Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(nicy @ 2010 09 15, 23:38)
Kartais tyliai paskaitydavau ka rasote, bet paciai rasyti pritrukdavo jegu.
Rasau pas jus, kad ikvepciau optimizmo, kurio man kazkada labai truko.......

nicy, labai gerų emocijų ir jėgų suteikianti istorija. wub.gif dabar belieka su ta gera nuotaika užmigti ir ramiai sulaukti 14DPO. ax.gif Gero jums augimo. wub.gif
Atsakyti
nicy, avvka, Inga04- SUPER bigsmile.gif wub.gif
Ačiū, kad vis užsukat ir įkvepiat mums vilties- niekas kitas taip mūsų nesupras kaip Jūs aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 09 14, 17:06)
si liga nustatoma tik operacijos budu, na dar jeigu endo vesi gimdos kaklely, ja kartais pamato ir darant echo.
O pagal ka sprendi, kad sergi  ax.gif ?

tai man eit i poliklinik air prasyt kad padarytu operacija? blush2.gif
itariu seniai, nes pasikeite mmm.ilgai ir tamsiai teplioja.metus laiko nepastojau. kaip man ja issitirti?vasara buvau pastojus, nestumas nutruko 12sav.ar Abrazijos metu galejo matyt ENDO?
labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 09 15, 22:02)
Patikek manim Avvka,man ir staigmena buvo,todel dar ir negaliu patiket tuo kas vyksta,gal vien todel kad tiek visko patirta per tuos 2 metus. Bet kaip ir sakiau,nepyk,bet dar kol kas nedekosiu  smile.gif  ,biskutuka veliau  4u.gif
Ir gerai AVVKA sako,kad nosytes aukstyt,pasibels laime i kiekvienos duris,reikia tik islaukti,ir ne viena jau supuoja savo angelelius ir su 4 st endo.

Viskas bus gerai! Kitaip ir negali but wub.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 15, 22:12)
zuiki, o endo tau stebėjo nėštumo metu ir po gimdymo?  g.gif  kaip dabar su ja? sustojo? ar toliau veisiasi? aš ir į priekį mąstau

Siguliuk, kaip dabar su endo tikrai nezinau. Esu jau susitaikius su ta mintim, kad ja turesiu visa gyvenima verysad.gif
Savo istorija, kaip ir Inga04 esu rasiusi seniai seniai biggrin.gif
As pastojau beveik is kart po antros laparoskopijos ( beje su IUI pagalba ). Zodziu, po gydymo Dipherelinu ir 5 men klimakso, mano endo is IV stadijos virto I stadija. Po to 9 menesiai nestumo ir dabar dar 9 menesiai be mmm, kadangi vis dar pati maitinu. Taigi, labai tikiuosi, kad po tokios nemazos pertraukos, mano endo bent jau neprogresuoja... O kaip bus net nenumanau! Aiskau, idealiausia butu vel pastot ir vel daryti kiek imanoma didesni laiko tarpa be mmm..Bet cia jau viskas tik Dievo valioj biggrin.gif
O siaip as nieko ypatingo nejutau turedama endo IV stadija ( isskyrus tepliojimus ir skausmingas mmm) tai nezinau ar pajusiu jei ji vel bujos! Nu, bet kuriuo atveju viskas dar pries akis doh.gif
Atsakyti
Sveikos!

O aš tai su nekokiom žiniom ateinu... po kovo men. darytos LP (nustatyta 4 st.endo) nepavyko pastoti ir dabar gine mato žymų endo išplitimą, o ir pati jaučiu , kad nekas, vėl tepliot pradėjo ir mmm skausmai labai jau kamuoja, todėl šiandien prasidėjus naujam ciklui pradėsiu gerti KT (išrašė YAZ)... verysad.gif pavargau jau aš kovoti su ta bjaurybe endo doh.gif maža to, kad trukdo pastoti, tai dar kiekvieną mėnesį mane priverčia pasijusti tokia neįgalia - skausmai riečia taip, kad nei dirbt normaliai galiu, nei vaikščiot išsitiesus, nu vienžo... doh.gif
Atsakyti
ELENA, užjaučiu
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 09 17, 08:15)

Elenut, console.gif O ginė nesiūlo iš karto antros LP g.gif

Beje, turiu ir aš klausimuką ax.gif - kokius KT geriat nuo endo smile.gif
Jaučiu, kad paskutinis ciklas "natūraliam pastojimui" po LP baigsis mmm. Tai reiktų apsirūpinti KT mirksiukas.gif Pailsėsim iki sausio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 17, 08:50)
Elenut,  console.gif O ginė nesiūlo iš karto antros LP  g.gif

tai kad cia man buvo jau antra LP, dabar pailsesiu truputi...
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 09 17, 09:03)
tai kad cia man buvo jau antra LP, dabar pailsesiu truputi...

Nu tada pailsėk ax.gif O ilsėsiesi su YAZ smile.gif Kas tas yr g.gif Kaži man tiktų g.gif Baisiai nenoriu eiti pas savo ginę, nes jinai mane NERVUOJA, jaučiu, kad ir aš ją nervuoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 17, 09:11)
Nu tada pailsėk  ax.gif O ilsėsiesi su YAZ  smile.gif  Kas tas yr g.gif Kaži man tiktų  g.gif Baisiai nenoriu eiti pas savo ginę, nes jinai mane NERVUOJA, jaučiu, kad ir aš ją nervuoju  doh.gif  lotuliukas.gif

YAZ tai tokios 24/4 KT kai nereikia daryti pertraukos tarp jų gėrimo... nu čia atseit naujausios, geriausios ir aišku... brangiausios doh.gif Gali pagooglinti ir tikrai daug info rasi, o ir Siguliukas gėrė jas po LP
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 09 17, 09:16)
YAZ tai tokios 24/4 KT kai nereikia daryti pertraukos tarp jų gėrimo... nu čia atseit naujausios, geriausios ir aišku... brangiausios doh.gif  Gali pagooglinti ir tikrai daug info rasi, o ir Siguliukas gėrė jas po LP

Ane bigsmile.gif Nu einu pagooglinsiu mirksiukas.gif
Ne piniguose laimė irnesakyk.gif
Atsakyti
Ice tea, taip aš gėriau YAZ. gal atsimenat vis "verkdavau" kad jas reik gert. tipo naujausios ir idealiausios nuo endo, nors kitas gydytojas rekomendavo DIANE kuris turi daugiau estrogeno nei YAZ ir DAR geresnis.
Mergos pirkit jas CAMELIA su nuolaida tai apie 48-46lt kainuos.

Šalutinis poveikis tik moralinis buvo.
Atsakyti