Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 17, 10:31)
Ice tea, taip aš gėriau YAZ. gal atsimenat vis "verkdavau" kad jas reik gert. tipo naujausios ir idealiausios nuo endo, nors kitas gydytojas rekomendavo DIANE kuris turi daugiau estrogeno nei YAZ ir DAR geresnis.
Mergos pirkit jas CAMELIA su nuolaida tai apie 48-46lt kainuos.

Šalutinis poveikis tik moralinis buvo.

Diane tai jau AČIŪ schmoll.gif Dar kažkada bandžiau- tepliojausi VISĄ ciklą ir PMS nerealus buvo doh.gif

Tai jei sulauksiu mmm, tai jamsim YAZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 17, 10:55)
Diane tai jau AČIŪ schmoll.gif Dar kažkada bandžiau- tepliojausi VISĄ ciklą ir PMS nerealus buvo  doh.gif

Tai jei sulauksiu mmm, tai jamsim YAZ mirksiukas.gif

tai gal tu pakeitus ginę pasitark dėl KT trukmės
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 17, 11:18)
tai gal tu pakeitus ginę pasitark dėl KT trukmės

Aš su P.V. jau aptarėm trukmę mirksiukas.gif Tik su gine "reikia prisitaikyti KT". Bet jei jau AŠ PATI į LP nuėjau (nes ginė vis atkalbinėjo), tai KT TIKRAI sugebėsiu atsirinkti tongue.gif hihihi.gif hihihi.gif
Ką jinai kitaip gali pasakyti???? Pradės siūlyti populiariausius, arba kurie ją remia, o tu žiūrėkis pati- ar tau tinka ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 rugsėjo 2010 - 10:31
Ice tea nu PYP tada. Tai jei trukmė aiški tai OK, tik nežinau kaip su receptu, nes kiekvieną syk iš manęs jį prievartavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 17, 11:49)
Ice tea nu PYP tada. Tai jei trukmė aiški tai OK, tik nežinau kaip su receptu, nes kiekvieną syk iš manęs jį prievartavo  g.gif

doh.gif doh.gif Nu blyn- RIMTAI, juk recepto dabar jiems reikia blink.gif doh.gif
O šeimos gydytoja gali išrašyti g.gif g.gif Tai tiotkos paprašyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 17, 11:52)
doh.gif  doh.gif Nu blyn- RIMTAI, juk recepto dabar jiems reikia  blink.gif  doh.gif
O šeimos gydytoja gali išrašyti  g.gif  g.gif Tai tiotkos paprašyčiau  ax.gif

manau gali, tik dar kaip ten su ta nauja tvarka kai tik vaisto sudėtį gali rašyt, jei ką bėk pas LP dariusį gydytoją. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 17, 11:54)
manau gali, tik dar kaip ten su ta nauja tvarka kai tik vaisto sudėtį gali rašyt, jei ką bėk pas LP dariusį gydytoją.  mirksiukas.gif

Oi, tą pavadinimą, tai AŠ PATI galiu nete susirasti irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Arba E L E N A gal turi receptą bigsmile.gif
Pas P.V. jau GĖDA bėgti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 17, 11:59)
Oi, tą pavadinimą, tai AŠ PATI galiu nete susirasti irnesakyk.gif  mirksiukas.gif
Arba E L E N A gal turi receptą  bigsmile.gif
Pas P.V. jau GĖDA bėgti  blush2.gif

Ice tea, ne visur recepto praso. Kai kur tik paklausia, pasakai, kad neturi ir vis tiek parduoda. Negausi vienoj vaistinej tia gausi kitoj, dabar krize, tai paruoda ir taip 100proc:) Pati pires diferilina pirkau ne karta KT be jokiu receptu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 17 rugsėjo 2010 - 15:21
QUOTE(Inga04 @ 2010 09 15, 22:18)
Ir va merginos,kodel rasiau anksciau kad reikia tiketi jog stebuklu buna,kaip sakant garsiai dar labai bijau sneketi,bet po to kai jau po visu gydymu ir vezio nebeliko,tik antra mensi planuojat ir uzkibo,as dar negaliu ir pati patiketi,po viso to ka perejau ir kai gine po operacijos pasake saltai kad man tik dirbtinis apvaisinimas,naturaliai be sansu.O va kad nori,stebuklu buna  smile.gif  smile.gif  smile.gif . Nepraraskit niekada vilties,net ir su 4 stadija endo.
P.S. Ir merginos,dar nesveikinkit kol kas,dar pora savaiteliu palaukt reikia,kad isitikint jos viskas bus ok,ko labai tikiuosi  smile.gif

Inga04 dar tavęs nesveikinu, bet tyliai, tyliai už tave džiaugiuosi clap.gif Pati tai perėjau, tai žinau, kad jau vien žinojimas, kad tu gali pastoti ko vertas smile.gif O tokius gydytojus, kurie 100 procentų nežinodami šaltai pasako, kad tau lieka tik dirbtinis tai reiketų gerai pamokyti gun_rifle.gif Jie atima iš mūsų paskutinį dalyką kurį turim - viltį. Man taip pat pasakė Ice Tea operavęs gydytojas, todėl aš vietoj Ice Tea juo labai nepasitikėčiau.
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 09 17, 08:15)
O aš tai su nekokiom žiniom ateinu... po kovo men. darytos LP (nustatyta 4 st.endo) nepavyko pastoti ir dabar gine mato žymų endo išplitimą, o ir pati jaučiu , kad nekas, vėl tepliot pradėjo ir mmm skausmai labai jau kamuoja, todėl šiandien prasidėjus naujam ciklui pradėsiu gerti KT (išrašė YAZ)... verysad.gif pavargau jau aš kovoti su ta bjaurybe endo  doh.gif maža to, kad trukdo pastoti, tai dar kiekvieną mėnesį mane priverčia pasijusti tokia neįgalia - skausmai riečia taip, kad nei dirbt normaliai galiu, nei vaikščiot išsitiesus, nu vienžo... doh.gif

ojojoj ta nelemtoji endo doh.gif drinks_cheers.gif ir koks velnias ja atnese?laikykis elenut 4u.gif
Atsakyti
ELENA, laikykis. Nesakau, kad viskas bus gerai, bet juk nesenos merginų žinutės įrodo, kad stebuklų būna. 4u.gif
Aš rytoj po ilgo laiko pas savo daktarą keliauju, žiūrėsim, ką pamatys, ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 09 17, 18:26)
Man taip pat pasakė Ice Tea operavęs gydytojas, todėl aš vietoj Ice Tea juo labai nepasitikėčiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Niekas kitas nežino TO geriau, nei mes pačios jaučiam mirksiukas.gif wub.gif
O aš, kaip nujaučiau endo, tai jaučiu ir dabar, kad man REIKIA pagert KT ir paskui per tris ciklus pastosiu TIKRAI ax.gif Gal aš kažkokia ragana g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti