Įkraunama...
Įkraunama...

~~~ Statomes namus Klaipedos krastuose ~~~

Tai gal man imeskit tuos slaptazodzius, o tai buvau imetus namuko foto, bet istryniau, nes taip kazkaip ne taip ziurejosi, dar tikrai kas bloga akim nuziures mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes pasipuosem eglute, dar zaisliuku truksta bet nieko, tokios dideles dar nesam tureje, kiek as apie tokia svajojau wub.gif imesiu i albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 06, 13:44)
pas mus visur plyteles, iskyrus kambrius ir pusantriniame aukste, nu super, nei suo nei vaikais ju neiveiks thumbup.gif ir plaunasi gerai, nesibraizo, nesidevi thumbup.gif

Va aš ir galvoju tik apie plyteles išskyrus miegamuosius,o grindys vistiek bus šildomos tai gal nesušalsim.
Mano vyras jau su dukra vos dabar neparsinešė rotveilerio doh.gif sakiau,kad palauktų nors iki kitų metų galės po statybas lakstyti.Užtenka kad turim katę kuriai dabar morčius prasidėjo ir nei diena nei nakti nėra ramybės.Ryroj iš pat ryto pas veterinarą suleisim vaistų ir bus ramu 8-9 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 06, 18:19)
mes pasipuosem eglute, dar zaisliuku truksta bet nieko, tokios dideles dar nesam tureje, kiek as apie tokia svajojau wub.gif imesiu i albuma ax.gif

Man ir vaikai prizyze, kad egle puostume. Tai vakar ir pasipuosem. Tik sakiau ryt reiks lekt nusipirkt kokia pusele vazone ir pastatyt lauke, papuost, o pavasari pasisodint biggrin.gif Fotiko neturiu, negaliu pafotkinti savo blizguciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 06, 17:19)

ar tikra ar dirbtine? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 06, 00:06)
Ne dar. o kur tas nuaras ir kokios dar prieglaudos yra? Pas mus bazej vienas suo pabego, ne pirmas kartas, bet anksciau grizdavo po poros dienu,o dabar nuo pirmadienio negrizta... tai jau nebegris tikriausiai  verysad.gif .. Tai ir galvoju, kur cia pradet dairytis

tiksliai adreso nezinau,bet kazkur ten prie HBH juozo pramogu centro,bandyk internete adresiuka paziuret
Atsakyti
[quote=Rytine Kava,2009 12 06, 16:05]
Kazi kas kiek ten ji reiktu perslifuot cool.gif , nes MB taip noretu, bet bandau isivaizduot ta menesi kai perslifuotu viso namo grindis blink.gif blink.gif blink.gif
Amerikoj kai turejom katina, tai jis visa kampa buvo subraizes, ne todel kad draske, o isibegedavo jis ir uzbegdavo ant virsaus, na ant atloso ir vis daugiau ir daugiau buvo jo nagu zymiu...........
Ar patenkinti esat tuo katinu, aplamai g.gif ? Nes as vis nesumastau, ko noresiu, katino, labradoro ar dar ko biggrin.gif (siai dienai nebenoriu katino, noriu labradoro, o labradoras man visa gyvenima labai patiko wub.gif )
Papildyta:

Mes turėjom pirmą katę parsivežę iš kaimo kuri bevek nematė žmonių,tai kažkoks siaubas.Tapetus nuplėšė,sudrąskė dvejas užuolaidas,išvis neprisileisdavo glostoma tai po mėnesio išbildinom atgal.Dabartinė katė visai kitokia švelni,bet turi savo charakterį.
Man irgi patinka labradorai,galima sakyti kaip didelis katinas smile.gif labai gerai sudraugauja su vaikais
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 06, 16:14)
Tai gal man imeskit tuos slaptazodzius, o tai buvau imetus namuko foto, bet istryniau, nes taip kazkaip ne taip ziurejosi, dar tikrai kas bloga akim nuziures mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mes seniau daug foto dejom viesai, bet gal uzteks cool.gif
Parasiau i az mirksiukas.gif

QUOTE(nyliuke @ 2009 12 06, 16:19)
Užtenka kad turim katę kuriai dabar morčius prasidėjo ir nei diena nei nakti nėra ramybės.Ryroj iš pat ryto pas veterinarą suleisim vaistų ir bus ramu 8-9 mėn.

Vaistai nuo morciaus ar kaip cia ax.gif ?

QUOTE(sania @ 2009 12 06, 16:24)
Man ir vaikai prizyze, kad egle puostume. Tai vakar ir pasipuosem. Tik sakiau ryt reiks lekt nusipirkt kokia pusele vazone ir pastatyt lauke, papuost, o pavasari pasisodint biggrin.gif  Fotiko neturiu, negaliu pafotkinti savo blizguciu doh.gif

Tai kai turesi, parodysi savo blizgucius drinks_cheers.gif

QUOTE(nyliuke @ 2009 12 06, 16:38)
Man irgi patinka labradorai,galima sakyti kaip didelis katinas  smile.gif labai gerai sudraugauja su vaikais

Gal is pazystamu kas turi ax.gif ?
As tik vis girdziu, kad jie faini, draugiski, bet realiai nieko nepazystu, kas turetu toki cool.gif

----------------------------------------------------

Varau pas uosviene cepelinu valgyt bigsmile.gif . Greit si karta tema prisnekejom biggrin.gif . Jauciu sivakar reiks ir naujos temos biggrin.gif . Bandysiu 1-am puslapy surasyt siokius tokius patarimus, kuriuos turiu susikonspektavus smile.gif
Atsakyti
simbarela, o kodel jus negyvenate name dar? Kiek albumuke matosi, tai ir virtuvinis jau yra, ir kambariukai paruosti.. Tai jus dabar visa laika turit kurenti? Ar cia kad greiciau dziutu vis pakurenat?
as jau visai susiputalinau su tais sildymais doh.gif Na grindinis ilgiau kaista, bet jis ir ilgiau siluma islaiko nei radiatoriai g.gif Jei is tikro gyvenant,tai jau pradejai sildytis ir pastoviai palaikai temperatura kokia uzprogramuota ir radiatoriaus kaip ir nereikia papildomai g.gif
Tai koks gi sildymas visgi pigiau g.gif Pagal mano mastymus ir fizikos zinias, tai grindinis turetu buti pigesnis, nes jam vandes (nu to kur eina i vamzdukus) zemesnes temperaturos reikia,nei radiatoriams g.gif Bet is kitos puses, tai tik geotrminiui rekomenduojama deti vien tik grindini sildyma,nes taip efektyviau, o kurenant kitokiu kuru sildymo budas itakos neturi... Cia jau taip visi sildymo sistemu zinovai sneka..
Papildyta:
QUOTE(nyliuke @ 2009 12 06, 17:19)
Va aš ir galvoju tik apie plyteles išskyrus miegamuosius,o grindys vistiek bus šildomos tai gal nesušalsim.

Na sildymo sezonu tai nesalta ant plyteliu, bet vat pavasari ir rudeni kaip? pas uosvius yra tambure plyteles, tai ir vasara jei bjaurus oras nemalonu man ant ju kojas deti...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 06, 16:53)
simbarela, o kodel jus negyvenate name dar? Kiek albumuke matosi, tai ir virtuvinis jau yra, ir kambariukai paruosti.. Tai jus dabar visa laika turit kurenti? Ar cia kad greiciau dziutu vis pakurenat?

Tai kad viskas i finansus atsimusa verysad.gif atrodo jau gali gyventi, o negali pasaka be galo. Kadangi MB pats laminata deda ir plyteles klijuoja o dirbti gali tik per iseigines tai darbai stoja. O dar vandens filtru reikia kuriu nepastatysi be minimum 4000 Lt o be ju neisi gyvent santechnika sues ir visa kita ai vienu zodziu...

O kurenam tai tik per MB iseigines kad dregme nepradetu kaupis ir su mazuoju nebutu salta rolleyes.gif .

O radiatorius vis tiek isideciau profilaktiskai na kad ir vasara jei salta butu pasikurei grindini uzsukai ir silta nuo radiatoriu rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 06 gruodžio 2009 - 17:01
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 06, 18:58)

Tai koks gi sildymas visgi pigiau  g.gif

ar grindinis pigiau ar ne manau dar priklauso kokios grindys bus. As norejau ir i hola laminato, bet kadangi ten tik grindinys sildymas, tai sake neefktyvu bus-mazas silumos pralaidumas. Kiek vyras kur domejosi, tai efektyviausias grindinys sildymas, kai yra plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 06, 17:49)
Mes seniau daug foto dejom viesai, bet gal uzteks  cool.gif
Parasiau i az mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Imeciau namuko foto , ryt pafotkinsiu daugiau mirksiukas.gif biggrin.gif

Labai jau grazu pas visas ax.gif thumbup.gif
Atsakyti