ciklas po KT nutraukimo. O antrą gaudant, po KT nutraukimo kai praėjo apie pusmetis, prasidėjo tepliojimai ir pan. verysad.gif Dabar jau treti planavimo metai eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 08, 14:43)
Aš pirmą irgi pasigavau 5 ciklas po KT nutraukimo. O antrą gaudant, po KT nutraukimo kai praėjo apie pusmetis, prasidėjo tepliojimai ir pan.  verysad.gif Dabar jau treti planavimo metai eina mirksiukas.gif

o siaubeli doh.gif Nu sekmes jum 4u.gif
As iki siol ramiai miegojau,nes pastojau po pacio pirmo bandymo-ta menesi kai nesisaugojom ir uzkibo.Dabar jau nerimauju,bet kol kas situacija neleidzia antro konstruotis.Teks pakenteti ir matysim.Baisoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 07 08, 15:48)
As iki siol ramiai miegojau,nes pastojau po pacio pirmo bandymo-ta menesi kai nesisaugojom ir uzkibo.Dabar jau nerimauju,bet kol kas situacija neleidzia antro konstruotis.Teks pakenteti ir matysim.Baisoka  blink.gif

Nieko nebijokit mirksiukas.gif Tai juk ne TAISYKLĖ, kad VISIEMS taip yra mirksiukas.gif
Jums VISKAS BUS GREITAI IR LAIMINGAI thumbup.gif thumbup.gif

Aš tik visoms sakau, kad jei jau planuojat, tai pusmetis natūraliai, o paskui TYRIMAI, nes nėra čia ko laukti, kaip kad ginės rekomenduoja mirksiukas.gif Aišku, kalbu apie tas, kurioms jau ne pirma jaunystė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 08, 15:54)
Nieko nebijokit  mirksiukas.gif Tai juk ne TAISYKLĖ, kad VISIEMS taip yra  mirksiukas.gif
Jums VISKAS BUS GREITAI IR LAIMINGAI  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš tik visoms sakau, kad jei jau planuojat, tai pusmetis natūraliai, o paskui TYRIMAI, nes nėra čia ko laukti, kaip kad ginės rekomenduoja  mirksiukas.gif Aišku, kalbu apie tas, kurioms jau ne pirma jaunystė rolleyes.gif

na apie tyrimus kad ir pirma jaunyste ko laukti?niekada negali zinoti kas tau nors as jau net pamirsau pirmuosius planavimo menesiukus...man atrodo kad iki metu net nesijaudinau....bet dabar jau 4metai suvirs....o liudniausia kad man tik 25-eri....o jau endo nelaboji apsigyvenus....idomu kada ji cia pas mane uzsiveise g.gif nes pries planuojant irgi KT vartojau o kai nutraukiau tai niekad niekas ir neuzkibo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 08 liepos 2010 - 16:36
Prieš pusę metų ax.gif
Tris mėn gėriau kontraceptikus po to ir nutraukiau, nes bandau pastot...BANDAU...
Tad visas puikiai suprantu...
Papildyta:
Turbūt teks man jungtis prie Jūsų ... ax.gif Aš dar viena endometriozės auka...
Atsakyti
o jus moterys bandete su folio rugstim?
pabandykit gerti jus ir jusu vyras,kad gertu...
ar isbandet miletis atsigule,o pagalve pakeltu prieki?ir kai nueliedzia paluketi palaikyt neskubet,kad nenubegtu?
pabandziusios esate ziureti kada minesines baigesi po tam keliu dienu yra vaisingos?
bandykit ir bandykit..
gal net zoleles kaskokes pagert...
as tikiu ir palaikau jus..
as taip pat buvau tokia pati moteris susidurusi su sia liga bet man buvo 22m. ir man isoperavo kiauside(IV stadija),bet siuo metu laukiusiu stebukliuko thumbup.gif
todel nepasiduokit zinokit jei jus tikrai noresite vaiko uzsispirkite ir bandykit viska kovokit ir tikiu jus susilauksit nestuke.gif tos dienos..
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2010 07 08, 21:53)
Prieš pusę metų  ax.gif
Tris mėn gėriau kontraceptikus po to ir nutraukiau, nes bandau pastot...BANDAU...
Tad visas puikiai suprantu...
Papildyta:
Turbūt teks man jungtis prie Jūsų ... ax.gif Aš dar viena endometriozės auka...

na tu to negali tvirtinti nes sia liga diagnozuoja gydytojas ir tik LP metu ir niekaip kitaip...jokie echo jos nemato...taig tikrai nesnekek tai ir tik dziaukis kad ji tau nedeagnozuota.
QUOTE(bernadeta274 @ 2010 07 09, 17:10)
o jus moterys bandete su folio rugstim?
pabandykit gerti jus ir jusu vyras,kad gertu...
ar isbandet miletis atsigule,o pagalve pakeltu prieki?ir kai nueliedzia paluketi palaikyt neskubet,kad nenubegtu?
pabandziusios esate ziureti kada minesines baigesi po tam keliu dienu yra vaisingos?
bandykit ir bandykit..
gal net zoleles kaskokes pagert...
as tikiu ir palaikau jus..
as taip pat buvau tokia pati moteris susidurusi su sia liga bet man buvo 22m. ir man isoperavo kiauside(IV stadija),bet siuo metu laukiusiu stebukliuko thumbup.gif
todel nepasiduokit zinokit jei jus tikrai noresite vaiko uzsispirkite ir bandykit viska kovokit ir tikiu jus susilauksit  nestuke.gif  tos dienos..

labai aciu uz palaikyma tikrai net stipriau pasijutau!!nes jegu pastaruoju metu kazkai mazoka...turiu galvoje siuo klausimu...sunku save paguosti ir nuteikti ir tiketi...oj kaip sunku...na o jums tai linkiu sveikatytes!!!!
Atsakyti