Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

sveikos 4u.gif
o mes po skiepu,tikiuosi panos ramios bus,nors ir be skiepu pasiute pasidare doh.gif kartais vos susitvarkau,nes abi nori ant ranku ir rekia choru doh.gif pasisverem,pasimatavom augam lygiai,net as vaikus sumaisiau blush2.gif labai supanasejo,abi kaip viena wub.gif
Diveja,parodyk savo panele wub.gif
SiguteS,grazios eiles wub.gif
liudna pas mus,visai nepanasu kad sventes arteja...nors kokios cia sventes,tik liudesi sukelia...
Atsakyti
Labukas mergaites

Man irgi nekalbadieniai ir niuradieniai kazkokie uzejo angel_sadangel.gif Taip spaudzia smegenis, nebezinau ka daryt verysad.gif

Nauju mamyciu yra... Kaip liudna... Sveikutes
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 02, 22:01)
Pasirodykit, kiek paaugot  wub.gif

Jau imeciau pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
na man irgi liudna baisiai nors ir dziaugtis reikia viskas tvarkosi vaikam katinas atsirado,ir greit dukrytei 5m
Atsakyti
Sveikos.
Pas mus mokykloj pratese karantina dar savaitei. Tad atostogos tesiasi thumbup.gif
Su sunaiteliu darome "burbulus", Kaledoms, puosime namus bigsmile.gif . Nors nuotaikos ir nekokios, bet taip bandau kovot su liudeseliu.
Diveja, o jau Urtyte wub.gif
Bet jau Zydutes merginos.....sumaisyciau jauciu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 03 gruodžio 2009 - 12:35
QUOTE(sandrynja @ 2009 12 03, 12:32)
Sveikos.
Pas mus mokykloj pratese karantina dar savaitei. Tad atostogos tesiasi thumbup.gif
Su sunaiteliu darome "burbulus", Kaledoms, puosime namus bigsmile.gif . Nors nuotaikos ir nekokios, bet taip bandau kovot su liudeseliu.
Bet jau Zydutes merginos.....sumaisyciau jauciu ax.gif  bigsmile.gif

Pasiatostogausit thumbup.gif nu va,ir sugalvojai vaikui uzsiemima thumbup.gif
Aciu uz pagyras ax.gif

Ir as Zydrutes merginas supainiociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 12 03, 13:32)
Sveikos.
Bet jau Zydutes merginos.....sumaisyciau jauciu ax.gif  bigsmile.gif

QUOTE(divėja @ 2009 12 03, 13:58)
Pasiatostogausit thumbup.gif    nu va,ir sugalvojai vaikui uzsiemima thumbup.gif
Aciu uz pagyras ax.gif

Ir as Zydrutes merginas supainiociau ax.gif

as pati susimaisau,net geda blush2.gif juk visa laika praleidziu su jom ir sugebu susipainiot doh.gif
Atsakyti
Labutis.

Divėja, nu jau princesytės grožis wub.gif wub.gif wub.gif , o kasos... net supavydėjau blush2.gif
manoji dar tokia beplaukė verysad.gif , o kiek sagiukų i plaukus turim....
Žydrutės tokios dvi fainulkos. man tai ta foto super, kur abi žiovauja smile.gif - nebūtų dvynės.

sakykit, ar man čia paranoja, ar ir jūs bijot dėl savo lelyčių- nuolat lydi netekties baimė, jau ir miegot naktim nebegaliu. taip atrodo- atėjo, leido ja pasidžiaugt- ir vėl išeis verysad.gif , nu nebegaliu...nors vyras rėkte rėkia- nieko nebenutiks, baik save ėst, dabar jau mus vaikai laidos... bet nieko sau negaliu padaryt
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 12 03, 13:28)

sakykit, ar man čia paranoja, ar ir jūs bijot dėl savo lelyčių- nuolat lydi netekties baimė, jau ir miegot naktim nebegaliu. taip atrodo- atėjo, leido ja pasidžiaugt- ir vėl išeis

Neturiu tokių minčių, tik kartą pagalvojau, kad būtų žvėriškai sunku, jei išeitų va tokia, jau paūgėjusi....

O šiaip - ramios mano mintys wub.gif .

Ir kalėdos nebus jau tokios niūrios... nes pirmus metus tai norėjosi kur nors įlįst ir nesirodyt iki pavasario... visi ruošėsi, lakstė, džiūgavo... jauties tokia iš kito pasaulio biškį.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 12 03, 13:28)
Labutis.

Divėja, nu jau princesytės grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif , o kasos... net supavydėjau  blush2.gif
manoji dar tokia beplaukė verysad.gif , o kiek sagiukų i plaukus turim....
Žydrutės tokios dvi fainulkos.  man tai ta foto super, kur abi žiovauja  smile.gif - nebūtų dvynės.

sakykit, ar man čia paranoja, ar ir jūs bijot dėl savo lelyčių- nuolat lydi netekties baimė, jau ir miegot naktim nebegaliu. taip atrodo- atėjo, leido ja pasidžiaugt- ir vėl išeis verysad.gif , nu nebegaliu...nors vyras rėkte rėkia- nieko nebenutiks, baik save ėst, dabar jau mus vaikai laidos... bet nieko sau negaliu padaryt

Spesit dar kasas uzsiaugint mirksiukas.gif O tada jau galesi segti,risti,pinti 4u.gif
A musu plaukuciai jau slenka po biski verysad.gif Nu taip nenoreciau jos jau be plaukuciu ax.gif Bet vistiek,uzaugs nauji smile.gif

Zinok,ir mane ta baime persekioja doh.gif As vis bijau jos netekti.... visada apsikabinus dziaugiuosi kad ja turiu!
Atsakyti
Sveikutės, labai patiko šis eilėraštis, viena mamytė jį širdukų puslapyje įdėjusi. Gal ką nuramins, gal kam padės susitaikyti...
Laikas savo juodą darbą
Jau atliko su mumis,
Dieną jau širdis neinkščia
Ir nerauda naktimis.
Blanksta žodžiai ir laukimas
Nebe toks jau atkaklus.
Ragina pirmyn likimas,
Versdamas naujus lapus.
Vienas Dievas tebežino
Kiek kainavo laikas šis,
Kol kankinos, aimanavo
Skausmo draskoma širdis.
Iš vidaus išrautas nervas
Kartais krūpteli nakčia ,
Pamažu tvirtėja šarvas,
Luobas auga palengva
Viską laikas visagalis
Sudėliojo į vietas,
Tik širdy randų randeliai
Jau būriuojas į grupes.
Bet ir vėl pasėsiu viltį,
Vėl blaškysiuos kelyje,
Bebandydama pakilti
Klupsiu nelygiam lauke.
Mano visagalis laike,
Tu ne tas ir aš ne ta,
Gal gyvenkim susitaikę
Dviese su Tavim. O ką ?
Aš ir norėčiau įsivaikinti kokį mažylį, ir vyras lyg užsiminė, kad apie tai pagalvojo, bet kai perskaičiau istorijų apie įvaikintus vaikus doh.gif plaukai pasišiaušė. Nekalbu aš apie vaiko charakterį ar dar kažką, bet kad vaiko atsisakę tėvai po kiek metų gali pareikalauti grąžinti mano užaugintą, mylėtą vaiką blink.gif Ir tai vyksta...taigi, svajonės ir yra tam, kad jas subrandintume, jų siektume...gal kažkada...
Atsakyti
Namai kvepia kaledomis...Kepu Baltos Avytes pyraga aciuks.gif Gal santa2.gif greiciau suras namus ir paliks 2.gif flirt.gif hihihi.gif ar siaip kokiu dovanu...Pasvajot juk galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 03 gruodžio 2009 - 19:38