Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

QUOTE(Amade @ 2010 04 08, 14:40)
doh.gif  blyn, nu negavau ir nezinau, cia man dar rasyt, ar skambint, ar nestresuot ir laukt, nes tableciu ivairiausiu pilna palange prisidejus  g.gif

Nu idomiai g.gif
Man ka tik antra email atsiunte,su slapimo tyrimais.Tik negaliu dokumento atidaryt,prasysiu persiusti kitam formate.
Liepe nusipirkti пасту фитолизиновую ,gal kuri zinot kas cia per velnias?Su kuom valgoma ji jau parase.Vertejas vercia,kad makaronai hihihi.gif Lietuvoj butu imanoma nusipirkti,o gal kuri lotyniska varda jam zinotu?
Papildyta:
radau jau,kazkokia fitolizin pasta.Nu bandysim,ka bedarysi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 08, 16:54)
Nu idomiai  g.gif
Man ka tik antra email atsiunte,su slapimo tyrimais.Tik negaliu dokumento atidaryt,prasysiu persiusti kitam formate.
Liepe nusipirkti пасту фитолизиновую ,gal kuri zinot kas cia per velnias?Su kuom valgoma ji jau parase.Vertejas vercia,kad makaronai hihihi.gif Lietuvoj butu imanoma nusipirkti,o gal kuri lotyniska varda jam zinotu?
Papildyta:

fitolizin-lenkiska ta pasta,ja reikia ismaisyt 1 arbatini sauksteli puse stiklines siltam van deni ir gert,bet ji labai neskani tai as is saukstelio tiesiai i burna ir uzsigeriu,abejoju ar londone yra tok ax.gif ios pastos,nors ka galai zinot,lotynisko pavadinimo ,kaip ir nera,pabandyk,gal atsisiust is lt ,ar lenkijos is kur pigiau gausis verysad.gif
Atsakyti
Skambink biggrin.gif s ka tik gavau meila, kad gerklej rado bakteriju, kad nepamena ar man sake ir kad nusiirkti Citrosept ir paskambint pasakys kaip gerti biggrin.gif gerkle dare kovo 11 diena ir jau as seniai geriu ta Citrosept ir jau seniai jai skambinau kaip gerti, o ir buvau gi tik ka injekcijai ir mate kad geriu, net uzsirase biggrin.gif
sumaise jai prota tie litovcai lotuliukas.gif

QUOTE(Amade @ 2010 04 08, 16:40)
doh.gif  blyn, nu negavau ...

Papildyta:
valysi dantis? g.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 08, 16:54)
Liepe nusipirkti пасту фитолизиновую ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 04 08, 10:51)
nezinau ar dangutex prisiskambino, biski patikslinsiu telefona: +37167374438  4u.gif

Sveikutes,
Siandien prisiskambinau ir uzsirasiau balandzio 16 dienai thumbup.gif , tik arteja mm laikas, bijau, kad gali tekti atideti apsilankyma.
Taciau esu pilna vilciu ir entuziazmo smile.gif
Kaip Jus? Vis paskaitau si skyreli, matau, kad labai daug tyrimu daro. Manau gerai, kad visapusiskai istyria. Gal kokia uzsislapstinusia nenaudele priezasti randa.

Dar karta dekui uz pagalba!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangutex: 08 balandžio 2010 - 17:46
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 08, 15:54)
Nu idomiai  g.gif
Papildyta:

Skaitei tos pastos anotaciją? Pasižymi "... šlapimą varančiu poveikiu...". Ar tu tikra, kad tau to ir reikia?
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 04 08, 20:22)
Skaitei tos pastos anotaciją? Pasižymi "... šlapimą varančiu poveikiu...". Ar tu tikra, kad tau to ir reikia?

blink.gif blink.gif doh.gif normaliai unsure.gif gal Keberiokst nori dar daugiau laiko wc praleist biggrin.gif

O as jauciu, ryt reiks dar karta rasyt, kur mano tyrimu rezultatai g.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 07, 18:04)
g.gif  o tai kaip visi tyrimu ats? daug nukrypimu?
Protexinas turbut del to, kad pries 5 metus atibiotikus gerei  biggrin.gif 

kopeja IgE noteksana - as nezinau ka sitas reiskia  unsure.gif

tada gal mano sekanti eile bus laiskeliui  cool.gif

Butvile kazi gavo ats irgi?  g.gif

Sveikutės mergaitės, Butvilė ats. dar negavo, sakė veluoja Bykova kažkodėl g.gif kai gaus -parasys.
Atsakyti
blink.gif nu siandien dar viena laiska parasiau (atsiprasau, kad trugdau, nu bet gal galit atsiust ats...), bet nifiga jokio ats blink.gif
tai gal man ir nereik zinot tu ats? g.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal galit pakomentuoti progesterona,vakar pasidariau tyrimus ir žiuriu kad čia kažkas nekas ,per daug ane? Aš tai nesilaukiu smile.gif
ANALITĖ REZULTATASNORMOS PASTABOS
PG47.21 nmol/l0.600 - 4.700 !
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 04 09, 00:08)
Sveikutės mergaitės, Butvilė ats. dar negavo, sakė veluoja Bykova kažkodėl g.gif kai gaus -parasys.

Bykova buvo isvykus iki 6 d.,o kai buvau,tai sake visu tyrimai veluos,bus nuo 9d.kazkur atsakymai.kantrybes mergaiciukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 04 10, 11:06)
Sveikutes , gal galit pakomentuoti progesterona,vakar pasidariau tyrimus ir žiuriu kad čia kažkas nekas ,per daug ane? Aš tai nesilaukiu smile.gif
ANALITĖ REZULTATASNORMOS PASTABOS
PG47.21 nmol/l0.600 - 4.700 !

g.gif tai jei cia toks progesteronas antroj ciklo pusej, tai kiek pamenu, tai reiskia, jog tau ovuliacija ivykus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes.gal kuri kauniete vaziuos greitu laiku pas Bykova g.gif turiu prasyma.man reikia vaistuku.privezciau latus pries vaziuojant ax.gif
Atsakyti