Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

QUOTE(Amade @ 2010 04 12, 12:30)
aha... bent jau siaureja ieskomu problemu sritys  ax.gif  g.gif  o tai del kiausintakiu, ka galima daryt?  g.gif  jei tarkim juos pasalint, tai kaip ir nebelieka rizikos negimdiniam nestumui? ar kaip dar galima sprest ne taip drastiskai problemas?  unsure.gif
O as ryt varau i pirma akupunktura  biggrin.gif

Nu tas tai taip,siaureja.Nezinau kur daugiau ieskot reiktu.
Del kiausintakiu,tai vieno jau ir nebeturiu,ta likusi vis laikau geresniems laikams smile.gif Salint kol kas nedristu,nors viena gydytoja sake,kad taip butu geriausia,kad tikrai jau jokio sanso neliktu negimdiniui.Tik tiek,kad as beviltiska optimiste tai dar ir stebuklo natur kada nors tikiuosi ax.gif Nu gal jau man visai nebegerai,bet kol kas yra kaip yra smile.gif
Pasalinti visada juos spesiu,o atgal jau nebesustatys.
Lieka kol kas bandyt IVF,praeita savaite su mb nuvezem jo tyrimus ir man echo dare,poryt pirmas pokalbis- toks jausmas,kad i pirma klase eiciau biggrin.gif
Klausimas tik kada darys,ir ar vaziuot i ryga injekcijoms pries ar bandyt be?Parodysiu dar sitiems tyrimus,ziuresiu ka sakys.
Faina akupunktura,man patikdavo.Reiks gal ir vel pradet(nors ta pas kuria vaiksciojau dare tyrima man,panasiu i foli metodu-sake as pati sveikiausia is ja lankiusiu zmoniu),tokia ramybe man po jos uzeidavo,ir ilgam.Parasyk kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 12, 13:39)

Pasalinti visada juos spesiu,o atgal jau nebesustatys.
Lieka kol kas bandyt IVF,praeita savaite su mb nuvezem jo tyrimus ir man echo dare,poryt pirmas pokalbis- toks jausmas,kad i pirma klase eiciau  biggrin.gif
Klausimas tik kada darys,ir ar vaziuot i ryga injekcijoms pries ar bandyt be?Parodysiu dar sitiems tyrimus,ziuresiu ka sakys.
Faina akupunktura,man patikdavo.Reiks gal ir vel pradet(nors ta pas kuria vaiksciojau dare tyrima man,panasiu i foli metodu-sake as pati sveikiausia is ja lankiusiu zmoniu),tokia ramybe man po jos uzeidavo,ir ilgam.Parasyk kaip seksis  mirksiukas.gif

na taip, pasalint visada galima, o atgal neisodinsi ax.gif o kodel tau po IVF tie embrioniukai nukeliauja i kiausintaki? g.gif kas ten juos taip traukia unsure.gif

ai, dar parasau, ka naujo man dare:
IMUNA STATUSA NOTEIKŠANA:
Kopeja IgE notekšana - 31,23 IU/ml (0.00-87.00)
Fosfolipidu antivielas IgG - 10.00 GPLU/ml (0.00-10.00)
Fosfolipidu antivielas IgE - 1.10 PMLU/ml (0.00-10.00)

Tai cia su AFS kazkas man daryta ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 12, 13:12)
na taip, pasalint visada galima, o atgal neisodinsi  ax.gif o kodel tau po IVF tie embrioniukai nukeliauja i kiausintaki?  g.gif kas ten juos taip traukia  unsure.gif

ai, dar parasau, ka naujo man dare:
IMUNA STATUSA NOTEIKŠANA:
Kopeja IgE notekšana - 31,23 IU/ml (0.00-87.00)
Fosfolipidu antivielas IgG - 10.00 GPLU/ml (0.00-10.00)
Fosfolipidu antivielas IgE - 1.10 PMLU/ml (0.00-10.00)

Tai cia su AFS kazkas man daryta ar kas?  g.gif

As dar nedarius nei karto ivf,visi nestumai natur pastota.Tai va ir galvoja,kad ivf apeis tuos kiausintakius ir leliukas isitaisys gimdoje.

Tas pirmas tai bendras imuninis tyrimas,atliekamas alergenams nustatyti.Jis pas mane buvo 180,t.y dvigubai virsijo normas.Bet kaip minejau tai labiau momentinis rodiklis,jei ka suvalgei ar buvai salia alergija kelianciu daiktu.Kiek vaisingume jie vertinami,net neisivaizduoju,gal ir turi kokia reiksme.Reiketu pasigilinti.
Tie kiti,tai manau,kad fosfolipidiniai antikuniai.Tik,kad nustatyti afs turi buti antikardiolipinas ir lupus antikogualiantas padideje.

Noriu i LT.Kazkokia nostalgija uzejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 12, 15:50)
Tik,kad nustatyti afs turi buti antikardiolipinas ir lupus antikogualiantas padideje.

o is kur tokia info? g.gif
mat labai tada idomiai gaunasi: pradzioje Embrions rado man lupus anticoagulantis (fosfolipidai ir kardiolipinas buvo geri), taciau antra kart kartojo fosfolipidus ir kardiolipinus (neigiami) ir teige Treijsas, kad vat jie is parodo kad AFS nera g.gif matyt todel antrakart lupus ant. netyre.
tai nieko nesupratntu tada doh.gif
ketinu pasikartoti ta lupus be jo zinios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 12, 14:02)
o is kur tokia info?  g.gif
mat labai tada idomiai gaunasi: pradzioje Embrions rado man lupus anticoagulantis (fosfolipidai ir kardiolipinas buvo geri), taciau antra kart kartojo fosfolipidus ir kardiolipinus (neigiami) ir teige Treijsas, kad vat jie is parodo kad AFS nera  g.gif matyt todel antrakart lupus ant. netyre.
tai nieko nesupratntu tada  doh.gif
ketinu pasikartoti ta lupus be jo zinios  ax.gif

Is tu knygu,kur turiu parsisiuntus.Cia kur tau buvau prizadejus ta antra faktoriu surast,tai jis lupusas.
Paziuresiu,gal to pacio autoriaus nete kokia parasyta info yra.
Gal kiekvienas medikas vis kitaip vertina ta pacia info,net neisivaizduoju nuo ko tai priklauso.Bet ant vieno aspekto labai dauguma(bent uzsienio sutaria),kad patvirtinti afs sitie tyrimai turi buti teigiami du kartus paimtuose tyrimuose apie 6 savaiciu skirtumu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 12, 14:50)
* As dar nedarius nei karto ivf,visi nestumai natur pastota.Tai va ir galvoja,kad ivf apeis tuos kiausintakius ir leliukas isitaisys gimdoje.

** Tas pirmas tai bendras imuninis tyrimas,atliekamas alergenams nustatyti.Jis pas mane buvo 180,t.y dvigubai virsijo normas.Bet kaip minejau tai labiau momentinis rodiklis,jei ka suvalgei ar buvai salia alergija kelianciu daiktu.Kiek vaisingume jie vertinami,net neisivaizduoju,gal ir turi kokia reiksme.Reiketu pasigilinti.
Tie kiti,tai manau,kad fosfolipidiniai antikuniai.Tik,kad nustatyti afs turi buti antikardiolipinas ir lupus antikogualiantas padideje.
Noriu i LT.Kazkokia nostalgija uzejo verysad.gif

* ai, o man kazkaip vis atrode, kad jus IUI ir IVF darot... blush2.gif

** g.gif tai matai su tom alergijom... jauciu po keliu savaiciu, kai prasidetu man sienlige, tai vel tie tyrimukai butu belekokio dydzio doh.gif nesuprantu, kam tada juos tirt, jei tai labai momentinis ir neinformatyvus reikalas? g.gif

o tuos fosfolipidus kazi kam tada man taip dare? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 12, 14:41)
* ai, o man kazkaip vis atrode, kad jus IUI ir IVF darot...  blush2.gif

**  g.gif  tai matai su tom alergijom... jauciu po keliu savaiciu, kai prasidetu man sienlige, tai vel tie tyrimukai butu belekokio dydzio  doh.gif nesuprantu, kam tada juos tirt, jei tai labai momentinis ir neinformatyvus reikalas?   g.gif

o tuos fosfolipidus kazi kam tada man taip dare?  unsure.gif

Nu ne,dar tik darysim smile.gif

matyt ,kazka is ju sprendzia,reik manyt zino ka daro (arba ne biggrin.gif ,priklauso nuo pasitikejimo lygio).
Imunine,gal kaip kokia grandis,sutrikus vienai grandziai galima apie kita sutrikima nuspet.Na pvz del kileriu,jei palygint dvi grupres su diagnozuotu afs ir be jo,pirmai grupei daug didesni sansai (nepamenu kokie skaiciukai) tureti padidejusias kileres.
Del to imunoglobulino,tai cia bendrinis imunines parodymas.Man dar padare imunoglobulinus G,A,M.Kiek supratau si tie konkreciau apie kazka pasako.Ji kaip ir minejo,kad nedaro kileriu testavimo,o remiasi visai kitokiais tyrimais,kurie apie pacia situacija nusako ne ka prasciau.Na gal tai ir yra jos tie kiti tyrimai? g.gif Butu smagu rasti kokius nors publikuotus jos straipsnius,tai gal butu imanoma kazkaip galus suvesti?Ieskojau kazkiek,bet matyt populiari pavarde,tai arba meta nesamones arba pazinciu skelbimus. biggrin.gif Ir forumu latviu radus,bet su tokiom problemom temeles neuztikau.Tiksliau pasakius ir kantrybe truko po 4 valandu vertimo is latviu i lietuviu/latviu.Slieku ieskojimas kazkoks gavosi.Tik latviu delfio komentaruose uztikau kelis giriancius ja komentarus,kad daugeliui poru ji labai labai padejo.Ir Butvile grizus is Embrions sake,kad labai labai ja isgyre ir liepe pasitiketi.
E tai tuos antikunius alergenams parodo.Kai yra alergija gali tyrimuose desimtimis tukstanciu rodyti.
O pas tave tu kitu nera daryta?Nei dabar nei pirmam tyrime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 12 balandžio 2010 - 15:59
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 12, 15:52)
Nu ne,dar tik darysim  smile.gif

matyt ,kazka is ju sprendzia,reik manyt zino ka daro (arba ne  biggrin.gif ,priklauso nuo pasitikejimo lygio).
Imunine,gal kaip kokia grandis,sutrikus vienai grandziai galima apie kita sutrikima nuspet.Na pvz del kileriu,jei palygint dvi grupres su diagnozuotu afs ir be jo,pirmai grupei daug didesni sansai (nepamenu kokie skaiciukai) tureti padidejusias kileres.
Del to imunoglobulino,tai cia bendrinis imunines parodymas.Man dar padare imunoglobulinus G,A,M.Kiek supratau si tie konkreciau apie kazka pasako.Ji kaip ir minejo,kad nedaro kileriu testavimo,o remiasi visai kitokiais tyrimais,kurie apie pacia situacija nusako ne ka prasciau.Na gal tai ir yra jos tie kiti tyrimai? g.gif Butu smagu rasti kokius nors publikuotus jos straipsnius,tai gal butu imanoma kazkaip galus suvesti?Ieskojau kazkiek,bet matyt populiari pavarde,tai arba meta nesamones arba pazinciu skelbimus. biggrin.gif Ir forumu latviu radus,bet su tokiom problemom temeles neuztikau.Tiksliau pasakius ir kantrybe truko po 4 valandu vertimo is latviu i lietuviu/latviu.Slieku ieskojimas kazkoks gavosi.Tik latviu delfio komentaruose uztikau kelis giriancius ja komentarus,kad daugeliui poru ji labai labai padejo.Ir Butvile grizus is Embrions sake,kad labai labai ja isgyre ir liepe pasitiketi.
E tai tuos antikunius alergenams parodo.Kai yra alergija gali tyrimuose desimtimis tukstanciu rodyti.
O pas tave tu kitu nera daryta?Nei dabar nei pirmam tyrime?

na, pasitiket tai kaip ir pasitikim. Ypac MB ziuriu, kad labai nusiteikes, ir visas tabletytes saziningai geria, ir domisi thumbup.gif As kazkaip idomiai ziuriu kol kas, bet smagu matyt pagerejusus tyrimu ats., tai privercia tiketi, kad viskas teisingai daroma 4u.gif ir kad tokie paprasti is sono ziurint dalykai kaip kazkokie tinkamai parinkti papildai duoda tokius rezultatus thumbup.gif

as irgi ieskojau daugiau info apie RRC arba Bykova, bet ir mano kantrybe greit baiges doh.gif biggrin.gif

pas mane pirma karta tie Eozinofilai buvo ziauriai padideje, tai matyt del to antra karta dare tuos kitus tyrimus, ir viskas jau buvo normaliai g.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, o tu visada natur pastodavai??? Man irgi toks jausmas, kad darydavaisi IUI ar IVF, turbut maisau kazka jau blush2.gif
O del kiausintakio, kad ir vieno, bet sveiko, turbut neverta skubeti. Gerai sakai, kad spesi visada pasalinti ji.
Del IVF, tai ir musu, ir jusu manau situacijos panasios, nes nesame dare dar IVF, bet ja darant, anot mano gydytojos, tai yra kaip ir tyrimas tuo paciu, nes gali daug kas paaisketi, pvz del kiausialasciu kokybes, embrionu dalijimosi ir t.t. Todel ir norisi bandyti ta IVF, kai kiti tyrimai jau nieko negali pasakyti.
Ir del Bykovos, tai manau mes darysim kelias injekcijas pries IVF, o paskui jau ziureism, busim bent jau sirdy ramus, kad jei tik cia buvo problema, kad mes ja aplenkeme.
Daug klaustuku man kyla KODEL nepavyksta, bet kai pzinia, i tokius kausimus dazniausiai atsakymu nera, todel reikia galva aukstyn ir bandyti tol, kol ant ranku turesim savo lialiukus... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip taip,visada natur.Max ka esu darius tai stimuliacijas su clostilbegytu,bet visiskai nevertingas nes per jas nepastojau.Uzkimbu iskart pradejus vartot Thybona.Nu matyt SHBG pakelia,ir tiek betruksta.Nu bet galetu ir i gimda nukeliaut,vis uzstringa tuose kiausintakiuose.
Kazin nuo ko ta kiausialasciu kokybe priklauso-amziaus?ar jau gimsti su tokiom?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 13, 14:13)
Taip taip,visada natur.Max ka esu darius tai stimuliacijas su clostilbegytu,bet visiskai nevertingas nes per jas nepastojau.Uzkimbu iskart pradejus vartot Thybona.Nu matyt SHBG pakelia,ir tiek betruksta.Nu bet galetu ir i gimda nukeliaut,vis uzstringa tuose kiausintakiuose.

g.gif ale idomus klausimas g.gif
Atsakyti
tu gi googlemane - rasi ten atsakymus i visus klausimus biggrin.gif bet siaip tai amzius arba hormoniniai sutrikimai, iskaitant ir didesni FSH... daugiau nezinau del ko gali but 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 13, 15:13)

Atsakyti