Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

QUOTE(Butvilė @ 2010 03 28, 12:50)
Taip antradieni, sake atvykti apie pirma...  lithuania.gif

kaip faina, Keberiokst eina 12 val, mes 12.30, jus 13 smile.gif susimatysim thumbup.gif jus cia pirmam visitui, taip? rolleyes.gif
Antradieni Lietuva sturmuoja Ryga lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 28, 13:54)
kaip faina, Keberiokst eina 12 val, mes 12.30, jus 13 smile.gif susimatysim  thumbup.gif jus cia pirmam visitui, taip?  rolleyes.gif
Antradieni Lietuva sturmuoja Ryga lithuania.gif

nu nea Amade... ne pirma - antra. Pziurek musu laiskelius, jeigu neistryniai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 03 28, 13:01)
nu nea Amade... ne pirma - antra. Pziurek musu laiskelius, jeigu neistryniai.  ax.gif

doh.gif nu ot blondine as blush2.gif jau prisiminiau 4u.gif
Atsakyti
Oho, Bykova irgi prades dirbti konvejeriu tongue.gif
Man truputi idomu, kaip jus per puse valandos spesite pasikonsultuoti, nes musu pirmas vizitas buvo nepilnai 2 val, na i ta dar iejo kraujo paemimas. Pas Bykova kabinete isbuvom valanda tai tikrai, jei ne daugiau, nes is pradziu ji pakalbejo su manim ir vyru kartu, paskui su manim viena ir pasku idar su vyru vienu. Aisku, su juo ten gal kokias 10 min, nes nebuvo apie ka kalbetis biggrin.gif
Ber siaip ar taip, smagu, jei tik ji gales padaryti daugiau lietuvisku seimu laimingais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 03 28, 14:23)
Oho, Bykova irgi prades dirbti konvejeriu  tongue.gif
Man truputi idomu, kaip jus per puse valandos spesite pasikonsultuoti, nes musu pirmas vizitas buvo nepilnai 2 val, na i ta dar iejo kraujo paemimas. Pas Bykova kabinete isbuvom valanda tai tikrai, jei ne daugiau, nes is pradziu ji pakalbejo su manim ir vyru kartu, paskui su manim viena ir pasku idar su vyru vienu. Aisku, su juo ten gal kokias 10 min, nes nebuvo apie ka kalbetis  biggrin.gif
Ber siaip ar taip, smagu, jei tik ji gales padaryti daugiau lietuvisku seimu laimingais  4u.gif

g.gif matyt treciadienio seimas perkele i antradieni, nes as buvau treciadieniui uzsirasius, o po to Bikova man paskambijo, atsiprase, kad treciadieni jos nebus, tai perkelem i antradieni. ax.gif
kadangi as ir Butvile jau ne pirmam kartui vaziuojam, gal 2 val nereiks. Tai kiek Keberiokst uztruks mirksiukas.gif Mes labai neskubesim ant 12.30, nes vis tiek reiks palaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 28, 12:33)
Galesim padaryt sito skyrelio susitikima antradieni RRC  thumbup.gif  biggrin.gif

Gal geriau darom susitikimą kur Kaune, tai tada plačiau savo įspūdžiais pasidalintumėte ir su tom, kurios antradienį RRC nedalyvaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 03 28, 16:57)
Gal geriau darom susitikimą kur Kaune, tai tada plačiau savo įspūdžiais pasidalintumėte ir su tom, kurios antradienį RRC nedalyvaus  4u.gif

Sutinku,bet as jauciu tik sestadienio popiete galiu kelioms valandelems atsilaisvinti. ax.gif
Beje,kiek man mazdaug latu veztis ten?Na pirmam kartui?
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 03 28, 17:57)
Gal geriau darom susitikimą kur Kaune, tai tada plačiau savo įspūdžiais pasidalintumėte ir su tom, kurios antradienį RRC nedalyvaus  4u.gif

galim drinks_cheers.gif tik mes savaitgali turbut pas mano tevus leksim doh.gif nors dar nezinau tiksliu planu ax.gif
Keberiokst, tu pirmadieni (balandzio 5) isskrendi, ane?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 28, 18:35)
Sutinku,bet as jauciu tik sestadienio popiete galiu kelioms valandelems atsilaisvinti. ax.gif

mes sumokejom 195 Latus (tiksliau mokejom eurais - 272 kazkur). Ir kitos kiek pamenu nuo 180 Latu mokejo pirmais kartais... Tai kad paiismkit 200 Latu, daugiau nemanau, kad prireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 28, 18:35)

Man tinka ir šeštadienis, tinka ir bet kuri kita diena kitą savaitę (po darbų).
O pas Bykovą išleidom apie 180-190 latų. Sėkmės antradienį 4u.gif
Atsakyti
Aha,pirmadieni apie 12 lektuvas smile.gif

O tai ten galima ir eurais?Man taip tikrai patogiau,as likucius euru tikrai rasciau kur isleist,va su latais,tai kazkiek atgal issikeisi,bet smulkiu niekas nebepriima.

As is esmes dar penktadienio vakare galeciau,bet kol negrizau tai viskas ir taip su klaustuku.Reikalu dafiga ir biski,tai jei viskas ok,tai gerai,o jei teks ka atidet,tai su laiku visai ne kas bus.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 28, 19:43)
As is esmes dar penktadienio vakare galeciau,bet kol negrizau tai viskas ir taip su klaustuku.Reikalu dafiga ir biski,tai jei viskas ok,tai gerai,o jei teks ka atidet,tai su laiku visai ne kas bus.

Viskas suprantama. Išeis susibėgti, tai išeis. Jei ne, tai gal kada kitą kartą.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 28, 19:43)
Aha,pirmadieni apie 12 lektuvas  smile.gif

O tai ten galima ir eurais?Man taip tikrai patogiau,as likucius euru tikrai rasciau kur isleist,va su latais,tai kazkiek atgal issikeisi,bet smulkiu niekas nebepriima.

Mes tai Eurais mokejom biggrin.gif nes buvom tokie protingi, kad pamirsom, jog vasario 16 Lietuvoj bankai nedirba doh.gif O Latvijoj irgi neberadom, kur issikeist rolleyes.gif

O uz smulkius latus galima Karvuciu prisipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti