Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 21, 14:21)
o aš šiadien ašarojau.darbe skamba linkėjimai, gražių švenčių ir pan. kolegės supranta,užjaučia,bet vis tiek...eini ir galvoji,kad visu grožiu galėjo džiaugtis dar vienas mažas ir be galo mylimas žmogutis.griebia tas liūdesėlis ir gana,nepalieka mūsų...

console.gif
as po vaikio eglutes, laimejau kaledu senio uzduoti thumbup.gif ir gavau saldaini tongue.gif .
baisiai dar pamalonino kad senis ir mano vaiki apdovanojo uz mandaguma ir grazu elgesi smile.gif , pasokom, paplojom ir grizau namo, vaikas dar liko pasisedet su klases draugais
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(kristulee @ 2009 12 19, 14:20)
nugi mano vaikinukas, nors dar naujokas karate rungtyse, bet savo amziaus grupeje iskovojo 1 ir 2 vietas.

Kristule, sveikinimai tavo vaikinukui 4u.gif

Žydrute, šilčiausi sveikinimai tavo mergytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
console.gif Suprantu kaip tau sunku........ kartais atrodo iš tos baimės išprotėt galima........... Nežinau ar yra vaistų nuo tos baimės ir ar įmanoma kaip nors nuo jos išgyt............ Gal reikia išgyvent, išlaukt kaip nors tą sunkųjį periodą............

QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 21, 14:21)
o aš šiadien ašarojau.darbe skamba linkėjimai, gražių švenčių ir pan. kolegės supranta,užjaučia,bet vis tiek...eini ir galvoji,kad visu grožiu galėjo džiaugtis dar vienas mažas ir be galo mylimas žmogutis.griebia tas liūdesėlis ir gana,nepalieka mūsų...

console.gif neįmanoma greit pabėgt nuo to liūdesio ir to geliančio skausmo............. Gedėjimas - tarsi ėjimas ledėjant, kiekviena mažytė miela smulkmena nutvilko tarsi lietaus lašas prišalęs ant veido........ Eini, paslysti, keliesi ir vėl eini........ tol kol nustoja lyt...... tol kol kūno šiluma ištirpdo ledą nuo tavo rūbų........ Tol kol vėl gali jaust pasaulį visa širdimi, kad ir visam laikui ji liks sužeista..............
Vaivos juosta, tavo angeliuko istorija..........

Pas mus šiandien dangus maišosi su žeme. Baltas rūkas...........
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 12 21, 15:20)

Pas mus šiandien dangus maišosi su žeme. Baltas rūkas...........

Bėgau dabar malkų atsinešti, tai tooookia raudona saulė plieskia.... niekada nesu mačiusi tokio raudonumo... o šaltis... brrr. Ieva miega kailiuose biggrin.gif , nė motais jai.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 12 18, 13:17)
Labutis,
Kaip tu pati laikais? Kaip sekasi teisybės paieškose?

............

tokios didelės snaigės krinta o skausmas vėl auga verysad.gif po truputi i prieki o kaip bus gyvenimas parodys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 12 20, 23:32)
Vaivos juosta, atiduodu pagarbą  4u.gif Šitaip rašyti - talentas.

pritariu paskaičiau ir vėl ašaros upelias verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Pas mus sventinis maratonas jau prasidejo doh.gif . Vos speju savo vyrukus ruost Kalediniams koncertams. Viena diena vienam, kita jau ziurek kitam, o siandien abiem doh.gif . Tad ir as "pudruoju nosyte" ir lekiu pas juos, pasidziaugt wub.gif man taip grazu kai jie abu scenoje wub.gif
Vaivos juosta, ....nu jau tavo gabumai....Ir tavo gimdymo istorijos... wub.gif wub.gif wub.gif
Zydrute, tavo pupas su triem menesiukais 4u.gif O jau kokios didutes uzauge.. bigsmile.gif
Atsakyti
Vaivos juosta,jau tavo istorija wub.gif wub.gif
aciu uz sveikinimus ir pagyras mano pupom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 21 gruodžio 2009 - 16:29
QUOTE(zydrute @ 2009 12 21, 15:27)
Vaivos juosta,jau tavo istorija wub.gif  wub.gif
aciu uz sveikinimus ir pagyras mano pupom 4u.gif

na kur rast ta isgirtaja vaivos juostos istorija? nu nekokia as sekle morka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 12 21, 18:55)
na kur rast ta isgirtaja vaivos juostos istorija? nu nekokia as sekle morka doh.gif

paziurėk čia
Atsakyti
Sveikutės

Liūdna diena man šiandieną, Paulytei namie visą dieną dega žvakelė..

Jau du metai kai jos nėra.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 12 21, 17:59)

Labai grazu - graudu, prisidedu prie pagyru rasymui wub.gif

Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 12 21, 18:12)
Sveikutės

Liudna data. Tiesiog apkabinu
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 12 21, 19:12)
Sveikutės

Laikykis... stipriai apkabinu...
Atsakyti
Vaivos juosta, jau istorija wub.gif wub.gif wub.gif ir tos eiles "...augink mane, mama" cray.gif cray.gif cray.gif
Lina console.gif
Ai........................................................
Papildyta:
Kartais taip viskas pabyra...kad tai butu tik asaros byrancios, tai butu gerai, bet pabyra viskas ka renki, renki, renki, kaupi, stipreji, semies tos stiprybes is niekur, susidelioji...ir sirdis mamos neatlaiko unsure.gif taip liudna, taip gaila unsure.gif
Atsakyti