QUOTE(Inga04 @ 2010 09 15, 22:02)
Patikek manim Avvka,man ir staigmena buvo,todel dar ir negaliu patiket tuo kas vyksta,gal vien todel kad tiek visko patirta per tuos 2 metus. Bet kaip ir sakiau,nepyk,bet dar kol kas nedekosiu

,biskutuka veliau
Ir gerai AVVKA sako,kad nosytes aukstyt,pasibels laime i kiekvienos duris,reikia tik islaukti,ir ne viena jau supuoja savo angelelius ir su 4 st endo.
Viskas bus gerai! Kitaip ir negali but
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 15, 22:12)
zuiki, o endo tau stebėjo nėštumo metu ir po gimdymo?

kaip dabar su ja? sustojo? ar toliau veisiasi? aš ir į priekį mąstau
Siguliuk, kaip dabar su endo tikrai nezinau. Esu jau susitaikius su ta mintim, kad ja turesiu visa gyvenima
Savo istorija, kaip ir Inga04 esu rasiusi seniai seniai
As pastojau beveik is kart po antros laparoskopijos ( beje su IUI pagalba ). Zodziu, po gydymo Dipherelinu ir 5 men klimakso, mano endo is IV stadijos virto I stadija. Po to 9 menesiai nestumo ir dabar dar 9 menesiai be mmm, kadangi vis dar pati maitinu. Taigi, labai tikiuosi, kad po tokios nemazos pertraukos, mano endo bent jau neprogresuoja... O kaip bus net nenumanau! Aiskau, idealiausia butu vel pastot ir vel daryti kiek imanoma didesni laiko tarpa be mmm..Bet cia jau viskas tik Dievo valioj
O siaip as nieko ypatingo nejutau turedama endo IV stadija ( isskyrus tepliojimus ir skausmingas mmm) tai nezinau ar pajusiu jei ji vel bujos! Nu, bet kuriuo atveju viskas dar pries akis