Įkraunama...
Įkraunama...

~~~ Statomes namus Klaipedos krastuose ~~~

Pas mus kaimynai apacioje turi labradora, tai ramus toks suo, visai neloja,niekada nepagalvotumei kad suo namuose yra thumbup.gif ne taip kai pries tai, kai kaimynai turejo "stirniuka" doh.gif Nors vienas sukrebzdejimas laiptinej- jau jis loja, toks spokas, nuo zemes nesimato- o jau balselis... biggrin.gif Na dar man nepatinka labradorai, kadangi jie smirda... (o gal visi dideli sunys smirda g.gif ) Su ta kaimyne ir suniu ne karta esu kelusis liftu, tai tas kvapelis toks pakenciamas dar, bet karta kelemes kai lauke lijo ir jie parejo is pasivaiksciojimo doh.gif Mazasis sake kas cia taip smirda, as tuoj vemsiu.... O vyras grizo uz pusvalandzio, tai sake dar smirdejo lifte...
Kas del katinu ir baldu tai cia tikriausiai nuo katino priklauso. Drauge turi, tai jos britas niekur nei vieno ibrezimo nera padares,o pries tai tai turejo zveri doh.gif Nuomojame bute buvo izoplenas, tai tas katinas uzsilipdavo prie duru iki pat lubu ir laukdavo kol kas gris... ir tik durys atsidaro- soka tiesiai ant galvos doh.gif Mes jau zinodavom, kad parejus namo reikia atidaryti duris ir mesti rankinuka, o tada paciai ieiti lotuliukas.gif
Atsakyti
.

Ilonux, tai ka renkies, ar sofa odine ar katina biggrin.gif ?

Pas mus kieme, jau antra karta matau kaip vyras atvaziuoja ir uz vienos masinos valytuvo uzkisa roziu puokste lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 06, 15:17)
Pas mus kaimynai apacioje turi labradora, tai ramus toks suo, visai neloja,niekada nepagalvotumei kad suo namuose yra thumbup.gif  ne taip kai pries tai, kai kaimynai turejo "stirniuka"  doh.gif  Nors vienas sukrebzdejimas laiptinej- jau jis loja, toks spokas, nuo zemes nesimato- o jau balselis... biggrin.gif  Na dar man nepatinka labradorai, kadangi jie smirda... (o gal visi dideli sunys smirda  g.gif ) Su ta kaimyne ir suniu ne karta esu kelusis liftu, tai tas kvapelis toks pakenciamas dar, bet karta kelemes kai lauke lijo ir jie parejo is pasivaiksciojimo  doh.gif Mazasis sake kas cia taip smirda, as tuoj vemsiu.... O vyras grizo uz pusvalandzio, tai sake dar smirdejo lifte...
Kas del katinu ir baldu tai cia tikriausiai nuo katino priklauso. Drauge turi, tai jos britas niekur nei vieno ibrezimo nera padares,o pries tai tai turejo zveri  doh.gif Nuomojame bute buvo izoplenas, tai tas katinas uzsilipdavo prie duru iki pat lubu ir laukdavo kol kas gris... ir tik durys atsidaro- soka tiesiai ant galvos  doh.gif  Mes jau zinodavom, kad parejus namo reikia atidaryti duris ir mesti rankinuka, o tada paciai ieiti  lotuliukas.gif

Na labradorai ramus siaip ir labai draugiski, vaikams labai superinis suo jauciu. O del smirdejimo, net nezinau, turbut visi dideli sunys reciau maudomi nei maziukai, gal todel. O toki arkli kur daznai maudyt? Vasara tai jo, lauke su slanga thumbup.gif . ..
O musu katinas is uz bet kokio kampo nakti sokdavo, kai eidavau i virtuve nakti valgyt (tada nescia buvau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 06, 16:48)
Mano maze pamate ta ciucka ir saukia, noriu sito biggrin.gif ! Nors tave ir macius, bet labai graziai atrodai  bigsmile.gif

MB jauciu nei uz ka nesutiktu laminato det, nors ir man nelabai tas jausmas laminato g.gif

-ciucikas tikrai mielas, mazoji su ja jauc daugiausiai draugauja biggrin.gif
- blush2.gif
-del laminato, tai kai dar bute gyvenom, tai turejom laminta, tai sakiau, kad gyvenime jo nesideciau doh.gif . Kai reikejo galvot kokia grindis desim i nama, tai nusprendem laminata doh.gif.To pasirinkimas buvo: kaina, praktiskumas, na ir siais laikasi ju ivairove-platus pasirinkimas.Musu yra lentu imitacija su grioveliais, splava lyg balintas linas. Tai esu patenkinta laaabai. Nors jei kada kraustysimes i kt nama ir butu pinigeliu daugiau, gal ir medines lentas rinkciausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 06, 15:05)
Kazi kas kiek ten ji reiktu perslifuot  cool.gif , nes MB taip noretu, bet bandau isivaizduot ta menesi kai perslifuotu viso namo grindis  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Amerikoj kai turejom katina, tai jis visa kampa buvo subraizes, ne todel kad draske, o isibegedavo jis ir uzbegdavo ant virsaus, na ant atloso ir vis daugiau ir daugiau buvo jo nagu zymiu...........
Ar patenkinti esat tuo katinu, aplamai  g.gif ? Nes as vis nesumastau, ko noresiu, katino, labradoro ar dar ko  biggrin.gif  (siai dienai nebenoriu katino, noriu labradoro, o labradoras man visa gyvenima labai patiko wub.gif )
Papildyta:

Mes nauja kampa turim salionui  cool.gif . O kazi kaip su suniu g.gif . Turbut reiktu nuo pat pradziu neleist lipt ant sofu, lovu........

Ir ner sansu isvalyt  blink.gif . Niekad su tuo nesusiduriau tai nezinau  unsure.gif

musu suo zinok kad gali buti tik ant zemes, nelipa nei i lova nei ant sofos, tik aisku nuo pradziu reikia tokia tvarka ivesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2009 12 06, 17:15)
Nežinau. Mano šuo nelipa ant odinės, jam labiau vaikų lovos patinka. Tai kad tas tiek nuostolių nepridarė. Mūsų pekinas šuo.
O dėl tušinio, tai kuom tik nevaliau  doh.gif Pirmą kartą užpakaliais nusitrynė, o dabar papiešta ten, kur užpakaliai nepasiekia  doh.gif

Mano mazoji buvo megeja piesti ant odiniu baldu su tusiuku. Taciau isvalydavau su ukisku muilu. Kas neissivale,(o neissivale, ten kur nepastebedavau ir is kart nepavalydavau) tai pagalvelem apstaciau biggrin.gif Ai tiesa, cia ne musu baldai , o uosviens, kai pas ja gyvenom lotuliukas.gif
Atsakyti
tos kates ziuriu visos priplaukusios, mano mamos kate ir tyko uz kampo kokio ir kad soks, infarkta gali gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 06, 16:22)
Na labradorai ramus siaip ir labai draugiski, vaikams labai superinis suo jauciu. O del smirdejimo, net nezinau, turbut visi dideli sunys reciau maudomi nei maziukai, gal todel. O toki arkli kur daznai maudyt? Vasara tai jo, lauke su slanga thumbup.gif . ..
O musu katinas is uz bet kokio kampo nakti sokdavo, kai eidavau i virtuve nakti valgyt (tada  nescia buvau biggrin.gif )

mano mama visada budavo pries visokius "gyvius" namie, tai mes turejom tik zuvytes ir ziurkena (nu ir tas po poros savaiciu pabego..) Tai as itaisiau suni namie,labai baremes del to su mama.. O dabar pas mama suo yra jau kitas ir gyvenimo ji neisivaizduoja be suns biggrin.gif o as net pagalvot nenoriu apie suni namie, tie plaukai ant drabuziu kai atsisedi doh.gif .. gerai,kad nei mazasis, nei vyras nepageidauja suns namie, o tai butu karas...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 06, 10:33)
labas rytas,
Jei nori galiu suveikt biggrin.gif , mano kuma atiduoda veltui yra du balti ir kokie  5 juodi labradoru suniukai mirksiukas.gif

O jau grozis wub.gif , man patys graziausi ir beje kiek domejausi bene protingiausi sunys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2009 12 06, 15:22)
- Nors jei kada kraustysimes i kt nama ir butu pinigeliu daugiau, gal ir medines lentas rinkciausi g.gif

Prisiminiau, MB minejo, kad dabar jau mediniu lentu nori biggrin.gif .
O jei nebus $ toj stadijoj, tai eiciau gyvent ir su laminatu lotuliukas.gif ...
AS jau dabar galvoju kaip musu trioba atrodytu su rudu stogu, o siandien pagalvojau, kad langai sviesiai rudi gerai atrodytu doh.gif

QUOTE(Reniss @ 2009 12 06, 15:26)
musu suo zinok kad gali buti tik ant zemes, nelipa nei i lova nei ant sofos, tik aisku nuo pradziu reikia tokia tvarka ivesti ax.gif

Cia kaip ir su tvarka del vaiku ir del vyru, kaip nuo pradziu pasidarysi, taip ir turesi bigsmile.gif

QUOTE(sania @ 2009 12 06, 15:27)
Mano mazoji buvo megeja piesti ant odiniu baldu su tusiuku. Taciau isvalydavau su ukisku muilu.

Turesiu omeny ukiska muila cool.gif

QUOTE(Reniss @ 2009 12 06, 15:28)
tos kates ziuriu visos priplaukusios, mano mamos kate ir tyko uz kampo kokio ir kad soks, infarkta gali gauti doh.gif

Cia loterija koki katina isigysi, turbut unsure.gif

QUOTE(indruciukas @ 2009 12 06, 15:29)
mano mama visada budavo pries visokius "gyvius" namie,

As irgi sakiau, nei uz ka gyvunu, kurie seriasi, o dabar vis pamastau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2009 12 06, 15:39)
O jau grozis  wub.gif , man patys graziausi ir beje kiek domejausi bene protingiausi sunys  wub.gif

Sakai protingiausi bigsmile.gif ? Cia siaip foto ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 06 gruodžio 2009 - 15:43
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 06, 14:22)
na dar nebuvau jokiuos namuos kur nera apacioj radiatoriu idomu kaip jas isildo greit? g.gif , nes mes turim virtuvej , vonioj ir kolidoriuj tai po 3-4 val. pradeda tik silti, susalciau as biggrin.gif

Pas mus pirmam aukste grindinis tik sveciu kambary radiatorius, o visam antram aukste radiatoriai( isskyrus vonias ten grindinis). Tai va galejau paklausyti santechniko kai siule idet ir radiatoriu bent viena ar du pirmam aukste kur grindinis, nes pvz sveciu kambari kur radiatorius stovi tai tai gana greitai isila o kur grindinis tai brrr... kaip ir antram aukste buna silta o svetaine kaip nesildyta kol isyla doh.gif . Bet manau viskas pasikeis kai namas bus pastoviai sildomas. Jei dabar reiketu rinktis ar det papildoma radiatoriu kur yra grindinis tai 100 % deciau bent pora kur nors kur nesimato galima, bet kai pradetum sildyti pirmine siluma sklistu is ju, o jau po to sildytu grindys rolleyes.gif. O isilus grindims tuos pora radiatoriu galima is vis uzsukti. Bet kaip sakiau cia tokia salta situacija susidaro del to kad nesildom kekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 06, 16:49)
Pas mus pirmam aukste grindinis tik sveciu kambary radiatorius, o visam antram aukste radiatoriai( isskyrus vonias ten grindinis). Tai va galejau paklausyti santechniko kai siule idet ir radiatoriu bent viena ar du pirmam aukste kur grindinis, nes pvz sveciu kambari kur radiatorius stovi tai tai gana greitai isila o kur grindinis tai brrr... kaip ir antram aukste buna silta o svetaine kaip nesildyta kol isyla  doh.gif . Bet manau viskas pasikeis kai namas bus pastoviai sildomas. Jei dabar reiketu rinktis ar det papildoma radiatoriu kur yra grindinis tai 100 % deciau bent pora kur nors kur nesimato galima, bet kai pradetum sildyti pirmine siluma sklistu is ju, o jau po to sildytu grindys  rolleyes.gif. O isilus grindims tuos pora radiatoriu galima is vis uzsukti. Bet kaip sakiau cia tokia salta situacija susidaro del to kad nesildom kekviena diena  smile.gif

tai vat esme ir yra tame, kad kartais kai pliusine tempa rudeni nesinori kur to peciaus istisai, o silumos norisi, tai radiatoriai pirmame aukste+zidinukas su ortakiais i antra auksta geriausias bet mano nuomone variantas.Gali zidinuka pasikurt ir silta , gali peciu 3-4 val. pakurt ir vel silta, nes siluma kyla i virsu, o su grindiniu tai non stpo turi buti kurenama, bet jau musu kaimynai tai karuciais veza malkas ir anglis, pas juos kiek girdejau nera radiatoriu is vis.Gal turint dujini sildyma ir peckuri(vyra) pasonei ir nera bedos, bet kai as viena namuose tai man butu kryzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 06, 16:47)
Prisiminiau, MB minejo, kad dabar jau mediniu lentu nori  biggrin.gif .
O jei nebus $ toj stadijoj, tai eiciau gyvent ir su laminatu  lotuliukas.gif ...

O jus koki grindini sildyma darysit? Grindini? Tada kazi kaip su tom medinem lentom...
Mes tai gincijames, as uz laminata (parketas gal ir "silciau", bet nesiruosiu as tarnaut tom grindim), MB nori visur medzio imitacijos plyteles deti... Del vaizdo ir tas ir tas grazu, nu bet man atrodo salta su tom plytelem...
Atsakyti