QUOTE(wow.as @ 2010 03 26, 16:32)
Ikisiu ir as savo trigrasi del pasitikejimo RRC ir Bykova. Pirmas vizitas man irgi buvo toks - nu nu, ka mums darysit, kokius tyrimus ir pan. Paskui jau po truputi nusiraminau, kai ji papasakojo, kaip ir kas vyksta. Zodziu esu as jau po pirmos injekcijos, kaip supratau, tai pries IVF turi bent 2 tas injekcijas daryti. Be to, ji labai pabreze, kad pagal musu rodiklius, turetu mums ir natur kibti (ta sako ir mano gine), tai antra injekcija gausiu pora dienu prie O, sako buna daug atveju, kad po tokiu injekciju buna

tada nebeprisireikia nei IUi, nei IVF. Aisku, viskas cia Dievo rankose, bet as tikiu, nors tie isskirtiniai atvejai dazniausiai buna ne mums, nebent tie, kur su nelabai gera pabaiga...
Del slopinanciu vaistu, as viena IUI turejau su jais, po to ziauriai nusilpo organizmas, tai daugiau nelabai noreciau kartoti. O injekcija panasu i tuos slopinancius vaistus, nes pasak Bykovos, suleidus injekcija, organizmo pastangos atakuoti 'svetimkuni' susitelkia i ta injekcija, o ne i leliaus isitvirtinima, todel daug ir yra laimingu atveju, kai po ju pastojama. Tai vat, belieka tiketi

kadangi as neturiu iskalbos dovanos, tai buna sunku isreikst tuos jausmus, kuriuos sukelia toks naujas "miskas" kaip Bikova

Bet labai puikiai pasakei apie ta pirma vizita
Tos injekcijos mane irgi ziauriai traukia ir domina , nors net nezinau, ar mums jas taikys, bet manau, kad taikys

Vakar net pasisaipiau is MB, sakau, kad tie vargsai vyrai, nes net ju kraujo lasteles suleidzia zmonom, kad zmonu organizmas turetu ant ko savo "pykti" isliet
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion