Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2010 07 29, 08:32)
O bet tačiau.... būtų visai smagu, jei ne kraujingi tepliojimai prieš skausmingas mmm  doh.gif Kažin kas čia  g.gif Prieš LP būdavo šokoladinės rudos gabalinės išskyros apie 6 dienas prieš mmm. O dabar ketvirta diena bet su šviežio kraujo per šlapinimąsi išskyrom  unsure.gif o ir BT laikosi apie 36,8-37.

gali buti, kad tiesiog taip pamazu valosi gimda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 07 31, 12:08)
as dar norejau pasiteirauti - kiek randu prie pozymiu, tai raso, kad vienas is ju - skausmas mylintis. ar jums jis yra? kokio tipo tas skausmas? man kartais skauda, tik nezinau, ar cia nuo to, ar kitos priezastys... g.gif

labutis...na man tai sito pozymio nebuvo ir nera...
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 07 31, 12:08)
as dar norejau pasiteirauti - kiek randu prie pozymiu, tai raso, kad vienas is ju - skausmas mylintis. ar jums jis yra? kokio tipo tas skausmas? man kartais skauda, tik nezinau, ar cia nuo to, ar kitos priezastys... g.gif

Nu man irgi įdomus tas skausmas g.gif
Būdavo kad skauda blush2.gif , bet aš tai susieju su AUDRINGU smileysex.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2010 07 31, 20:15)
gali buti, kad tiesiog taip pamazu valosi gimda  4u.gif

Nu bet BT laikosi 36,8-37 o ir 5 dienas taip malevoja krauju g.gif Man jau paranoja- sakau, gal kokių polipų yra gimdoj g.gif
Prasergu šį ciklą ir keliausiu pas ginę apžiūrai- lai ieško POLIPŲ doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 08:47)
Nu bet BT laikosi 36,8-37 o ir 5 dienas taip malevoja krauju  g.gif Man jau paranoja- sakau, gal kokių polipų yra gimdoj  g.gif
Prasergu šį ciklą ir keliausiu pas ginę apžiūrai- lai ieško POLIPŲ  doh.gif  lotuliukas.gif

O gal tu nestuke.gif , del to taip keistai teplioja?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 02, 18:22)
O gal tu  nestuke.gif , del to taip keistai teplioja?

Jau nebe nestuke.gif - aš jau PO mmm mirksiukas.gif Kurios baigėsi BE TEPLIONIŲ thumbup.gif thumbup.gif
Esu nerealiai laiminga, nes endo MIEGA thumbup.gif thumbup.gif

Liepsnele, sveikinimai su nestuke.gif mirksiukas.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Primink, kelinta tavo endo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 rugpjūčio 2010 - 08:08
Pakolkas dar nelabai priimineju sveikinimu, nes neaiski iki galo mano situacija...

Priimk mano sveikinimus del endo uzmigimo! Linkiu taviskei gilaus ir ziauriai kieto miego mirksiukas.gif

Man endo jokios stadijos neuzrase, tik parase, kad LP metu buvo prideginti keli endo zidiniai. O tepliodavo man 2-5 dienas visada pries mmm, pusmeti pries LP net iki 9 dienu tepliojimai budavo, tas pats ir po LP teses. Bet nusispjoviau i ta tepliojima, daug maudziaus, sportavau, tt, ir kaip rasiau LP temoj, kaip visad eme tepliot 22 d., 23 patamsejo tepliojimas, o paskiau dingo ir ne be priezasties. Kaip tik si cikla dar svarsciau, kazin, o kaip buna su tepliojimu pastojus, ar jis dingsta, ar vis tiek teplioja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 03 rugpjūčio 2010 - 09:42
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 03, 10:41)
Kaip tik si cikla dar svarsciau, kazin, o kaip buna su tepliojimu pastojus, ar jis dingsta, ar vis tiek teplioja  biggrin.gif

Oi, tu mano viltis ir pavyzdys wub.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Viskas bus su jumis GERAI mirksiukas.gif Labai to linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 03, 10:41)
Pakolkas dar nelabai priimineju sveikinimu, nes neaiski iki galo mano situacija...

Priimk mano sveikinimus del endo uzmigimo! Linkiu taviskei gilaus ir ziauriai kieto miego  mirksiukas.gif

Man endo jokios stadijos neuzrase, tik parase, kad LP metu buvo prideginti keli endo zidiniai. O tepliodavo man 2-5 dienas visada pries mmm, pusmeti pries LP net iki 9 dienu tepliojimai budavo, tas pats ir po LP teses. Bet nusispjoviau i ta tepliojima, daug maudziaus, sportavau, tt, ir kaip rasiau LP temoj, kaip visad eme tepliot 22 d., 23 patamsejo tepliojimas, o paskiau dingo ir ne be priezasties. Kaip tik si cikla dar svarsciau, kazin, o kaip buna su tepliojimu pastojus, ar jis dingsta, ar vis tiek teplioja  biggrin.gif

viskas bus gerai nesijaudink jul taip!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau pasiklausti Jusu ar po mmm irgi teplioja svieziu krauju?
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2010 08 04, 17:42)
sveikutes, norejau pasiklausti Jusu ar po mmm irgi teplioja svieziu krauju?

siaip jei po mm teplioja svieziu krauju tai reiskia kad mmm dar nera pasibaigusios...sviezias kraujas nera endo pozymis
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 07 31, 13:08)

sveika, jei tau nemalonu miletis gali but uzdegimas daznai taip buna,o endo jei ya daznai minesines buna skausmingos..

galiu pasigirti as jau turiu pagimdziusi mergyte..nors ir man problemu buvo tokiu kaip jum..
tik ziuresiu po gimdimo gal bus susitvarke viskas..
Atsakyti
kaip musu liepsnelei sekasi?kaip sekasi?
Atsakyti