Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

teip teip, vaikams idomiu pasaku tikrai bus is ko pasakot biggrin.gif

na, visada sakydavo kad prasti embrionai del prastos spermos...kad butu prastos kiausialastes tiesiai nesake, nebent ka pati prisigalvot galiu, ypac po to, kai embriologe sake, kad gera kiausialastes ir prasta spermatozoida sutvarko... smile.gif
Na dabar darysim kitoj klinikoj, tai paziuresim kas bus per kitoniskumai smile.gif

O gal ka isskaitei kaip pagerinti kiausialasciu kokybe? Siaip visi mano hormonai, laparoskopijos, biopsijos ir pan. - visur geri atsakymai, stimuliuojasi irgi normaliai, tai..... nu ka as galiu zinot kokios tos kiausialastes..gi labai jau netiria ju, kiek kokiu gauna, tiek ir apvaisina.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 25, 18:59)
Ir vaikams ka papasakot  biggrin.gif
O ka del kiausialasciu patys gydytojai sako?......

Atsakyti
apie kiausialasciu kokybe ne per daugiausiai zinau,o siaip tai kazkada domejausi ar del nesivystanciu ar negimdiniu gali buti kalta sperma.Tai va,usa po keliu nepasisekusiu ivf galima darytis issamesni spermos tyrima,kur nustato ar nepakitus spermatozoido dnr fragmentacija.Va sitas pakitimas gali nulemti nesekminga embrioniuko likima,kai letai dalinasi,juda ir is vis nustoja.Veliau pagooglinsiu ties sia info,gal rasiu ka konkreciau.
Kazin musiskiai gydytojai ka nors apie tai zinotu? g.gif
Atsakyti
buvau susiradus galimybe kur spermatozoidu dnr tyrimus atliktu, irgi LV smile.gif bet kas is to...nes taip patikrintas spermatozoidas jau apvaisinimui nebetinkamas - tai bergzdzias reikalas..nors ir visus is vieno meginuko patikrintu, kaip gi butu tikri, kad kitas nudrozimas irgi toks pats... smile.gif ai del tu spermatozoidu tai nevark smile.gif
darysim IMSi ir tikiuosi ras geriausius is blogiausiu biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 25, 21:51)
.....
Kazin musiskiai gydytojai ka nors apie tai zinotu? g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 03 25, 21:08)
buvau susiradus galimybe kur spermatozoidu dnr tyrimus atliktu, irgi LV smile.gif bet kas is to...nes taip patikrintas spermatozoidas jau apvaisinimui nebetinkamas - tai bergzdzias reikalas..nors ir visus is vieno meginuko patikrintu, kaip gi butu tikri, kad kitas nudrozimas irgi toks pats... smile.gif ai del tu spermatozoidu tai nevark smile.gif
darysim IMSi ir tikiuosi ras geriausius is blogiausiu  biggrin.gif  rolleyes.gif

Euromergele tai daysite vel IVF VK su IMSI?
Atsakyti
smile.gif nezinau prie kurios vietos priskirti zodeli "vel" biggrin.gif ar vel IVF, ar vel VK, ar vel IMSI smile.gif bet vienzho taip, darysim vel IVF, kartu su IMSI si kart 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2010 03 26, 11:25)
vel IVF VK su IMSI?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 03 25, 21:08)
darysim IMSi ir tikiuosi ras geriausius is blogiausiu  biggrin.gif  rolleyes.gif

g.gif o tai sakai, kad tas spermatozoidu dnr informatyvus tik tam kiekiui, kuri tiria, o kitas kartas gali jau visai kitoks but? unsure.gif na, as tai cia visai nesuprantu, bet manyciau, kad ta sperma daugiau/maziau tokia pati buna, jei nieko neartoji jos gerinimui. Ar as netaip mastau? unsure.gif

ir mes uzvakar darem spermograma. Tai prisiskaicius Euromergeles, ziuriu, kad pas maniski tu milijonu klaikiai daug (is viso 453 mln, 1ml - 150), o judrumas tai jau nelabai - A-15%, B-20%. Bet mes darem cia LT... nors ir pries tai 2 darytos ten pat spermogramos buvo panasios su tiek daug milijonu unsure.gif tai ir mastau, ar cia taip daug tu milijonu ar kokie kitokie matavimo vienetai g.gif nes nuo tiek milijonu, tie 15% judriu spermatozoidu gaunasi 68 milijonai unsure.gif tai visai nebaisiai biggrin.gif nieko nesuprantu cool.gif

aisku, cia ne apie tai skyrelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 26 kovo 2010 - 11:27
Ikisiu ir as savo trigrasi del pasitikejimo RRC ir Bykova. Pirmas vizitas man irgi buvo toks - nu nu, ka mums darysit, kokius tyrimus ir pan. Paskui jau po truputi nusiraminau, kai ji papasakojo, kaip ir kas vyksta. Zodziu esu as jau po pirmos injekcijos, kaip supratau, tai pries IVF turi bent 2 tas injekcijas daryti. Be to, ji labai pabreze, kad pagal musu rodiklius, turetu mums ir natur kibti (ta sako ir mano gine), tai antra injekcija gausiu pora dienu prie O, sako buna daug atveju, kad po tokiu injekciju buna nestuke.gif tada nebeprisireikia nei IUi, nei IVF. Aisku, viskas cia Dievo rankose, bet as tikiu, nors tie isskirtiniai atvejai dazniausiai buna ne mums, nebent tie, kur su nelabai gera pabaiga... ax.gif

Del slopinanciu vaistu, as viena IUI turejau su jais, po to ziauriai nusilpo organizmas, tai daugiau nelabai noreciau kartoti. O injekcija panasu i tuos slopinancius vaistus, nes pasak Bykovos, suleidus injekcija, organizmo pastangos atakuoti 'svetimkuni' susitelkia i ta injekcija, o ne i leliaus isitvirtinima, todel daug ir yra laimingu atveju, kai po ju pastojama. Tai vat, belieka tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 03 26, 16:32)
Ikisiu ir as savo trigrasi del pasitikejimo RRC ir Bykova. Pirmas vizitas man irgi buvo toks - nu nu, ka mums darysit, kokius tyrimus ir pan. Paskui jau po truputi nusiraminau, kai ji papasakojo, kaip ir kas vyksta. Zodziu esu as jau po pirmos injekcijos, kaip supratau, tai pries IVF turi bent 2 tas injekcijas daryti. Be to, ji labai pabreze, kad pagal musu rodiklius, turetu mums ir natur kibti (ta sako ir mano gine), tai antra injekcija gausiu pora dienu prie O, sako buna daug atveju, kad po tokiu injekciju buna  nestuke.gif  tada nebeprisireikia nei IUi, nei IVF. Aisku, viskas cia Dievo rankose, bet as tikiu, nors tie isskirtiniai atvejai dazniausiai buna ne mums, nebent tie, kur su nelabai gera pabaiga...  ax.gif

Del slopinanciu vaistu, as viena IUI turejau su jais, po to ziauriai nusilpo organizmas, tai daugiau nelabai noreciau kartoti. O injekcija panasu i tuos slopinancius vaistus, nes pasak Bykovos, suleidus injekcija, organizmo pastangos atakuoti 'svetimkuni' susitelkia i ta injekcija, o ne i leliaus isitvirtinima, todel daug ir yra laimingu atveju, kai po ju pastojama. Tai vat, belieka tiketi smile.gif

drinks_cheers.gif kadangi as neturiu iskalbos dovanos, tai buna sunku isreikst tuos jausmus, kuriuos sukelia toks naujas "miskas" kaip Bikova biggrin.gif Bet labai puikiai pasakei apie ta pirma vizita biggrin.gif

Tos injekcijos mane irgi ziauriai traukia ir domina , nors net nezinau, ar mums jas taikys, bet manau, kad taikys ax.gif Vakar net pasisaipiau is MB, sakau, kad tie vargsai vyrai, nes net ju kraujo lasteles suleidzia zmonom, kad zmonu organizmas turetu ant ko savo "pykti" isliet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 26, 18:14)
drinks_cheers.gif kadangi as neturiu iskalbos dovanos, tai buna sunku isreikst tuos jausmus, kuriuos sukelia toks naujas "miskas" kaip Bikova  biggrin.gif  Bet labai puikiai pasakei apie ta pirma vizita  biggrin.gif

Tos injekcijos mane irgi ziauriai traukia ir domina , nors net nezinau, ar mums jas taikys, bet manau, kad taikys  ax.gif Vakar net pasisaipiau is MB, sakau, kad tie vargsai vyrai, nes net ju kraujo lasteles suleidzia zmonom, kad zmonu organizmas turetu ant ko savo "pykti" isliet  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai taip, vargsai tie vyrai.
As kuo toliau, tuo labiau savimi stebiuosi, kad atsiduodu kitu zmoniu gydymui. Bet manau, kad sitaip reikia, nes jei íjungiu' prota, baisiai sunku viska suvokti, o kuo daugiau zinai, tuo daugiau klausimu kyla, tuo labiau pradedi jaudintis del kiekvieno dalyko. Todel kartais tiesiog geriau atsiduoti profesionalamas, nes tai irgi padidina sekme.

Kuri sekanti vaziuoja i RRC? Aisku, bet T.P.Keberiokst ir Euromergeles, kita savaite is jusu turesim daug ziniu. Svarbiausia, kad RRC butu tai, ko labiausiai ir reikia stebukliuku atsiradimui 4u.gif
Atsakyti
Vaziuojam antradieni.Kazkaip idomiai gaunasi,vieni is LT,kiti is UK,susitikimas LV smile.gif
[/quote]

As busiu su trispalve biggrin.gif kad viena kita pazintumem 4u.gif
Atsakyti
[quote=Butvilė,2010 03 28, 12:01]
Vaziuojam antradieni.Kazkaip idomiai gaunasi,vieni is LT,kiti is UK,susitikimas LV smile.gif
[/quote]
As busiu su trispalve biggrin.gif kad viena kita pazintumem 4u.gif
[/quote]

ar ir tu antradieni vaziuoji? bigsmile.gif kelinta val? Galesim padaryt sito skyrelio susitikima antradieni RRC thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip antradieni, sake atvykti apie pirma... lithuania.gif
Atsakyti