Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

na va, as jau po koncertu...Kaip, kad Sigute rasei, pabirau siandien ir as... cry.gif
Linute...
Atsakyti
teisybė, Sigute, susirenki, susiveri - kaip kokius karolius - vienas rutuliukas skausmo, kitas, ilgesio, trečias nevilties, tarpuose - džiugesio... ir nešioji... iki kol smaugti pradeda.. tada nusitrauki ir.. vėl renki... ir vėl veri... ir vėl nešioji....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 21, 20:42)
teisybė, Sigute, susirenki, susiveri - kaip kokius karolius - vienas rutuliukas skausmo, kitas, ilgesio, trečias nevilties, tarpuose - džiugesio... ir nešioji... iki kol smaugti pradeda.. tada nusitrauki ir.. vėl renki... ir vėl veri... ir vėl nešioji....

grynai taip...
Atsakyti
Linut, apkabinu druciai druciai, kad isspaust ta visa skausma ir smaugianti tustumos dusuli... zinau , kad skaudu ir kitaip gal nebus.
siom dienom ir as degu zvakeles vardan musu angeleliu atminimo, be proto mylimu ir trukstamu
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 12 21, 15:54)
tokios didelės snaigės krinta o skausmas vėl auga verysad.gif po truputi i prieki o kaip bus gyvenimas parodys doh.gif

QUOTE(lina31m @ 2009 12 21, 19:12)
Liūdna diena man šiandieną, Paulytei namie visą dieną dega žvakelė..

Jau du metai kai jos nėra.... verysad.gif

QUOTE(sandrynja @ 2009 12 21, 19:37)
na va, as jau po koncertu...Kaip, kad Sigute rasei, pabirau siandien ir as... cry.gif
Linute...

Bona-pari, Linute, Sandrynja stipriai jūs visas apkabinu...........
Linute, uždegiau ir aš tavo Paulytei žvakutę.....................

Atsakyti
Sveikos...
Linute stipriai apkabinu tave...
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 12 21, 19:12)
Sveikutės

labai norėčiau paguosti,jei tik galėčiau.laikykis.mano sūnelio nėra tiek,kiek gruodžio dienų praėjo.bet skausmas,matyt,ne praėjusiu laiku matuojamas.bandome jį prisijaukinti?stenkimės,kad meilė mūsų angeliukams būtų didesnė už didžiausią sielvartą. šiandien buvo ypatingai sunku.paėmiau sūnelio albumą ir varčiau,varčiau,varčiau.jaučiau,kad esame kartu
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 12 21, 20:12)
Sveikutės

console.gif
vaivos juosta-gražiai graudu... teikia vilties, kad ateity viskas bus kitaip...be skaudžių išgyvenimų, tik su amžinu palydovu liūdesiu...
lina31, sandrynja, bona_pari - laikykimės visos kartu...nors be proto skaudu ir ilgu...
EditaRuckiene - po mažą žingsnelį į priekį žengiu ir aš, o kartais tenka grįžti ir atgal, gal net ne po vieną, po du žingsnelius, be po to vėl susikaupi ir vėl žingsnelis į priekį...tik taip, o ne kitaip...
Atsakyti
sveikutės,mamos.visoms visoms dėkoju už paguodos žodžius 4u.gif .auginančioms mažylius-nesuskaičiuojamų džiaugsmo akimirkų smile.gif ,o liūdesėlėms... tegu liūdesys išmoko mus džiaugtis kiekvienu saulės spindulėliu ir žmonėmis,esančiais šalia mūsų ir norinčiais mums padėti.o jų tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
žengiam ir mes žingsnelį į priekį,nors sūnelio nėra du mėn,bet stengiamės dėl kitų turimų dviejų sūnelių.vienas džiugina begalinias ir įvairiausiais,įdomausiais klausimais,o mažiukas savo šypsena.sunku pakelti sielvartą,skausmą,bet laikomės.....laikykimės visos.......
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif

taip senai nerasiau nieko tik vis tyliai paskaitinedavau ax.gif kiek jau cia daug nauju mamyciu verysad.gif visas stiprei apkabinu

spygly1 as tavo istorija skaiciau tai taip primine manaja verysad.gif kad atrode vel viska is naujo isgyvenau stiprybes tau 4u.gif

o jau musu maziausiu princesiu koks grozis smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia visom po balioneli kad augtu sveikos ir linksmos mergaites

na o pas mane sios kaledos jau kazkaip su noru as joms ruosiuosi,gal kad mazius jau didesnis ir daug visko klausineja kazkokia nuotaika kitokia smile.gif

siandien ryte prabudo iskart nubego prie lango,paziurejo sniegas nutirpes tai jis ir sako...mes daug daug miegojom ir sniegas dingo biggrin.gif kada dabar senis ateis biggrin.gif tai nuotaiko rytine iskart pakilo biggrin.gif tai tiek pas mus o jums visoms geros dieneles ir siltu jaukiu artejanciu svenciu newyear.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as vakar uzmigdzius mergytes,mintyse perverciau visa musu angelo gyvenimo knygele...koks jis nuostabus vaikiukas,be galo protingas,linksmutis wub.gif tik gaila kad buvo...kiek jam teko iskentet,kitas suauges tiek skausmo ir kanciu nepakeltu verysad.gif stengiuosi viska kas bloga paslept giliausioj sirdies kertelej,bet vis islenda...vel ir vel... verysad.gif
mamos neliudekim,laiko atgal neatsuksim,nors ir kaip to noretusi...
visom po 4u.gif

Vaivos juosta o jau tavo Ievute kokia fainulka wub.gif kleckiukas wub.gif zavios visos trys merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 22 gruodžio 2009 - 11:11