sveikutes
QUOTE(antuke @ 2009 12 01, 16:02)
Sveikutes,
Aciuks uz paguoda.. Siandien jau geriau jauciuos del senelio.. tik sunkiausia laukia ateityje - kai izengsiu i tveu namus ir pamatysiu tuscia senelio kede, kambari.. Nes dabar dar viskas ignoravimo fazeje, tarsi kosmara buciau susapnavus.. Kartais net atrodo, jog imsiu ir uzmirsiu, jog senelio nera.. Ir tik grizus i LT suvoksiu, kad visgi ne sapnas, o tikrove..
Nu bet nuo liudnu dalyku norisi pereiti prie linksmesniu.. Buvau siandien pas gydytoja.. Tai mazuliukas sauniai auga pilvelyje.. Gydytojai nieko nerode, tik labai spurdejo.. Tai apramino tam kartui gydytoja mane, dabar lauksiu kito vizito gruodzio 15. Tada labai issamiai bus vyrukas apziuretas.. Labai laukiu to vizito.. Gerai, kad jis greitai.. Taip nuo vizito iki vizito ir nespesiu pastebeti kaip prabegs ir tos 10 belikusiu savaiteliu..
Tai tiek, einu darbuotis..
Visom linkejimai ir daug daug sveikatytes!! Nesirkit!
kokios saunios naujienos
QUOTE(rencius* @ 2009 12 01, 17:33)
kai mire mano mociute ,tai ta diena operavo Viltuze, tai as ir nebuvau nei budese nei laidotuvese ,ir dabar praejus metams vis dar nesitiki kad jos jau nebera

kai negali tau su brangiu zmogumi atsisveikinti ,tai ir labai sunku suprasti ,kad jo jau nebera
as irgi nebuvau mociutes laidotuvese,nes pries pora savaiciu buvom palaidoja Nojuka,tiesiog negalejau...
QUOTE(Amadinka @ 2009 12 01, 18:27)
sveikos,kaip visoms sekasi?ilgai nerasiau,o tik skaiciau,vis pagalvoju,kad noreciau isivaikint vaika,bet vyras priestarauja,o gimdyt bijau,vel bijau netekti vaiko
as irgi noreciau sesems broliuko is vaiku nameliu,kada nors... bet vyras niekada turbut nesutiktu isivaikint...
QUOTE(atigil @ 2009 12 01, 19:10)
Sveikutės
Atsitiktinai radau ir aš kelią pas Jus.
Kančia ateina tam, kuris gali ją iškęsti... Tik kyla klausimas, kokia prasmė? Galbūt ištiesu iš nevilties gimsta viltis...
Savo istoriją papasakojau Kalėdiniam MAžylio žurnalo numeriui.
Žinot pagal Lietuvių mitologiją Kūčių vakarienės prie stalo susėda visa Šeima, visa - tai ir tie, kurių mes nematome, tačiau beprotiškai ilgimės... Tie išskiridę Angelai sugrįžta...
Stiprybės Jums visoms
sveikute
QUOTE(rencė @ 2009 12 01, 20:08)
Sveikutė
Liūdna ši šventė bus...labai liūdna... Net mąstau, gal išvis kur nors išvažiuoti, kad tik nebūti vieniems prie to stalo, juk aplink tik slogi tyla bus...
mum jau antros sventes bus,mes visada vaziuojam pas tevus,nors su Nojuku namuose neteko svest kuciu,kaledu,visas sventes praleidom ligoninej,bet vistiek jo truksta...
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 01, 20:24)
žinok, ta baimė nedingsta net kasdien laikant vaiką ant rankų.....

as labai bijau kad nesusirgtu mano panos,juk Nojukas susirgo toks mazuliukas,vos 4 menesiuku,negaliu nusiramint,pergyvenu del kiekvieno taskelio,kiekvieno verkimo,kai neaisku del ko verkia
nesirkit