Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(vdapr @ 2009 12 01, 16:42)
... ar pamatysiu besedint ant suoliuko besiilsint... Kazkaip nezinau... nemaniau kad taip sunku bus po jo mirties....

..visada ilgu tų, kurie išėjo... močiutės nėra jau aštunti metai, o aš ją vis sapnuoju... vasarą važiavom kapelio jos aplankyt, pravažiavom Prienus, tada močiutės kaimas, kapinės ... ir rodos, viskas, ties čia baigiasi mano vaikystės vasaros.... verysad.gif Nuvažiavom iki namo... tušti langai, niūru....
Atsakyti
sveikos,kaip visoms sekasi?ilgai nerasiau,o tik skaiciau,vis pagalvoju,kad noreciau isivaikint vaika,bet vyras priestarauja,o gimdyt bijau,vel bijau netekti vaiko
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 12 01, 19:27)
sveikos,kaip visoms sekasi?ilgai nerasiau,o tik skaiciau,vis pagalvoju,kad noreciau isivaikint vaika,bet vyras priestarauja,o gimdyt bijau,vel bijau netekti vaiko

Sveikute,
Naturalu, kad egzistuoja baime netekti.. Mane ir siandien apziurejusi gydytoja klausinejo, kaip as jauciuos, ar nekamuoja baimes.. Pasiule, kad bet kuriuo metu kreipciausi, jei tik imciau nerimauti.. Ir vizitus daznesnius pasiule.. Manyciau, kad tau praverstu pasikonsultuoti su psichologu, kad padetu atsikratyti baimiu..
Apie ivaikinima ir as galvoju.. Ir vyras sutiktu.. Bet tik kad mums siuo metu neimanoma del to, kad gyvenam uzsienyje.. Bet sios svajones as taip lengvai nepaleisiu..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atsitiktinai radau ir aš kelią pas Jus.
Kančia ateina tam, kuris gali ją iškęsti... Tik kyla klausimas, kokia prasmė? Galbūt ištiesu iš nevilties gimsta viltis...
Savo istoriją papasakojau Kalėdiniam MAžylio žurnalo numeriui.
Žinot pagal Lietuvių mitologiją Kūčių vakarienės prie stalo susėda visa Šeima, visa - tai ir tie, kurių mes nematome, tačiau beprotiškai ilgimės... Tie išskiridę Angelai sugrįžta...

Stiprybės Jums visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atigil @ 2009 12 01, 19:10)
Sveikutės  4u.gif
Tie išskiridę Angelai sugrįžta...
Stiprybės Jums visoms  wub.gif

Sveikutė 4u.gif
Liūdna ši šventė bus...labai liūdna... Net mąstau, gal išvis kur nors išvažiuoti, kad tik nebūti vieniems prie to stalo, juk aplink tik slogi tyla bus...
Atsakyti
QUOTE(atigil @ 2009 12 01, 18:10)
Sveikutės  4u.gif

Sveika
Liudna kad ir tu cia... o nenori papasakot kas atsitiko? ax.gif
Atsakyti

Kančia ateina tam, kuris gali ją iškęsti... Tik kyla klausimas, kokia prasmė? Galbūt ištiesu iš nevilties gimsta viltis...

... neskaičiau tavo istorijos, bet įsivaizduoju, kad irgi širdį draskanti.....
Papildyta:
QUOTE(Amadinka @ 2009 12 01, 17:27)
noreciau isivaikint vaika,bet vyras priestarauja,

o gimdyt bijau,vel bijau netekti vaiko

ir aš norėčiau sesėms brolį įvaikinti... vyras - nelabai....

žinok, ta baimė nedingsta net kasdien laikant vaiką ant rankų.....
Atsakyti
as siandien trauma gavau kelieniais vaiksciodama doh.gif , paciam darbu ikarsti kai kaliau i stalo kampa stuburu doh.gif , pas mane apgamas ties 6slanksteliu, tai kraujas persisunke per maike ir golfa doh.gif
Rence tik negalvok kad bus labai liudna mirksiukas.gif , susigalvok ka veikt, kaip ir rasei isvaziuot, jei turi tik kur -pirmyn , susikurkit sau svente ir kiek imanoma geresne nuotaika, vertos to esam 4u.gif
Atsakyti
nelaukiu siu svenciu ir as sad.gif nors visos sventes dirbamos,bet liks vakarai liudni ir pilni ilgesio , skausmo cray.gif pirmos tokios kaledos kuriu nelaukiu visai cray.gif
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 01, 11:48)
žiema tipo, jau?

bigsmile.gif O pas mus nė iš tolo žiema nekvepia, ant vakaro lyt pradėjo ir jokio šalčio ryte nesimatė. O kai saulė kurią dieną išlenda tai išvis į pavasarį panašu.
Antuke, šaunu kad tavo mažylis pilvelyje gerai auga thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 12 01, 17:27)

Sveikute 4u.gif

Sveikutės  4u.gif
Žinot pagal Lietuvių mitologiją Kūčių vakarienės prie stalo susėda visa Šeima, visa - tai ir tie, kurių mes nematome, tačiau beprotiškai ilgimės... Tie išskiridę Angelai sugrįžta...

Sveika prisijungus prie mūsų.... 4u.gif
Pas mus dar yra paprotys ant Kūčių stalo padėt tuščią lėkštę, puoduką, įrankius tiems, kurie paliko mus.......
QUOTE(rencė @ 2009 12 01, 19:08)
Sveikutė 4u.gif
Liūdna ši šventė bus...labai liūdna... Net mąstau, gal išvis kur nors išvažiuoti, kad tik nebūti vieniems prie to stalo, juk aplink tik slogi tyla bus...

Be proto skaudžios tos pirmosios Kalėdos........ Gal tikrai kur išvažiuot kad nereiktų tyliuose namuose būt....

QUOTE(rugsėjė @ 2009 12 01, 20:39)
as siandien trauma gavau kelieniais vaiksciodama  doh.gif , paciam darbu ikarsti kai kaliau i stalo kampa stuburu  doh.gif , pas mane apgamas ties 6slanksteliu, tai kraujas persisunke per maike ir golfa doh.gif

Vaje rugsėje unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(antuke @ 2009 12 01, 16:02)
Sveikutes,
Aciuks uz paguoda.. Siandien jau geriau jauciuos del senelio.. tik sunkiausia laukia ateityje - kai izengsiu i tveu namus ir pamatysiu tuscia senelio kede, kambari.. Nes dabar dar viskas ignoravimo fazeje, tarsi kosmara buciau susapnavus.. Kartais net atrodo, jog imsiu ir uzmirsiu, jog senelio nera.. Ir tik grizus i LT suvoksiu, kad visgi ne sapnas, o tikrove..
Nu bet nuo liudnu dalyku norisi pereiti prie linksmesniu.. Buvau siandien pas gydytoja.. Tai mazuliukas sauniai auga pilvelyje.. Gydytojai nieko nerode, tik labai spurdejo.. Tai apramino tam kartui gydytoja mane, dabar lauksiu kito vizito gruodzio 15. Tada labai issamiai bus vyrukas apziuretas.. Labai laukiu to vizito.. Gerai, kad jis greitai.. Taip nuo vizito iki vizito ir nespesiu pastebeti kaip prabegs ir tos 10 belikusiu savaiteliu..
Tai tiek, einu darbuotis..
Visom linkejimai ir daug daug sveikatytes!! Nesirkit!

kokios saunios naujienos 4u.gif

QUOTE(rencius* @ 2009 12 01, 17:33)
kai mire mano mociute  ,tai ta diena operavo Viltuze, tai as ir nebuvau nei budese nei laidotuvese ,ir dabar praejus metams vis dar nesitiki kad jos jau nebera blush2.gif kai negali tau su brangiu zmogumi atsisveikinti ,tai ir labai sunku suprasti ,kad jo jau nebera ax.gif

as irgi nebuvau mociutes laidotuvese,nes pries pora savaiciu buvom palaidoja Nojuka,tiesiog negalejau...

QUOTE(Amadinka @ 2009 12 01, 18:27)

as irgi noreciau sesems broliuko is vaiku nameliu,kada nors... bet vyras niekada turbut nesutiktu isivaikint...

QUOTE(atigil @ 2009 12 01, 19:10)
Sveikutės  4u.gif
Atsitiktinai radau ir aš kelią pas Jus.
Savo istoriją papasakojau Kalėdiniam MAžylio žurnalo numeriui.

Stiprybės Jums visoms  wub.gif

sveikute 4u.gif

QUOTE(rencė @ 2009 12 01, 20:08)
Sveikutė 4u.gif

mum jau antros sventes bus,mes visada vaziuojam pas tevus,nors su Nojuku namuose neteko svest kuciu,kaledu,visas sventes praleidom ligoninej,bet vistiek jo truksta...

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 01, 20:24)
žinok, ta baimė nedingsta net kasdien laikant vaiką ant rankų.....

drinks_cheers.gif as labai bijau kad nesusirgtu mano panos,juk Nojukas susirgo toks mazuliukas,vos 4 menesiuku,negaliu nusiramint,pergyvenu del kiekvieno taskelio,kiekvieno verkimo,kai neaisku del ko verkia doh.gif

nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 02 gruodžio 2009 - 10:13
o mano vaikelio dar metines per pacias kucias,taip,kad kaledu is vis nelaukiu,jau ir dabar joms artejant kyla visi jausmai,atsigulu ir verkiu,vis prisimenu,kaip jis prase manes ji gelbeti,sake,kad nenori mirti,o as jo nesugebejau isgelbeti,jauciuosi beviltiskai ir vis galvoju,ar galejau ka pakeisti,bet dabar jau per velu,turiu dar du vaikus kuriems turiu padeti gyventi,o ir pas psichologa buvau,bet man jis nieko nepadejo,labai silpnos konsultacijos pas ji,gal veliau vel kazkur kreipsiuos
Atsakyti