Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

QUOTE(zanuda @ 2010 02 19, 16:22)
Kas samdė netradicinius, kas įdomesnio sugalvoja, pasidalinkite merginos smile.gif


na musu muzikantai buvo netradiciniai. tradicinius muzikantus as suprantu kai su akordijonais groja pasitinkant is pan.. su kaimiskom dainom, su karti karti degtine karti smile.gif na musu muzikantai dainavo lietuviskai, angliskai, rusiskai.. repertuaras lb platus smile.gif veda vakara patys ir pan.. va nuoroda i ju tinkalapi smile.gif

presto
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2010 01 14, 13:02)
"Dreams'ai" tikrai yra verti demesio  4u.gif O uz "grazius norus" visad reikia moketi mirksiukas.gif

sveikos,prasau, pasakykite kas nors Dreams kontaktus, ir gal zinot kie jie ima?
labai laukiu i a.z prasau
Atsakyti
Sveikutės mergytes,

Gal esate ką nors girdėjusios apie šiuos muzikantus „DJ Šaras ir Keksas“?

Beje ką galvojate apie 16Hz vestuvėse? 4u.gif 4u.gif 4u.gif


Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif norejau paklausti gal kas esat susidure per vestuves su grupe Belkanto? gal turit kokiu atsiliepimu? rolleyes.gif (http://www.belkanto.lt/)
Atsakyti
Aš rekomenduoju muzikantus, kurie grojo mūsų vestuvėse: Ričardą Mikalajūną (Vilnius) ir Saulių Zubkauską (Valkininkai) thumbup.gif

Su Ričardu susidūriau ne vienose vestuvėse ir nė karto neteko nusivilti: labai talentingas žmogus thumbup.gif Ypatingai patiko jaunimui, nes muzika buvo netradiciškai tradicinė - grojo, kaip ir prašėme, pakankamai žinomas dainas (taip pat aš prašiau, kad kai kurios dainos butų būtinai sugrotos), tačiau visaip interpretavo thumbup.gif Tad, neliko nieko kito, kaip tik šokti, šokti, šokti - ir taip iki 5 val. ryto thumbup.gif

Čia keletas nuorodų (tik ne iš vestuvinio repertuaro) su jo atliekamomis dainomis wub.gif

http://www.youtube.c...h?v=SY9VcOTkxd4
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 20 vasario 2010 - 11:02

Ievune, gal turi ju kontaktus?beje is kokio jie miesto?
Papildyta:
QUOTE(braidanti_ @ 2010 02 20, 12:03)
Ievune, gal turi ju kontaktus?beje is kokio jie miesto?



biggrin.gif

nu joa tik dabar pamaciau kad uzrasius tu miesta biggrin.gif ne visi diena mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braidanti_ @ 2010 02 20, 12:06)
Ievune, gal turi ju kontaktus?beje is kokio jie miesto?
Papildyta:
biggrin.gif

nu joa tik dabar pamaciau kad uzrasius tu miesta biggrin.gif ne visi diena mato smile.gif

Atsiųsiu žinute smile.gif

Aš pataisiau žinutę, iš pradžių nebuvau parašiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2010 02 20, 12:11)
Atsiųsiu žinute smile.gif

Aš pataisiau žinutę, iš pradžių nebuvau parašiusi smile.gif

Ir man atsiuskite kontaktus smile.gif gal taip pat zinot kiek jie kainuoja vakarui?
Atsakyti
Sveiki,
aš taip pat galėčiau parekomenduoti muzikantą Airidą iš Marijampolės (čia ne tas iš realybės šou) smile.gif Grojo draugės vestuvėse, žiauriai visi buvo patenkinti:ir vedimu ir muzika. Važinėja po visą Lietuvą jei reikia. Gal kam tekę jau susidurt su jo grojimu, nes jau groja apie 10 metų.Anksčiau daugiau grodavo Rokiškyje ir prie Kėdainių kažkur. Kiek žinau dabar kartas nuo karto groja kavinėj Marijampolėj,jei kam įdomu pasižiūrėt ką ir kaip dainuoja.
Vyro brolio vestuvėse grojo kažkoks muzikantas iš Kalvarijos (vardas lyg ir Valentinas), anksčiau grojęs grupėj Nars, jei dar kas pamenat. Tai buvo kažkoks košmaras, nes vulgarumas neapsakytas, jį matyt vis dar kamavo prisiminimai iš grupės laikų, nes labai daug grupės dainų grojo, kurių beveik niekas nemokėjo. Priprašyt kad nors truputį tyliau dainuotų buvo neįmanoma, net stebiuosi kaip po vestuvių seniukams širdies ritmai nesutriko. O kai ėjom prašyt, kad jau truputį padarytų pertraukėlę , nes jaunuosius reikėjo jau "gult varyt", mat jau vos ant kojų jaunoji benusilaikė iš nuovargio, tai dar bent 1,5val jis grojo,ir net nesiruošė pertraukėlės daryt. Kiek paklausi, vis "tuoj". Bet žiauriausia tai tas vulgarumas, net klausytis jau buvo šlykštu.
Atsakyti
QUOTE(SandruzeG @ 2010 02 20, 13:36)
Sveiki,
aš taip pat galėčiau parekomenduoti muzikantą Airidą iš Marijampolės (čia ne tas iš realybės šou)  smile.gif Grojo draugės vestuvėse, žiauriai visi buvo patenkinti:ir vedimu ir muzika. Važinėja po visą  Lietuvą jei reikia. Gal kam tekę jau susidurt su jo grojimu, nes jau groja apie 10 metų.Anksčiau daugiau grodavo Rokiškyje ir prie Kėdainių kažkur. Kiek žinau dabar kartas nuo karto groja kavinėj Marijampolėj,jei kam įdomu pasižiūrėt ką ir kaip dainuoja.


jei kam reikia tai radau kontaktini tel. 8-605-97763
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2010 02 13, 16:27)
ech uzimti jau mano dienelei. Dekui labai Jucikelis, gal dar ka pazistat, kurie dziaza, rokenrola, swinga koki groja?

Labukas, Daivuliau
Labai gaila, kad nepasiseke... Rekomendavau juos, nes tikrai maciau, dalyvavau, visi sveciai buvo patenkinti. Sekmes Jums!
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 02 19, 15:07)
siaip mes is alytaus esam, tik kad vestuves bus ne alytuj, o mazdaug ~30km uz jo. bet jie gal vaziuoja ir i uzmiesti smile.gif o gal zinai, kiek jie ima uz vakara? nu bet kokiu atveju bandysim skambintis.

kaina nuo 1000 iki 1300 ziurint kuri men vyrai groja super vedimas,zaidimai, turi savo foto / video dirba Z.Silinskas thumbup.gif
Atsakyti