Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

Laba, kol kas man labiausiai tai mėtinės snaigės patiko, kazkas dar nematyto ir naujo 4u.gif
Labai norėčiau paragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwusse @ 2009 12 04, 12:42)
Laba, kol kas man labiausiai tai mėtinės snaigės patiko, kazkas dar nematyto ir naujo  4u.gif
Labai norėčiau paragauti  smile.gif

Ir labai lengva padaryt, jei nusipirkt gatavos teslos drinks_cheers.gif Visa esme formoj wub.gif Ir mėtose bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš už pyragą, kurį reikia brandint, balsuosiu bigsmile.gif Labai jau kalėdiškas jis man ax.gif Ir reiks pagamint, gal dar spėsiu Kalėdoms... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 13:10)
Aš už pyragą, kurį reikia brandint, balsuosiu bigsmile.gif Labai jau kalėdiškas jis man ax.gif Ir reiks pagamint, gal dar spėsiu Kalėdoms... g.gif

iki kaledu liko maziau nei menuo kaip spesit jei laikyt reik 2 menesius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 12 04, 15:17)
iki kaledu liko maziau nei menuo kaip spesit jei laikyt reik 2 menesius ax.gif  mirksiukas.gif

Receptą paskaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 12 04, 14:17)
iki kaledu liko maziau nei menuo kaip spesit jei laikyt reik 2 menesius ax.gif  mirksiukas.gif



thumbup.gif


nebent Ninna_Ricci kitoki tikejima ispazista, kur kaledos po 2 men.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad kitokį... Negi čia krūvoj su jumis, eretikėmis, spausiuos biggrin.gif

"Kalėdinis gardumynas

Pyragas kepamas likus dviem mėnesiam iki Kalėdų

Receptas
200 gr. Margarino
200 gr. Cukraus
4 kiaušiniai
½ a.š sodos
1 a.š cinamono
2 apelsinų nutarkuotos žievelės ir sultys
1 kg. Įvairių džiovintų vaisių,uogų ir riešutų mišinio (didžioji dalis turėtų sudaryti vaisiai ir uogos)

Džiovintus vaisius ir uogas nuplikyti verdančiu vandeniu ir leisti nuvarvėti. Riešutus irgi nuplikyti. Vaisius ir riešutus pasmulkinti.
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius ir vis sukti kol pasidarys vienalytė masė. Supilti apelsinų sultis, nutarkuotas žieveles. Suberti kartu sumaišytus miltus, sodą ir cinamoną. Viską gerai išmaišyti. Berti smulkintus vaisius ir riešutus ir vėl gerai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 140-160° C temperatūros.Kepimo popieriumi iškloti kepimo formą ir sukrėsti visą masę.Kepti 1,5 – 2 val. Iškepus leisti visiškai ataušti.(Pyragas atrodys sausokas,bet vaisiai brestant pyragui išskirs savo sultis ir jis sudrėks) Tada nuimti kepimo popierių ir suvynioti pyragą į folija,apsukti maistine plevele,kad būtų itin sandaru ir saugiai palikti brandintis.Jei pyragą kepsite vėliau(vėliausiai dvi savaites iki valgymo) ir pyrago nevalgys vaikai galima jį sulaistyti brendžiu ar romu. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 04 gruodžio 2009 - 13:33
user posted image
Nežinojau, kad su žele galima tešlą dažyti g.gif Šiaip tai dažo kisieliaus milteliais arba maistiniais dažais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 04, 15:24)
user posted image
Nežinojau, kad su žele galima tešlą dažyti g.gif Šiaip tai dažo kisieliaus milteliais arba maistiniais dažais rolleyes.gif

vat ir man įdomu- negi jokio poveikio zalatina nepadaro blink.gif

nors man tai ta riūžava spalva čia viską gadina blush2.gif keksus baisiai megstu.. reiks išbandyt.. tik be tos riūžavos rolleyes.gif
Atsakyti
Man visos nuotraukos gražios, kai kurios tai kaip paveiksliukai... bigsmile.gif Labai vykęs konkursas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 04, 18:41)
Man visos nuotraukos gražios, kai kurios tai kaip paveiksliukai... bigsmile.gif Labai vykęs konkursas thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai sis konkursas vertas konkurso vardo (yra keletas nuotrauku, kuriu galetu nebuti, bet is esmes - puiku )..
Atsakyti
o recepte būtinai turi būti Vilniaus produkcija panaudota? g.gif
Atsakyti