Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

lauraz5, aciukas, kad domiesi 4u.gif
Snd skrajoju, nes pamate puslele gimdoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 06, 18:07)
lauraz5, aciukas, kad domiesi  4u.gif
Snd skrajoju, nes pamate puslele gimdoj  wub.gif

ojeje kaip smagu!!!! 4u.gif 4u.gif clap_1.gif group.gif wub.gif tai ir as kartu skraidau nes visada smagu tureti ilgai isvargta bet jau nestuke!!!!galetumei isimesti juostele kur zymetum kiek jau jus paaugot...o mes ziuretume ir geretumemes...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 06, 18:11)
ojeje kaip smagu!!!! 4u.gif  4u.gif  clap_1.gif  group.gif  wub.gif tai ir as kartu skraidau nes visada smagu tureti ilgai isvargta bet jau nestuke!!!!galetumei isimesti juostele kur zymetum kiek jau jus paaugot...o mes ziuretume ir geretumemes...

aciukas 4u.gif
jau desiuos juostele, kai zinau, kad nestumas gimdoje wub.gif
Jau ir tau neuzilgo toks dziaugsmas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 06, 18:14)
Jau ir tau neuzilgo toks dziaugsmas bus  4u.gif

Tavo zodziai D i ausi mirksiukas.gif as db auginu kiausinukus savo siltuciuose nameliukuose ir tikiuosi kad jie subres diduciai ir grazuciai mirksiukas.gif kartais net pasvajojam kad gerai butu ir 2in 1 nes zn su ta endo tai menki juokai gal paskui nebeiseis...o po stimuliaciju merginos kiek skaiciau lb daznai sulaukia ir 2in1 lotuliukas.gif
Atsakyti
labs, 4u.gif norejau paklaust ar geret ir girdejot apie degtines ir sidabrazoles uzpila? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
liepsnele SVEIKINIMAI DIDZIAUSI nestuke.gif
Atsakyti
ar rekomenduotumet pastot sergant sia liga? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 08 10, 18:15)
ar rekomenduotumet pastot sergant sia liga? 4u.gif  blush2.gif

tai yra vienas ligos gydymo būdas
Atsakyti
Labutis. Labai intensyviai čia nesireiškiu, bet kartais porą žodžių brūkšteliu.

Man jau metai po laparoskopijos, kurios metu buvo nustatyta II endo stadija. Ir keista, bet man davė du metus bandyti natūraliai. O va dabar po metu, jau matau, kad tepliojimai gausesni, rudesni. Kažkas pasikeitę. Prieš maždaug pusmetį funkcinė cista iškilo, bet neskyrė jokių vaistų ją gydyti, ji labai iš lėto mažėja. Keistai šį mėnesį tepliot pradėjo 25cd, nors anksčiausiai susirgusi buvau 27сd., o šiaip dažniausiai 30 cd. Tikėjausi, kad pateplios ir praeis, bet prasidėjo rimtos mmm Kažin dėl ko čia, ar dėl endometriozės, ar dėl cistos, ar dar dėl ko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 08 10, 18:15)
ar rekomenduotumet pastot sergant sia liga? 4u.gif  blush2.gif

tai ne vienas is gydymo budu bet tikriausiai vienintelis...nes vaistu kiek zinau nuo sios ligos nera.....
QUOTE(Glamour @ 2010 08 10, 20:16)
Labutis. Labai intensyviai čia nesireiškiu, bet kartais porą žodžių brūkšteliu.

Man jau metai po laparoskopijos, kurios metu buvo nustatyta II endo stadija. Ir keista, bet man davė du metus bandyti natūraliai. O va dabar po metu, jau matau, kad tepliojimai gausesni, rudesni. Kažkas pasikeitę. Prieš maždaug pusmetį funkcinė cista iškilo, bet neskyrė jokių vaistų ją gydyti, ji labai iš lėto mažėja. Keistai šį mėnesį tepliot pradėjo 25cd, nors anksčiausiai susirgusi buvau 27сd., o šiaip dažniausiai 30 cd. Tikėjausi, kad pateplios ir praeis, bet prasidėjo rimtos mmm Kažin dėl ko čia, ar dėl endometriozės, ar dėl cistos, ar dar dėl ko. unsure.gif

idomiai cia g.gif siaip jau standartinis rekomendacinis laikotarpis buna 6men g.gif ir manau kad tas tavo tepliojimas pries mmmm tai yra endo atsinaujinimo pozymis....bereikalo tiek lauket....
Atsakyti
[quote=liepsnele,2010 08 06, 18:14]
aciukas 4u.gif

sveikinu ir aš!!! Pati, turėdama 3 st. endo neseniai sužinojau, kad esu nestuke.gif. 4 savaitėlės. Kelių savaičių tu nuėjai pas gydytoją? Labai nerimauju, ar kleckas gimdoje unsure.gif
Atsakyti
[quote=Leila6,2010 08 11, 20:54]
[quote=liepsnele,2010 08 06, 18:14]
aciukas 4u.gif
sveikinu ir aš!!! Pati, turėdama 3 st. endo neseniai sužinojau, kad esu nestuke.gif. 4 savaitėlės. Kelių savaičių tu nuėjai pas gydytoją? Labai nerimauju, ar kleckas gimdoje unsure.gif
[/quote]
dideliausi sveikinimai!!!!!!dziugu girdet kad yra vienas nestukas!!!!!o naturaliai isejo?ar emetes kazkokiu priemoniu...
Atsakyti